Įkraunama...
Įkraunama...

Ir Londone žiema

Man jautiena nera labai skanu, jei gaminu tai troskini ilgai troskinta, kol jau mesa pradeda i skaidulas skleistis, bet dabar turiu toki grazu gabala kad gaila pjaustyt, kepsiu visa. Ai dar man skanu salta jautiena su majonezu.
Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2016 02 03, 10:31)

doh.gif
Atsakyti
Aš nestilistė, nes man jos abi nelabai prie širdies biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Sergam toliau visos trys. Vyras išejo į darbą, bet silpnokas toks, vos pakalba, užkimęs baisiausiai. Vakar gavo antibų GP.

Limcamca, kas katinus prižiūrės, kai keliausit? ax.gif

Heida, aš jautienai irgi paprastą mariną naudoju (liejus, trintas česnakas, pipirtai, druskytė dar rosmarino truputį).

Rankinukų mūšį Facebooke vakar prieš miegą skaičiau... neturi žmonės ką veikti doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2016 02 03, 12:47)
Aš nestilistė, nes man jos abi nelabai prie širdies  biggrin.gif

Vat ir man jos abi ne prie sirdies...Nu OK,gerai jos ten apsirengia,bet veina man gryna barakuda,kita muzike,kurios negalima pakritikuot doh.gif O kai jos taip elgias,tai ne tas stilius nebesiziuri..

Jautienos nekepu,nemoku...Bet jei maise kepsi,tai manau ji ir taip savaime sutus..Tai ir tinka tik druska pipirai...
Va cia avienai receptas,bet manau ir jautienai tiktu..
http://www.skanausvi...e...amp;x=0&y=0

Va ir jautiena su konjaku ir skamba skaniai
http://www.skanausvi...ienos-file-823/
Atsakyti
Bet visai išblūdo Valentaitė su Jagelavičiūte. Parašė Jegelavičiūtė, tada gavo atsakymą Valentaitės. Tada vėl parašė, tada Valentaitė vėl atrašė. Dabar toliau rašinėjasi Facebooke, o iš paskos dar šimtai komentuotojų doh.gif doh.gif doh.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
Na va kiek ideju jautienos gaminimui kitam kartui thumbup.gif dabar padariau pagal Elija.

Juokina visa svieta tos dvi stilistes, nors apsirengia graziai ir siaip grazios moterys, bet jau visa kita tai ....
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(gotte @ 2016 02 03, 11:55)
LLimcamca, kas katinus prižiūrės, kai keliausit? ax.gif

Dukterecia 4u.gif
Bet jie pas mane ir patys vieni moka pabuti thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas, kam jis labas!

Mano nelabai!! TOOOKIA ožka auginu!!!! Kad D duok man kantrybes ir jėgų! Nesuprantu iš kur toooooks charakteris!!!! doh.gif doh.gif gun_rifle.gif help.gif help.gif
Atsakyti
Tai jau is tevo turbut paveldeta 😂
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2016 02 04, 09:24)
Bet jie pas mane ir patys vieni moka pabuti  thumbup.gif

Tai kad pabūti vieni gali tai net neabejoju. O namai po to nedvokia tvartu? g.gif nes nu du katinai jei kasdien po š... padaro, tai dvi dienos jau 4 š... o kur dar sysiojimas ir pan. Tai realiai porą dienų palikti gali maksimum, jei po to jau ne kažką... biggrin.gif

Labas rytas,

Tokia durniška sloga doh.gif kutena nosį non stop, čiaudulys beprotiškas doh.gif jau baigiu iš proto išeiti nuo to kutenimo doh.gif
Atsakyti
nu baik tu, kodėl turėtų g.gif
Mano juočkė tokia tobula katė, kad jos net š.. nesmirda lotuliukas.gif Nežinau, ar dėl to, kad tobulai maistas, kraikas suderinta ar ką g.gif
O, ir šiaip WC yra ten kur ir priklauso WC, ir plius uždaras. Tai kas ten smirda?
Atsakyti