Įkraunama...
Įkraunama...

Ir Londone žiema

Labas rytas.
Lotuliuk, statykit spastus voverems, pasisiusi kailinukus flirt.gif istikro tai neisivaizduoju ka su jomis daryt, turetu buti ju lizdas kazkoks, tai ji isnaikint ir uzsandarint per kur ten ilenda g.gif
Limcamca, lova primiegot, geras, cia tipo issimiegot?
Mano vyresne kai buvo kokiu 4 metu buvo lova priprakaitavus, as darbe para dirbau o ji mano vietoj miegojo, gryzau ryte ir atsiguliau salia, o ji keliasi ir sako " oho kaip lova priprakaitavau " laugh.gif pravare i lova mergina, bet niekad nepripazino kad taip padare, visad aiskino kad priprakaitavo biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mielosios.Musu draugas voveres saudo.(tas kur mums lape nusove).Nes brudes viska nueda.
Turiu galvos skausma.Mano mazoji per Velykas skrenda i Sveicarija pas pussuosvius pirma karta.Ka nuvezti?
Atsakyti
Labukas

O as serciau tas voverytes biggrin.gif Aisku,jei man ten po palepe duotus,kad namai skambetu,tai ieskociau per kur ilenda ir uztaisyciau..Bet siaip tikrai dziaugciaus,jei voveryte i kiema ateitu mirksiukas.gif Dabar pas mus ne lapes nelabai praeina,nes visi aplink turi sunis,tai kazkiek privengia..Nors matau pagrindine gatve prabegancias...

O va balandziu tai nepernesu...Ta maisteli buciau kabinus kur nors toliau namu,o ne savam kieme...Kazkada LT 9a ziema padariau lesyklele zvirbliukam...Ir nei vienas zvirbliukas neatskrido,o tik balandziai,kurie susiko visus mano skalbinius doh.gif Nors ta lesykla labai greit isardziau,bet balandziu gera pusmeti negalejau atsikratyt doh.gif

Del lauktuviu,nu tai gal koki sakoti g.gif Dabar buna labai graziai dezutese supakuotu..Arba saldainiu ,,Lietuva"

user posted image

Jei is suvenyru,tai koki gintarini medeli g.gif
Atsakyti
Labas ryas

Matėt, dabar jau ir Statkevičius tame Valentaitės ir Jagelevičiūtės sudalyvavo biggrin.gif
My Webpage

I.Elija, Giega visai liuks lauktuves siūlo, aš irgi kažko panašaus ieškočiau 4u.gif

Lotuliuke, neįsivaizduoju ką daryti su tom voverėm. Jei užkišit skylę yra tikimybė kad liks viduje kokia viena, tai irgi ne kas g.gif

Einu prie retušo darbuotis. Tokios gražuolės kosovietės foto retušuoju ir neturiu leidimo publikuoti doh.gif gaila...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 05 vasario 2016 - 11:56
Labas rytas 4u.gif Jau kaip man atsibodo ta ka be kofeino biggrin.gif

Tai kaip supratau niekas nesusidurete su voverem biggrin.gif Jos per stoga kazkur ilindo ir prasigrauze tuneli. Isikure po palepes grindim. Kai grauzia kazka tai visas miegamasis skamba, as net apacioj kartais diena girdziu doh.gif
Uzkimsti bijom, nes gali buti vaiku prisivedusios. Kol kas padejom bleach ten, sake jos jautrios labia kvapam, tai jeigu kvapas negeras, tai pabega.
MB vaiksto galva iskeles, nes voveres sako tik labia gerai apsildytose palepese apsiguvena biggrin.gif
Nova manau tu teisi kiekvienam zmogui skirtingai veikia... as labia kazko nejutau. Man tiko. Pirmus 2 menesius tepliojimas nuolatinis yra normalu.
Mes gerai aciu mirksiukas.gif JOkuba neisivaizduoju jau kaip motyvuoti ir uzdegti noru mokytis... nu nekencia jisai rasymo ir viskas, jau 2 metai kaip vargstam....

