Įkraunama...
Įkraunama...

Ir Londone žiema

QUOTE(Mrs. Patranka @ 2016 01 20, 17:59)
Oi ne zuiki...aš negali bėgti nors labai pOtinka..myniau ant treniruoklio... ax.gif

matai, man ta bėgimas protą sumaišė...tai visur tik bėgimą matau doh.gif lotuliukas.gif

reikės gal ir man pabandyti paminti dvyrką, nubėgti galiu 10 kilu, atrodo, kas čia tėra tiek pat su dvyrku padaryt, bet įtariu kai tiek numinčiau, tai kitą rytą pajausčiau biggrin.gif
Atsakyti
Eiti galiu belekiek,kas man ir labai patinka....bėgti no schmoll.gif
Atsakyti
Oi,kaip nepernesu begimo lotuliukas.gif Net mokyklos laikais,kai reikdavo nubegt 2km,prakeikdavau visus mokytojus lotuliukas.gif Nors atbegdavau penketui...Man labiau trumpos distancijos prie sirdies ax.gif Va dvirka galiu vaziuot ir vaziuot mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas.
kaip lauke viskas balta bigsmile.gif
Atsakyti

Labas,
Pas mus irgi biski jau balta biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limcamca: 21 sausio 2016 - 09:45
Labas rytas

Nieko ne balta. Salna tik ant zoles mirksiukas.gif

Sapnavau, kad su Giega ir Heida valgiau silke su svogunais biggrin.gif uz tokio didelio balto stalo...
Atsakyti
Pas mus irgi tik salna didele, bet koks serksno grozis, kieme is voratinkliu visi meno kuriniai.
Papildyta:
Silke su svogunais pusryciams gal nelabai biggrin.gif
Atsakyti
Kai as keliuosi,jokios salnos nebebuna biggrin.gif MB jau kelinta diena man langus nupurskia,tai ne gramdyt nereikia biggrin.gif

Aga,silke pusryciams nekazka lotuliukas.gif Man is vis jos tik Kucioms uztenka,paskui nepasiilgstu biggrin.gif

Neigali siandien lotuliukas.gif Skauda sikna,kojas,negaliu pasilenkt net batu pasiimt..Planavau siandien dar i joga eit,bet jauciu persigalvosiu lotuliukas.gif Suprantu,kad ta pradzia sunki,bet kad kaip sulauzyta jauties..Ka ten toj jogoj,ne kojos nepakelsiu,nei ant vienos pastovesiu...
Atsakyti
Silke pas mus einamas reikalas, visada yra saldytuve, vyresnioji tik nevalgo., tik jau nebesugalvoju kaip ydomiau ja padaryt.
Suerzino mane ryte vyresnioji, dar badar sirstu biggrin.gif atsikeliau anksciau, kad iskept varskiniu blynu, pritryniau braskiu su cukrum, mazoji aisku valge, o madam paziurejo, lekste pastume ir pasieme banana mad.gif tada sakau eisiu iki Lidl, ten dabar tympu tokiu neblogu yra,gal nupirkt tau, man tai visai grazios jos, tai taip paziurejo ir atsiduso lyg buciau kokia slikstyne pasiulius doh.gif zodziu giliai kvepavau ir skaiciavau iki 30 lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Heida: 21 sausio 2016 - 14:00
Paaugle,ka tu nori biggrin.gif
Noreciau varsketuku bigsmile.gif Tik va kas man juos iskeps lotuliukas.gif Nes valgau tik as veina,o sau veinai tingiu terliotis...Nors tie tinginio varskeciai gana svariai ir be terliojimosi pasidaro...
Atsakyti
Heida, su kiekviena diena teks ilgiau ir ilgiau skaiciuot biggrin.gif kazin ar iki 30 uzteks biggrin.gif gal meile kankina g.gif snektelk is tolo mirksiukas.gif

Kirtot visos silke, kad net ausys linko, o dabar jau ne kazka pusryciams biggrin.gif
Atsakyti
Negaliu labai pykt, akiu tikrai nedrasko, neatsikalbineja, jos charakteris labai idomus, ji lydere,uzsispyrusi, i kompromisus ir diskusijas neina,nesimeilina ir nemeilikauja, cia jau nuo kudikystes taip. Kai dar buvo maza, man daznai atrodydavo kad ji manes netgi nemyli, tetis jai buvo numeris 1, na as gi buvau blogiete, stengiausi priverst ja tvarkytis zaislus, susidet rubus, pasiklot lova ir pan. Jauna buvau ir kvaila, atrode kad vaikas privalo paklust, ji viso sito nekente ir nedare, nedaro ir iki siol, tik as jau senai to nebereikalauju ir nebeimu i galva, is tikro man vienodai kad jos kambari ant grindu voliojasi ir knygos, ir lekstes, ir papinykai, ir grauztukai. Del meiles man dabar abejoniu aisku jau nekyla, tik buna kad as pati uzsimirstu ir noriu kad elgtusi taip kaip as, na pries kazka sakant pagalvotu ar jos zodziai kito neiskaudins ar neizeis, po to susigriebiu, ko gi as noriu, juk ji dar vaikas, ji dar negali protaut kaip suauges zmogus, kita vertus, kiek yra suaugusiu zmoniu, kurie pirma sako po to galvoja, arba isvis nieko negalvoja, nes jiems is tikro ant kito nusispjaut.
Visa referata parasiau biggrin.gif
Atsakyti