Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

labas rytas smile.gif
paryčiais kaip rėmuo ėdė doh.gif atsisveikinu su kava, nebekankinsiu savęs..

kokie planai savaitgaliui? smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Graži lentelė, ir kiek daug minusiukų smile.gif smagu.
Atsakyti
Labas rytas wink.gif

Mes dar su dukra gulinejam, bet reiks jau keltis, taip gera siltoj lovoj. Siandienos planuose- kambariu tvarkymas.
Atsakyti
QUOTE(tobula audra @ 2016 01 09, 10:23)
kokie planai savaitgaliui? smile.gif

Šiandien dirbu, o ryt jau laisvadieniai clap.gif

Ryt lipsiu ant svarstyklių blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
koki minusa maciau, uzlipus ant svarstykliu bigsmile.gif gaila ne vakar biggrin.gif
buvau pasivaiksciot, prisikvepavau ale grynu oru ir gamta pasigrozejau wub.gif
pusryciauju db:)
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 01 09, 11:20)
Sveikutes 4u.gif
koki minusa maciau, uzlipus ant svarstykliu bigsmile.gif gaila ne vakar  biggrin.gif
buvau pasivaiksciot, prisikvepavau ale grynu oru ir gamta pasigrozejau  wub.gif
pusryciauju db:)

kilograma pametei? bigsmile.gif
nieko, bus kitam kartui drinks_cheers.gif
Atsakyti
labas rytas bigsmile.gif

lauke -31 blink.gif niekur nekisiu nosies is namu biggrin.gif MB issiunciau i parde, prikirtom varsketu pusryciams, apsikuopsiu namus, susidesiu tase rytdienai ir daugiau nieeeeeko neveiksiu smile.gif

Atsakyti
Labas rytas :-)
Mes ruosiames eit pasivaiksciot ir biski apsipirkt. Vakaras ir rytdiena bus skirti mokslams. Pirmadieni egzaminas.

Atsakyti
QUOTE(Pikų*dama @ 2016 01 09, 11:44)
kilograma pametei?  bigsmile.gif
nieko, bus kitam kartui  drinks_cheers.gif

700gr thumbup.gif

QUOTE(?angeliux? @ 2016 01 09, 11:49)
labas rytas  bigsmile.gif

lauke -31  blink.gif  niekur nekisiu nosies is namu  biggrin.gif  MB issiunciau i parde, prikirtom varsketu pusryciams, apsikuopsiu namus, susidesiu tase rytdienai ir daugiau nieeeeeko neveiksiu  smile.gif

eina sau kaip salta, pas mus tik -13 smile.gif
reikia ir man namus kuopt, bet kaip nera noro ...

Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 01 09, 13:17)
700gr thumbup.gif
eina sau kaip salta, pas mus tik -13 smile.gif
reikia ir man namus kuopt, bet kaip nera noro ...

as tai tik truputi apsivalysiu, nes meistrai dar nebaige pjaustyt plyteliu, tai dulkiu dar bus smile.gif MB sake, kad kai baigs vonia, iskvies man valytoja, kad nuo a iki z visus namus isvalytu bigsmile.gif ir dabar burbuliuoja, kad dulkes valau, nes gydytoja vakar liepe ilsetis, tai jis ta poilsi isivaizduoja kaip gulejima lovoj 24 h per para biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(?angeliux? @ 2016 01 09, 11:49)
labas rytas  bigsmile.gif

lauke -31  blink.gif  niekur nekisiu nosies is namu  biggrin.gif  MB issiunciau i parde, prikirtom varsketu pusryciams, apsikuopsiu namus, susidesiu tase rytdienai ir daugiau nieeeeeko neveiksiu  smile.gif

Labukas 4u.gif
Pas mus kaip visada radikalus skirtumai kalbant apie ora, pas mane tik -6 lotuliukas.gif Tik kad daug sniego, net mašinos sniego valymo važinėjo, o jau garselis lotuliukas.gif Bet lauke labai gražu wub.gif
Papusryčiavau, jau seniai buvau bevalgius paprasčiausiai du virtus kiaušinius ir didelis puodas kavos, tiesa jau geriu nuo 9h dar keli gurkšniai liko lotuliukas.gif

Eisiu į miestą, nors nieko nereikia bet gal dar bus nepasibaigusios akcijos gal kuo susigundysiu, vyras savaitgali dirba bigsmile.gif Tai vienos karaliaujam, naudojuosi proga kol dar anyta yra biggrin.gif
Atsakyti
Su Naujais metais, mua mua mua wub.gif biggrin.gif
Gėda pelėda man blush2.gif
Atsakyti