Sveikos mamytes ir

!
Naujai pagimdziusioms siunciu pacius silciausius sveikinimus

belaukiancioms - lengvo ir sklandaus gimdymo!
Perla, mano dukryte atvaziavo su vyru manes ir broliuko is ligonines pasiimti. Turejom dovanele ir kinderi paruose

pasitikau kolidoriuje, apsikabinom, pasimylavom po ilgo nesimatymo. Tada nusivedziau i palata supazindinti su broliuku. Reakcija buvo labai gera! Kai isvazinejom, vis primine, kad brolio nepaliktume

ir masinoj vis kalbejo apie broli.
Bet namie...suprato kas kaip...ir pradejo mane ignoruoti

prasau buckio, neduoda, atstumia. Praasarojau del to neblogai grizus namo. Dar tie pogimdyviniai hormonai valdo

kol susigaudziau jausmuose
Sekantis etapas - manes skaudinimas

uzdave per veida man einant miegoti (ko niekada nedarydavo ir net neisivaizduoju is kur ismoko), tai pribegus iznybdavo man. Gerai kad tik su manim taip elges. Broliukui nekenke, bet ir nerodo jokio didelio susidomejimo juo...
Dar sekantis etapas - pykcio priepoliai ir blogu dalyku darymas specialiai. Tokia kerstinga pasidare

o tokia gera mergaite buvo...skaudu ziuret...tikiuos, kad praeis...
Vakar negavus ko nori, krito ant zemes ir spiege

cia irgi pirmas kartas toks. Demesio skiriam kiek galim, vyras tik su ja ir bebuna, bet va reakcija tokia

vakar pries miega jau ir broliukui iznybo ir uz rankytes skaudziai griebe

O kol pilvuke buvo, taip graziai kalbedavo apie broliuka, sakydavo kaip laukia kol isimsim, pasakodavo ka veiks su juo, maitindavo pilvuka, buciuodavo...
Kol maitinu, pribegus praso, kad broli atiduociau teciui ir eitume kazka kartu daryti. Vienu zodziu sunku mums visiems...bet labai tikiuosi, kad praeis viskas.
Man dar vienas galvos skausmas, kaip reikes susitvarkyti vienai su dviem vaikais kai vyras i darba iseis?! Vyras turejo darbiniu reikalu ir pusdieniui mus palikes buvo. Galvojau isprotesiu...dukra praso pusryciu, mazasis mp, vienas i kelnes prisidare, keiciu, kita pribegus praso ant puoduko pasodint, padarius leke nuo puodo nuoga dupce, mazojo palikt ant vystymo lentos negaliu...nu vienu zodziu linksminaus ta pusdieni. Apie isejima i lauka kartu net bijau pagalvot.
Kaip kitos sukates du maziukus augindamos?! Pasidalinkit patirtim, prasau!