Negaliu labai pykt, akiu tikrai nedrasko, neatsikalbineja, jos charakteris labai idomus, ji lydere,uzsispyrusi, i kompromisus ir diskusijas neina,nesimeilina ir nemeilikauja, cia jau nuo kudikystes taip. Kai dar buvo maza, man daznai atrodydavo kad ji manes netgi nemyli, tetis jai buvo numeris 1, na as gi buvau blogiete, stengiausi priverst ja tvarkytis zaislus, susidet rubus, pasiklot lova ir pan. Jauna buvau ir kvaila, atrode kad vaikas privalo paklust, ji viso sito nekente ir nedare, nedaro ir iki siol, tik as jau senai to nebereikalauju ir nebeimu i galva, is tikro man vienodai kad jos kambari ant grindu voliojasi ir knygos, ir lekstes, ir papinykai, ir grauztukai. Del meiles man dabar abejoniu aisku jau nekyla, tik buna kad as pati uzsimirstu ir noriu kad elgtusi taip kaip as, na pries kazka sakant pagalvotu ar jos zodziai kito neiskaudins ar neizeis, po to susigriebiu, ko gi as noriu, juk ji dar vaikas, ji dar negali protaut kaip suauges zmogus, kita vertus, kiek yra suaugusiu zmoniu, kurie pirma sako po to galvoja, arba isvis nieko negalvoja, nes jiems is tikro ant kito nusispjaut.
Visa referata parasiau