Įkraunama...
Įkraunama...

Uzsisakome is JAV parduotuviu!

QUOTE(zuika23 @ 2016 01 16, 22:40)
Pirmoj klasėj ir mano +- toks bus  lotuliukas.gif gerai kad klasėje visi beveik iš nykštukų giminės, tai nors vaikas nesijaučia kaip darželinukas lotuliukas.gif

biggrin.gif Mano dukros klasėje tai ir mažučių, kaip mūsų yra ir jau su manim lygių, nu aišku aš irgi neįspūdingo ūgio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika23 @ 2016 01 16, 22:26)
Buvo per bf geros kainos. Ir pavasarį būna. Ir dabar matau koduką papildomą ir gerų kainų. Ne viskas gerom kainom, bet gal tiktų kažkas.

Dėl dydžio... žinokit mano irgi tai galvaskausmis, nes baisiai kūdas ir žemas pilietis mano. Dabar turim iš būrelio kuprinę kuri yra kaip pottery small. Tai telpa ir pora knygų būrelio ir popieriaus lapai. Bet ten daug neštis nereik. 
Pagal jų rekomendacijas tai buvau išsišifravus kad small nuo 110 iki 125, o large nuo 122 cm. Sakyčiau atitinka realybę nes maniškio ūgis apie 114 ir turim kuprinę būtelio kuri yra tokia kaip jų small. Tai gal rizikuočiau imti ir large g.gif

maniske dabar yra 120, tai rugseji tikrai bus 125....bet ji ziauriai kuda.
o del kainu, tai dabar tai spalvai, kuria issirinkom, nera nuolaidu, tik papildomas kodukas, bet jis mazas.... hmmmm...gal laukt pavasario, dar gi daug laiko iki rugsejo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jacke @ 2016 01 16, 22:45)
o del kainu, tai dabar tai spalvai, kuria issirinkom, nera nuolaidu, tik papildomas kodukas, bet jis mazas.... hmmmm...gal laukt pavasario, dar gi daug laiko iki rugsejo  ax.gif

Aš pavasarį, kovą pirkau gera kaina. O jūs paieškokite, kiek sveria jos, gal nėra labai didelio skirtumo tarp S ir L...
Atsakyti
QUOTE(zvirbliukas @ 2016 01 16, 18:45)
biggrin.gif  Mano dukros klasėje tai ir mažučių, kaip mūsų yra ir jau su manim lygių, nu aišku aš irgi neįspūdingo ūgio biggrin.gif

Pas mus irgi vienas berniukas man su lig akių lygiu biggrin.gif tai taip keista. Ateina bedantis lygus su tavim ir aiškina kažką lotuliukas.gif bet mes paruošiamukai 4u.gif

QUOTE(jacke @ 2016 01 16, 18:45)
o del kainu, tai dabar tai spalvai, kuria issirinkom, nera nuolaidu, tik papildomas kodukas, bet jis mazas.... hmmmm...gal laukt pavasario, dar gi daug laiko iki rugsejo  ax.gif

Galit pasekt dar kainas smile.gif
O jei ūgis 125 maždaug bus, imkit large. Ji ne plati. Nebus didelė jai, manau smile.gif o kitas dalykas, jei bus, mažesnę paimsit. Didesnę daaugsit ax.gif čia mano nuomonė, aš taip daryčiau ax.gif

Ale gerai kai pas jumis merginos biggrin.gif gražios, spalvingos kuprinės. O man kad ir kokios fainos būtų kuprinės metgaičių, nu tokios baisios berniukų doh.gif dar mąstau iš vis kokią pirkti g.gif
Atsakyti
QUOTE(jacke @ 2016 01 16, 21:45)

mes pirkom 2015 geguzes men. tai kainavo 31$ + 9$ uz vardo siuvinėjimą. Bet nežinau ar vertėjo siuvinėti, nes nenaudinga... O ir vyras sako Lietuvoje, bet kurioje siuvykloje pigiau būtų išsiuvinėję.
Pirmokui manau Small tikrai užtenka wink.gif
Atsakyti
QUOTE(zvirbliukas @ 2016 01 16, 18:47)
Aš pavasarį, kovą pirkau gera kaina. O jūs paieškokite, kiek sveria jos, gal nėra labai didelio skirtumo tarp S ir L...

Nėra didelio svorio skirtumo.
Atsakyti
QUOTE(jacke @ 2016 01 16, 20:44)
tesiant Pottery kupriniu tema.... visai susipainiojau del dydzio. mano busima pirmoke yra laaaabai smulkute, kudute, bijau ir pirkti L dydi.
o buna pas juos kada nors nuolaidu kokiu rimtesniu? viena mamyte rase, kad pirko uz 27....nu kiek ziuriu is naujai atsiradusiu, visos 40-50 USD.

Maniske pirmoke ugio 122cm. Buvau nupirkus Large kuprine ir pardaviau, net nelaikiau isaugimui nes butu teke laikr nemazai. Tikrai stipriai per didele tokiai neaukstai ir smulkiai megaitei tiek is ilgio tiek is plocio. Pirkau S tai daug geriau, ir manau uzteks dar porai metu. O svoriu S ir L labai nesiskiria, gal kokia 50g tik.
Atsakyti

Jcrew-tik 4dol truksta iki free shipo,prisijunkiteee pleaseee

taip pat labai reikia komoanijos-gap/banana/oldnavy 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monrutė @ 2016 01 16, 19:34)
Forever21 extra 30% off sale, pirksite?

Aš nusiunčiau,junkites drinks_cheers.gif
Atsakyti
[quote=regal,2016 01 16, 17:44]
maniškis turi Mcneil, kaip kažkuri išsireiškė "kaladę"

Maniškis taip pat 4 klases atitampė tokią kuprinę ir būklė liko tikrai labai gera (aplamai atsiliepimai superiniai, tik kad kaina nemaža). Bet esmė ne tame, aš skaitant vis pagalvoju dėl dydžio. Na maniškis su ta pačia kuprine neatrodė juokingai nei pirmoj klasėj, nei ketvirtoj, turiu minty dėl dydžio. Dabar net pradėjau skaičiuoti, kiek tie vaikai paauga, kad kuprines dėl dydžio reikia keisti. Nors gal su mergaitėm kitaip, jos tikrai išauga stipriai, bent mūsų klasėje bernai mazgiai palyginus su merginomis.
Atsakyti
Gap pukinukes su 40% off gera kaina - nuoroda
Atsakyti
Merginos, gal kuri užmatysit tokius Hugo Boss marškinius, vyras šiandien suplėšė, tai didžiausia dienos nelaimė buvo. Reikia taisyt padėtį 4u.gif

http://mrstyle.co/pr...e-shirt-orange/
Atsakyti