Įkraunama...
Įkraunama...

Ir Londone žiema

Sveikos

O man siandien ketvirtadienis jau doh.gif darbe subalamutinau ne viena biggrin.gif
Giega, va ir tu kodel ketvirtadieni i zumba ejei? Offa pasiemei biggrin.gif

Elija, skuskis, dejuok... 4u.gif viskas gerai, palaikysim, suprasim 4u.gif
Atsakyti
Labas,
tamsu, lyja, fee nepatinka toks oras. Elija rasyk kas tik tau ant dusios, man irgi cia lengviau paverkslent virtuliai cool.gif
Papildyta:
Aurute matau, kaip tau sekasi?
Atsakyti
Tai žinoma, I.Elija skųskis ir dejuok. Mes išklausysim, ir pamokysim kaip gyvent, kaip ir visas SM lotuliukas.gif
Prisiminiau, kaip per mytą Lotuliukui atėjus visos puolėm mokyti kaip maitinti lotuliukas.gif

LIDL šiandien mačiau Lavandula gėlių. Čia levanda tik mandras pavadinimas, ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2016 01 27, 16:17)
TAi tu skuskis,skuskis 4u.gif Mes suprasim mirksiukas.gif
O tai tavo mama suparalizuota?Kas buvo?Visai nevaiksto ar kaip?
Ryte ejau i zumba.Nu kaip cia pasakius g.gif Jei labai laiko derint nereiktu,tai gal ir visai neiko.Vis geriau,nei ant kokio takelio begt biggrin.gif Bet is kitos puses,kai nezinai tu judesiu,tai gaunas,kad tik pasimakalavau valanda ir viskas lotuliukas.gif Jau atrodo ikirtau,kad reik 2x pasokt ir pasilenkt,ziurek jau kitaip daro lotuliukas.gif Kol ana judesi pagauni,jau vel kitaip daro lotuliukas.gif Geriau eisiu i tas vakarines klases,ten leciau pratimai daros ir bent jau zinai,kad cia kojom,cia rankom...O toj zumboj pasokau ir tiek lotuliukas.gif

4u.gif .Aciu uz sugerima mano negatyvo.Seip nesu labai besiskundzianti,bet kartais uzplaukia.
Del zumbos,tai man tai schmoll.gif .Nezinau kiek as tu Zumbisciu maciau tai daug aptukusiu,su kabanciom rankom ir neblogais gelbejimo ratais ant liemes.Kratosi purtosi,bet kaip su ta nauda tai neaisku.
Papildyta:
QUOTE(Limcamca @ 2016 01 27, 19:07)
Tai žinoma, I.Elija skųskis ir dejuok. Mes išklausysim, ir pamokysim kaip gyvent, kaip ir visas SM  lotuliukas.gif
Prisiminiau, kaip per mytą Lotuliukui atėjus visos puolėm mokyti kaip maitinti  lotuliukas.gif

LIDL šiandien mačiau Lavandula gėlių. Čia levanda tik mandras pavadinimas, ar kaip?

As nepuoliau!Tik paklausiau kaip sekasi ir ar pieno turi.As ten isviso zirafa buvau jusu nepazystanti is viso.
Panos,kokius tel tinklus turite ir kiek uz juos mokate.Ar patenkintos savo pasirinkimu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo I.Elija: 27 sausio 2016 - 18:18
Paziuresim kaip per antra myta bus cool.gif

Pas mane Three. Du kontraktai, vienas su telefonu, kitas be. Mokam 50 svaru i menesi. Mums tinka ir patinka. Uzsienyje kainos tokios pat, kaip ir UK.
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2016 01 27, 19:41)
Paziuresim kaip per antra myta bus  cool.gif

Pas mane Three. Du kontraktai, vienas su telefonu, kitas be. Mokam 50 svaru i menesi. Mums tinka ir patinka. Uzsienyje kainos tokios pat, kaip ir UK.

Kaip su internetu?Kaip su pokalbiais su LT?
Atsakyti
Pas mus visus troikes mirksiukas.gif Visi su kontraktais,mokam irgi apie 50sv mirksiukas.gif Internetas neribotas.I LT labai retai skambinu,tai nezinau.bet i daug saliu nemokamas skambinimas.LT deje dar neieina...

Man va didesnis galvos skausmas-internetas doh.gif Nu ir namie ir darbe turiu BT.Namie jokiu problemu,darbe trukineja doh.gif Visos lemputes dega,rodo,kad intikas yra,o is tikro jo nera...Jei siaip taip prie speed checo prisijungiu,tai ir rodo gana padoru greiti,bet i joki kita puslapi neuzeinu doh.gif O paskui mirkt ir yra intikas.Tik vel bandai kazka naujo atidaryt-nera blink.gif
Vnz jau galvoju,kad gal ir mano kompas puliuoja g.gif Bet net jei ir per telefa pasijungiu prie darbinio intiko,jis lygiai taip pat neuzkrauna...
Ir zinok,kas cia yra...Greiciausiai pati linija-laidai jau patrese...Nes kiek pamenu ri su Skay panasiai budavo,ir su EE,ir koki dar ten as turejau...Net kai skambini i servisa,jie viska patikrina ir sako,kad is ju viskas normaliai iseina...
Atsakyti
QUOTE(I.Elija @ 2016 01 27, 16:46)
Kaip su internetu?Kaip su pokalbiais su LT?

Internetas yra unlimited.
Pokalbiu i LT pas mane yra labai mazai. Daugiau su Italija lotuliukas.gif O, jeigu rimtai, tai buna tu pokalbiu, per menesi, nu gal 20 minuciu, tai tada vietoj 30 moku kokius 35-38. Zodziu, man nepakyla saskaita taip, kad butu ojojoi.

QUOTE(giega @ 2016 01 27, 16:56)
Man va didesnis galvos skausmas-internetas doh.gif

Atsisakiau BT po beveik 7 metu. Perejom i Sky. Buna dienu letai veikia, bet BT mokedavom po 50 minimum i menesi, o Sky pagavau deal'a moku max 20 svaru.
Atsakyti
As sky atsisakiau,nes ir panasiai sokinejo,o mokejau gana daug doh.gif Uz BT maziau moku,bet nepamenu tiklsiai kiek...Bet va problema ta pati..Tai ryskiai kokia jungtis g.gif
Atsakyti
g.gif O tai cia gal pati linija kvailioja? Ar telefonas gerai veikia?
Nebandet booster'i pasistatyti, paziureti kas gaunasi?
Atsakyti
Pas mus ir troike, mokam £40-50 i menesi. Normaliai viskas mirksiukas.gif

Mentai ka tik buvo pas mus. Kaimynus per pora duru apvoge apie 3-4 val dienos. Klause gal ka matem ar girdejom unsure.gif nemalonu unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *nova*: 27 sausio 2016 - 20:24
QUOTE(Limcamca @ 2016 01 27, 18:48)
g.gif O tai cia gal pati linija kvailioja? Ar telefonas gerai veikia?
Nebandet booster'i pasistatyti, paziureti kas gaunasi?

Greiciausiai linija ir tarmozina..VA ka tik i BT skambinom,ten junginejo perjunginejo viska ir patys pasake,kad ko gero laidai..Juk tie laidai nekeisti minimum 10m,jei nedaugiau...
Telefo linija as turiu,bet neturiu pacio aparato biggrin.gif Visi skambina i mobilu,o i laidini telefa skambina tik reklamos,tai atjungus su visam biggrin.gif Is vis atsisakyciau,bet per ta linija eina korteliu apmoekjimai,tai kaip ri reikalinga...O buna ir jos pastringa,ilgai galvoja...
Atsakyti