Įkraunama...
Įkraunama...

Ir Londone žiema

Labas rytas.Nezinau ar cia as tokia netikusi ar is viso nieko nemoku.Visa savaitgali daviausi po namus ir nieko nepadariau.Isiploviau dvi komodas su Patrankos rekomenduota soda ir persideliojau spintas.O namai pasidare dar labiau apkuisti negu buvo per savaite. doh.gif .
Su tuo gimdymu keblus klausimas,mano pirmo vyro brolis kaip su dalyvavo gimdyme tai po puses metu zmona su leliuku paliko.Ne visi tai pernesa.
Atsakyti
QUOTE(I.Elija @ 2016 01 25, 08:22)
Labas rytas.Nezinau ar cia as tokia netikusi ar is viso nieko nemoku.Visa savaitgali daviausi po namus ir nieko nepadariau.Isiploviau dvi komodas su Patrankos rekomenduota soda ir persideliojau spintas.O namai pasidare dar labiau apkuisti negu buvo per savaite. doh.gif .
Su tuo gimdymu keblus klausimas,mano pirmo vyro brolis kaip su dalyvavo gimdyme tai po puses metu zmona su leliuku paliko.Ne visi tai pernesa.

Nea, nereikia kas ten žiūrėtų kaip lenda, bet mažutis, sedetu ir kvėpuotu kartu. Ir glostytu man nugara...
Atsakyti
Nu, paskutine savaite šiame darbe!!!! Uuuuuhhhuuu!!
Atsakyti
QUOTE(Mainly @ 2016 01 25, 11:46)
Nea, nereikia kas ten žiūrėtų kaip lenda, bet mažutis, sedetu ir kvėpuotu kartu. Ir glostytu man nugara...

Dar gali suteikt vyrui tokia proga mirksiukas.gif

O del kokios priezasties negimdet kartu? Per pirma gimdyma maniskis kaip ir bijojo, is pradziu sake neis, bijo kraujo bla bla bla, dar nugrius bus geda. Tai sutarem kad bus kartu kol viskas prasides ir kai pajaus kad jau jam nelabai, tiesiog iseis, na bet nereikejo iseit, nepasirode labai baisu, su antra jau net minties nebuvo kad neis.
Papildyta:
QUOTE(*nova* @ 2016 01 25, 11:11)

Kelinta naktis sapnuoju, kad kasu zeme. Tokia slapia, juoda ...  unsure.gif  nelabai gerai  unsure.gif

Jei jau iki galo tiket sapnais, tai per pilnati susapnuoti sapnai nesipildo, buk rami 4u.gif
Atsakyti
Labukas

As siandien ir nesamoniu prisapnavau,ir kazkoki murzina sniega kasiau,ir kazkoki sandeliuka iskraustinejau i fura daiktus kroviau,ir pas kazkokias eskimes sveciuose buvau,man ten ir dar viena vaika bure doh.gif Ir drauges vaikiuka saugojau nuo tu eskimiu...

MB tai kaip tik labai norejo gimdyme dalyvaut mirksiukas.gif Tik va su sunum karantinas buvo ir jo neleido...O su dukra sedejo beveik nuo saremiu pradzios ir nervavo mane lotuliukas.gif Vaiksto po ta palata-o man nervas ima,sakau-nesimakaluok.TAda atsisojo prie lango ir niuniuoja,sakau-nedainuok,smegenis eda.TAda atsisedo ri glosto man ranka,sakau-palik ramybej,oda nutrynei biggrin.gif Tai klausia,ka jam veikt,sakau-sedek,tylek ir nejudek lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba,

Pas mane irgi, nors ir po savaitgalio, bet namie bardakas. Darbo dienom namai tusti, svaru, grazu biggrin.gif

g.gif Maniskis jei ir bijojo, tai tos baimes tikrai neparode. Labiau skauda buvo, kad negali man nieko padeti, ypac antrame gimdyme. O, del baisumo tai nea, sake. Nebaisu.
Atsakyti
Labas rytas ax.gif

Tai dabar pilnatis doh.gif aš irgi nesąmones sapnuoju. O dar mažylei tokie kosuliai prasidėjo, kad būna po pusvalandžio priepuolį tik atsigulus ir po to paryčiui. Tai mes su vyru ne itin išsimiegoję šiomis dienomis doh.gif

šeštadienį vaikai žaidė mūsų miegamajam ir pradėjo rėkti, kad vabalas. Vyras nuėjo pažiūrėti, o ten voras, dar prieš užmušdamas nufotkino. Tai radom internete false widow pavydžių ir vienas iš jų tip top su mūsiškiu atitiko unsure.gif unsure.gif unsure.gif tai prieš miegą atitraukėm lovą, išsiurbėm viską nuodugniai. Visą anktį kažkokius vabalus sapnavau doh.gif

QUOTE(I.Elija @ 2016 01 25, 10:22)

nu bet paliko tikrai ne dėl to, kad sudalyvavo gimdyme biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2016 01 25, 12:45)
Labas rytas ax.gif

