Įkraunama...
Įkraunama...

Ir Londone žiema

QUOTE(Heida @ 2016 02 07, 19:37)
Labas.
Atsventem cepelinu diena  essen.gif
Savaitgalis kaip greit praejo  unsure.gif

Mes irgi biggrin.gif Tiek cepu norejau, kad net issiviriau biggrin.gif Apsiedziau biggrin.gif
Atsakyti
O as kiaulienos kauliukus kepiau mirksiukas.gif nesventem cepelinu dienos smile.gif

Atsakyti
Tuoj blynu diena bus, vel bus galima svest biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2016 02 07, 21:01)
Tuoj blynu diena bus, vel bus galima svest  biggrin.gif

Dirbsiu tas dienas,nebus kada blynu kept biggrin.gif TAi praeis ir be uzgaveniu pas mane biggrin.gif
Atsakyti
Nesupratau g.gif kodel jus cia tuos cepelinus visos viret?
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2016 02 07, 21:51)
Nesupratau  g.gif kodel jus cia tuos cepelinus visos viret?
http://www.anglija.today/renginiai/nepramiegokite--vasario-7-d-bus-svenciama-pasauline-cepelinu-diena

cool.gif Butu nesierzine visi FB,gal buciau taip ir nenorejus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giega: 07 vasario 2016 - 23:00
Nu, sugalvojo cepelinu diena biggrin.gif
Atsakyti
Pavydžiu cepelinų, irgi fb užmačiau kad visi kalba, ėjau į Google žiūrėt kur arčiausia koks Lt restoranas bet vis dar aplinkui nieko ner, reik į Londoną maltis, B niekaip nebūt pasirašęs, bo jam jau kiek metu neisiūlau net paragaut jų biggrin.gif
Atsakyti
Nu geras, kaip iš medžio iškritus, nieko nežinojau blush2.gif blush2.gif

Bet, vakar labai nuoširdžiai galvojau, kad vėjas stogą nuneš. O, lietus koks buvo doh.gif doh.gif

Labas rytas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas! Ir vėl darbo savaite... Dar neprasidėjo, o jau esu pavargus. Labai aktyvus savaitgalis buvo!

Oras vakar vakare!!!! doh.gif blink.gif
Atsakyti
Labas rytas

O man siandien offas rolleyes.gif planuojuos spinta tvarkytis, bet nezinia kaip tas planas pavyks ax.gif noreciau i ikea pavaziuot, reiks SB snekint rolleyes.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Vejas ir siandine neprastas, nors vakar MB ejo tikrinti ar tikrai cia lietus lija, nes netikejo kad taip i palanges gali lyti hihihi.gif

As jau Velykom gyvenu, tai laikas man labai greit lekia biggrin.gif ziurekit sios savaites pabaigoj jau vasario vidurys bus biggrin.gif

QUOTE(Pūga_ @ 2016 02 07, 22:22)
Pavydžiu cepelinų,  irgi fb užmačiau kad visi kalba,  ėjau į Google žiūrėt kur arčiausia koks Lt restoranas bet vis dar aplinkui nieko ner,  reik į Londoną maltis,  B niekaip nebūt pasirašęs,  bo jam jau kiek metu neisiūlau net paragaut jų  biggrin.gif

O ko jis taip nusiteikes pries tuos cepelinus ? g.gif biggrin.gif o siaip lietuviska maista valgo jisai ?

QUOTE(*nova* @ 2016 02 08, 10:05)
Labas rytas

O man siandien offas  rolleyes.gif  planuojuos spinta tvarkytis, bet nezinia kaip tas planas pavyks  ax.gif  noreciau i ikea pavaziuot, reiks SB snekint  rolleyes.gif

dzin ta spinta, nepabegs, geriau atvaziuok pas mane kavos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lotuliuke: 08 vasario 2016 - 11:46