QUOTE(Limcamca @ 2016 02 05, 08:51)
Mano vaikas vakar, iš skautų parsinešė paukčiukams maitinti ėdalą. Nu ten taukus su grūdais makalavo, dėjo, darė ir parnešė. Ir taip jau matom, mes su MB abu, kaip kabinam tą nesąmonę, kad dar daugiau balandžių priskristų. Jau taip tų paukščių pas mus per daug  doh.gif

O į ką tavo dukra: į tėtį ar į mamą, pagal mandrumą?  biggrin.gif

jeezau kaip as nepernesu balandziu, man jie grynai skraidancios ziurkes doh.gif
bijau, kad gali buti I abu unsure.gif

QUOTE(Mainly @ 2016 02 05, 09:10)
Mano chebra irgi jau pervargus, gerai , kad atostogos jau čia pat.

Aš tai pati kaip mažas vaikas irgi noriu lesykleles kieme pauksciukams, bet neleidzia MB.

Manau, bus visa i mama ! Jų tetukas ramus. O va mama- sustra!  Nors dar karta pagalvojus, ir tetuko nelabai pastumsi! Turbut abiejų susirinko biggrin.gif

Labas rytas!

Musu tetukas ramus tik prie mamytes hihihi.gif o siaip tai nuo mamytes neatsilieka....

QUOTE(gotte @ 2016 02 05, 10:49)
Paskutinėm dienom nemažai teiraujasi dėl kūdikėlių sesijų, nusipirkau studijinį foną, kad galėčiau pas klientą namuose naudoti, eisiu išbandyti smile.gif

Jeigu nori gyvai isbandyti zinai kur kreiptis mirksiukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Elija i kokia sali skrenda? g.gif galima ir is lininiu dirbiniu kazka....staltiese. Nors pirman kartui turbot saldainiu dezutes uztektu mamytei ir kokiu trejos devynerios fleckutes teveliui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2016 02 05, 08:13)
Limcamca, lova primiegot, geras, cia tipo issimiegot?
Mano vyresne kai buvo kokiu 4 metu buvo lova priprakaitavus, as darbe para dirbau o ji mano vietoj miegojo, gryzau ryte ir atsiguliau salia, o ji keliasi ir sako " oho kaip lova priprakaitavau "  laugh.gif pravare i lova mergina, bet niekad nepripazino kad taip padare, visad aiskino kad priprakaitavo  biggrin.gif

Dabar prisiminiau bajerį, kai aš buvau kokių 5-6 metų, miegojom kartu su mama. Dvigulėje lovoje. Ir kažkaip aš įsiridenau prie jos prisiglaudžiau ir miegojau. Nutiko nelaimė, apsi..variau blush2.gif Prabundu, išsigandau, gėda. Perslinkau į kitą lovos pusę, prieš tai persirengiau patyliukais. Ryte mama atsibunda, lova šlapia. Klausia manęs, nea.. sakau ne toj pusėj miegu, matai? Pamenu, mama visą dieną suko galvą: pagalvojo, kad ji pati apsišlapino. Pavaikšto, pavaikšto ir kalba: nu, bet kaip aš čia taip naktį, triusikai sausi, o lovą apvariau doh.gif Ir po šiai dienai dar teisybės nežino lotuliukas.gif

QUOTE(I.Elija @ 2016 02 05, 08:48)
Sveikos mielosios.Musu draugas voveres saudo.(tas kur mums lape nusove).Nes brudes viska nueda.
Turiu galvos skausma.Mano mazoji per Velykas skrenda i Sveicarija pas pussuosvius pirma karta.Ka nuvezti?

