Man jautiena nera labai skanu, jei gaminu tai troskini ilgai troskinta, kol jau mesa pradeda i skaidulas skleistis, bet dabar turiu toki grazu gabala kad gaila pjaustyt, kepsiu visa. Ai dar man skanu salta jautiena su majonezu.
QUOTE(Heida @ 2016 02 03, 10:31)

Aš nestilistė, nes man jos abi nelabai prie širdies

Labas rytas,
Sergam toliau visos trys. Vyras išejo į darbą, bet silpnokas toks, vos pakalba, užkimęs baisiausiai. Vakar gavo antibų GP.
Limcamca, kas katinus prižiūrės, kai keliausit?
Heida, aš jautienai irgi paprastą mariną naudoju (liejus, trintas česnakas, pipirtai, druskytė dar rosmarino truputį).
Rankinukų mūšį Facebooke vakar prieš miegą skaičiau... neturi žmonės ką veikti
Sergam toliau visos trys. Vyras išejo į darbą, bet silpnokas toks, vos pakalba, užkimęs baisiausiai. Vakar gavo antibų GP.
Limcamca, kas katinus prižiūrės, kai keliausit?

Heida, aš jautienai irgi paprastą mariną naudoju (liejus, trintas česnakas, pipirtai, druskytė dar rosmarino truputį).
Rankinukų mūšį Facebooke vakar prieš miegą skaičiau... neturi žmonės ką veikti

QUOTE(Limcamca @ 2016 02 03, 12:47)
Vat ir man jos abi ne prie sirdies...Nu OK,gerai jos ten apsirengia,bet veina man gryna barakuda,kita muzike,kurios negalima pakritikuot

Jautienos nekepu,nemoku...Bet jei maise kepsi,tai manau ji ir taip savaime sutus..Tai ir tinka tik druska pipirai...
Va cia avienai receptas,bet manau ir jautienai tiktu..
http://www.skanausvi...e...amp;x=0&y=0
Va ir jautiena su konjaku ir skamba skaniai
http://www.skanausvi...ienos-file-823/
Bet visai išblūdo Valentaitė su Jagelavičiūte. Parašė Jegelavičiūtė, tada gavo atsakymą Valentaitės. Tada vėl parašė, tada Valentaitė vėl atrašė. Dabar toliau rašinėjasi Facebooke, o iš paskos dar šimtai komentuotojų

Na va kiek ideju jautienos gaminimui kitam kartui
dabar padariau pagal Elija.
Juokina visa svieta tos dvi stilistes, nors apsirengia graziai ir siaip grazios moterys, bet jau visa kita tai ....

Juokina visa svieta tos dvi stilistes, nors apsirengia graziai ir siaip grazios moterys, bet jau visa kita tai ....
Labas rytas
Dukterecia
Bet jie pas mane ir patys vieni moka pabuti

QUOTE(gotte @ 2016 02 03, 11:55)
LLimcamca, kas katinus prižiūrės, kai keliausit?

Dukterecia

Bet jie pas mane ir patys vieni moka pabuti

Labas rytas, kam jis labas!
Mano nelabai!! TOOOKIA ožka auginu!!!! Kad D duok man kantrybes ir jėgų! Nesuprantu iš kur toooooks charakteris!!!!
Mano nelabai!! TOOOKIA ožka auginu!!!! Kad D duok man kantrybes ir jėgų! Nesuprantu iš kur toooooks charakteris!!!!

Tai jau is tevo turbut paveldeta 😂
QUOTE(Limcamca @ 2016 02 04, 09:24)
Tai kad pabūti vieni gali tai net neabejoju. O namai po to nedvokia tvartu?

Labas rytas,
Tokia durniška sloga

nu baik tu, kodėl turėtų
Mano juočkė tokia tobula katė, kad jos net š.. nesmirda
Nežinau, ar dėl to, kad tobulai maistas, kraikas suderinta ar ką
O, ir šiaip WC yra ten kur ir priklauso WC, ir plius uždaras. Tai kas ten smirda?

Mano juočkė tokia tobula katė, kad jos net š.. nesmirda

O, ir šiaip WC yra ten kur ir priklauso WC, ir plius uždaras. Tai kas ten smirda?