Tai dabar pilnatis doh.gif aš irgi nesąmones sapnuoju. O dar mažylei tokie kosuliai prasidėjo, kad būna po pusvalandžio priepuolį tik atsigulus ir po to paryčiui. Tai mes su vyru ne itin išsimiegoję šiomis dienomis doh.gif

šeštadienį vaikai žaidė mūsų miegamajam ir pradėjo rėkti, kad vabalas. Vyras nuėjo pažiūrėti, o ten voras, dar prieš užmušdamas nufotkino. Tai radom internete false widow pavydžių ir vienas iš jų tip top su mūsiškiu atitiko unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif tai prieš miegą atitraukėm lovą, išsiurbėm viską nuodugniai. Visą anktį kažkokius vabalus sapnavau doh.gif

Nezinau,jis pats apsiskelbe kad del to.Bet ten pas juos abudu broleliai pagerinti.Bet brolis su zmona kol vaiku nebuvo 10 metu uz rankuciu susikabine vaiksciojo.Zodziu,nezinia kas tu marsieciu galvose darosi.
Del tu sapnu nepergyvenkit.Per pilnati jie nesipildo.
Papildyta:
QUOTE(giega @ 2016 01 25, 12:28)
Labukas

As siandien ir nesamoniu prisapnavau,ir kazkoki murzina sniega kasiau,ir kazkoki sandeliuka iskraustinejau i fura daiktus kroviau,ir pas kazkokias eskimes sveciuose buvau,man ten ir dar viena vaika bure doh.gif Ir drauges vaikiuka saugojau nuo tu eskimiu...
MB tai kaip tik labai norejo gimdyme dalyvaut mirksiukas.gif Tik va su sunum karantinas buvo ir jo neleido...O su dukra sedejo beveik nuo saremiu pradzios ir nervavo mane lotuliukas.gif Vaiksto po ta palata-o man nervas ima,sakau-nesimakaluok.TAda atsisojo prie lango ir niuniuoja,sakau-nedainuok,smegenis eda.TAda atsisedo ri glosto man ranka,sakau-palik ramybej,oda nutrynei biggrin.gif Tai klausia,ka jam veikt,sakau-sedek,tylek ir nejudek lotuliukas.gif

lotuliukas.gif .Nors imk ir duok i kupra tokioj situacijoj. lotuliukas.gif
Atsakyti
Nuraminot ax.gif bet jau tokie tikroviski buvo blink.gif

Oras pasaka, sedim ir vis dairomes per langus biggrin.gif pavasaris 4u.gif
Atsakyti
Oras tai pasaka, bet aš taip miego noriu, kad siaubas biggrin.gif Burna neužsičiaupia nuo žiovulio. MB juokiasi, kad darbdavys tave namo išvytų, jei taip žiovautum ofise lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2016 01 25, 09:15)
Dar gali suteikt vyrui tokia proga  mirksiukas.gif

O del kokios priezasties negimdet kartu? Per pirma gimdyma maniskis kaip ir bijojo, is pradziu sake neis, bijo kraujo bla bla bla, dar nugrius bus geda. Tai sutarem kad bus kartu kol viskas prasides ir kai pajaus kad jau jam nelabai, tiesiog iseis, na bet nereikejo iseit, nepasirode labai baisu, su antra jau net minties nebuvo kad neis.
Papildyta:

Jei jau iki galo tiket  sapnais, tai per pilnati susapnuoti sapnai nesipildo, buk rami  4u.gif

Jei bus tai tikrai sėdes, viena nebekentesiu!

QUOTE(giega @ 2016 01 25, 09:28)
Labukas

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(gotte @ 2016 01 25, 09:45)
Labas rytas ax.gif

šeštadienį vaikai žaidė mūsų miegamajam ir pradėjo rėkti, kad vabalas. Vyras nuėjo pažiūrėti, o ten voras, dar prieš užmušdamas nufotkino. Tai radom internete false widow pavydžių ir vienas iš jų tip top su mūsiškiu atitiko unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif tai prieš miegą atitraukėm lovą, išsiurbėm viską nuodugniai. Visą anktį kažkokius vabalus sapnavau doh.gif

Sveikatytes mergytei!!

Vorai!! Kažkoks nesusipratimas- bijau kaip velnias kryžiaus!

Manau Tik rado priežastį, kaip save pateisinti.

Kazkas klausė kodel nedalyvavo MB gimdymuose: tai gi aš kaip visada erelis, viska pati, man nieko nereikia, sakiau, bus vaikas ir pareisi... O jis tokiu dalyku bijo, tai patikek Tikrai nesigincino... Dabar daryčiau kitaip.
Atsakyti
Ar kam nors šiomis dienomis skauda galvą? g.gif man prasidėjo penktadienį maži skausmeliai, šeštadienį galvojau mirsiu... doh.gif vakar jau nieko, o šiandien jaučiu, kad vėl prasideda doh.gif
Atsakyti