QUOTE(Miglelė @ 2016 01 15, 22:05)
gerai čia parašyta
QUOTE(Kate25 @ 2016 01 15, 22:20)
Pritariu:) Kad geresniu kainu nei online ner - vis meginam nueiti i pardes pasishopint (iskaitant outletus). Ir eilini kart sakau sau - daugiau neisiu, veltui gaistamas laikas ir dideles kainos.
aš pastebėjau, kad pradėjau neapkęst prekybos centrų

na tiesiog neturiu jėgų ten slankiot ir ieškot kažko... o dar kainas pamačius išvis bloga darosi..
tai retas atvejis, kad nuvažiuoju, nebent kažko labai extra prireikia...
bet, pvz.vyrui negaliu nupirkti internetu kostiumo, švarko ar kažko panašaus, nestandartinis jis pas mane

tai konkrečiai jam drabužių važiuojam kas 2 metus į Vokietijos outletus, nežinau kaip kitur outletuose, bet mes ten daug ką vyrui randam, superkam marškinius, kostiumus, batus porai metų,sunešioja, tada vėl važiuojam

ir tikrai randam gerų kainų, kai kas gal kažkiek brangiau nei siųstis, bet užtai matuojasi,ir perki, kai matai, kad tikrai tinka...o šiaip rizika jam siūsti, tik laisvalaikiui galiu kažką, ar striukes dar, ir viskas...o į parduotuvę nuvaryt - misija neįmanoma

bet čia kartą į porą metų susikaupia ir nusiteikia, kad teks per dieną nnnnn kartų rengtis, matuotis
žodžiu, sorry, išsiplėčiau biškį

tik norėjau pasakyti, kad buvau nustebinta.. pvz.: Ermenegildo Zegna marškinius pirkom po 60-89 Eur, tai kiek žiūrėjau USA išparduotuvėse, tai tokių kainų niekad nemačiau, labai brangi ši firma...