Nu šaudyt biški žiauroka.
Aš vesčiau kokio šokolado brangaus, saldainių skanių, kokio gero konjako, brendžio. Dar gi pusžentis galėtų nusakyti, ką tėveliai mėgsta.
Ir nederinčiau nieko su lietuvybe. schmoll.gif

QUOTE(giega @ 2016 02 05, 08:57)
O va balandziu tai nepernesu...Ta maisteli buciau kabinus kur nors toliau namu,o ne savam kieme...Kazkada LT 9a ziema padariau lesyklele zvirbliukam...Ir nei vienas zvirbliukas neatskrido,o tik balandziai,kurie susiko visus mano skalbinius doh.gif Nors ta lesykla labai greit isardziau,bet balandziu gera pusmeti negalejau atsikratyt doh.gif

Tai tie paukščiai patikėk, kokia tragedija kieme. Apšika skalbinius, kiemą, žolę, stalus doh.gif Ir pas mus įsitaisė tie patys balandžiai. Pavasarį burkuojasi, paskui vaikus auklėja. Non stop kiaurą sezoną. Ir lizdą MB ardęs, neina iš kiemo nors tu ką. Blogiausiu atveju ant tvoros tupi doh.gif
O, nuo tų lesyklų prisiveisia ir voverės ir žiūrkės doh.gif

Lotuliuk, o tu taupai save, negeri bent kartą normalios kavos? Kad ir iš karto po maitinimo?
Atsakyti
QUOTE(Lotuliuke @ 2016 02 05, 12:23)
Jau kaip man atsibodo ta ka be kofeino 

Jeigu nori gyvai isbandyti zinai kur kreiptis  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

bijai, kad jei su kofeinu išgersi, vaikas iš enerdžaizerio pavirs į superenerdžaizerį biggrin.gif ir bus visiškas "ate" miegui lotuliukas.gif

Aj ne, aš ne tiek stipriai išsibandyti noriu biggrin.gif reikia tiesiog išsitraukti stovus, susistatyti, pažiūrėti ar viskas čiki piki ir tiek. Namie nebeturiu studijos, tai pas klientą vežiuosi studiją lotuliukas.gif
Atsakyti
Aciu uz patarimus 4u.gif .Tik va kaip ir Limcamca galvoju ar reikia cia viska sieti su Lietuvybe.Kaip sau norite,bet Lietuviski saldainiai nera labai skanus.Rankdabiai pas juos irgi labai isvystyti.Ipatingai karpiniai ir siuvinejimas.Dar galvojau kokio surio Dziugas dideli gabala ir sakotuka ideti.Zodziu nezinau.
Del tu voveriu tai man ju irgi gaila,bet jos kaip ziurkes.Viska nueda.Dar naglos kaip nezinau kas.Gerai bent situ pas mus nera.Jau uztenka lapiu.
Kava geriu be kofeino kokius 5 metus ir nieko.Nera skirtumo man.
Del balandziu,tai vieni is slyksciausiu padaru jie man.Karta buvom ziema Venecijoj.Vakare St Marco aikstej,ju per diena buna kruvos pridvesusiu ir tie gyvi lesa tuos nustipusius arba pusgyvius.Zodziu apsivemti galima.Zodziu slikstynes.
Atsakyti
Tai gal lauktuviu nuvezt kazka anglisko, juk is Anglijos atvyksta, pvz angliskos arbatos, buna labai graziai suvenyriskai ipakuotos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2016 02 05, 17:38)
Tai gal lauktuviu nuvezt kazka anglisko, juk is Anglijos atvyksta, pvz angliskos arbatos, buna labai graziai suvenyriskai ipakuotos  g.gif

Va tiksliai.Cia tai idomu.Aciu.
Atsakyti
Eik tu sau Elija, man lietuviski saldainiai vieni skaniausiu pasauly unsure.gif
Dar apie saldainius prisiminiau, as jau vengiu dovanot saldainiu dezutes ar sokoladus, nes yra buve kad atidarius jie buvo jau gerokai pabale nors galiojimas ir geras, labai nesmagu buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Heida: 05 vasario 2016 - 16:48
QUOTE(Heida @ 2016 02 05, 17:43)
Eik tu sau Elija, man lietuviski saldainiai vieni skaniausiu pasauly  unsure.gif

Zinok esu dirbus Sveicarijoj.Blin kokios pas juos parduotuves su ranku darbo sokoladais ir saldainiais,kad mum pasislepti.Tikrai neniekinu Lietuvos,bet taip kaip ten,net neisivaizdavau kad gali buti.Dar tokias panasias parduotuves esu maciusi Belgijoj.Apsikaka galima.
Atsakyti