QUOTE(Heida @ 2016 02 05, 08:13)
Limcamca, lova primiegot, geras, cia tipo issimiegot?
Mano vyresne kai buvo kokiu 4 metu buvo lova priprakaitavus, as darbe para dirbau o ji mano vietoj miegojo, gryzau ryte ir atsiguliau salia, o ji keliasi ir sako " oho kaip lova priprakaitavau "

pravare i lova mergina, bet niekad nepripazino kad taip padare, visad aiskino kad priprakaitavo
Dabar prisiminiau bajerį, kai aš buvau kokių 5-6 metų, miegojom kartu su mama. Dvigulėje lovoje. Ir kažkaip aš įsiridenau prie jos prisiglaudžiau ir miegojau. Nutiko nelaimė, apsi..variau

Prabundu, išsigandau, gėda. Perslinkau į kitą lovos pusę, prieš tai persirengiau patyliukais. Ryte mama atsibunda, lova šlapia. Klausia manęs, nea.. sakau ne toj pusėj miegu, matai? Pamenu, mama visą dieną suko galvą: pagalvojo, kad ji pati apsišlapino. Pavaikšto, pavaikšto ir kalba: nu, bet kaip aš čia taip naktį, triusikai sausi, o lovą apvariau

Ir po šiai dienai dar teisybės nežino
QUOTE(I.Elija @ 2016 02 05, 08:48)
Sveikos mielosios.Musu draugas voveres saudo.(tas kur mums lape nusove).Nes brudes viska nueda.
Turiu galvos skausma.Mano mazoji per Velykas skrenda i Sveicarija pas pussuosvius pirma karta.Ka nuvezti?
Nu šaudyt biški žiauroka.
Aš vesčiau kokio šokolado brangaus, saldainių skanių, kokio gero konjako, brendžio. Dar gi pusžentis galėtų nusakyti, ką tėveliai mėgsta.
Ir nederinčiau nieko su lietuvybe.
QUOTE(giega @ 2016 02 05, 08:57)
O va balandziu tai nepernesu...Ta maisteli buciau kabinus kur nors toliau namu,o ne savam kieme...Kazkada LT 9a ziema padariau lesyklele zvirbliukam...Ir nei vienas zvirbliukas neatskrido,o tik balandziai,kurie susiko visus mano skalbinius

Nors ta lesykla labai greit isardziau,bet balandziu gera pusmeti negalejau atsikratyt
Tai tie paukščiai patikėk, kokia tragedija kieme. Apšika skalbinius, kiemą, žolę, stalus

Ir pas mus įsitaisė tie patys balandžiai. Pavasarį burkuojasi, paskui vaikus auklėja. Non stop kiaurą sezoną. Ir lizdą MB ardęs, neina iš kiemo nors tu ką. Blogiausiu atveju ant tvoros tupi
O, nuo tų lesyklų prisiveisia ir voverės ir žiūrkės
Lotuliuk, o tu taupai save, negeri bent kartą normalios kavos? Kad ir iš karto po maitinimo?