Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų augintojų namai

Galvojat, kad jau man aiskiau pasidare? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sypt @ 2016 01 15, 22:06)
Galvojat, kad jau man aiskiau pasidare? biggrin.gif

negalvojam, nes nežinom kas turėjo paaiškėti biggrin.gif
a, čia apie facebooką... nu, yra piktybiškai nesiregistruojančių ten... niekuom padėt negaliu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daimura: 15 sausio 2016 - 22:18
Joooo, cia as ta piktybine, apsiskaicius cia pas jus kaip ir apsirukius ir Fcebooka susikursiu biggrin.gif
Atsakyti
Kai tik įsivedėm internetą didžioji dukra už "ausų nutempė" į supermamas ir fajeboką hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(sypt @ 2016 01 15, 22:19)
Joooo, cia as ta piktybine, apsiskaicius cia pas jus kaip ir apsirukius ir Fcebooka susikursiu  biggrin.gif

nu jimk,bile tik mačys ....nes jei paskyros neturi... g.gif unsure.gif
Atsakyti
žmogai gerieji, tik junkitės į pokalbius visi Kas netingit- reik šviežių galvų, naujų požiūrių, naujų potyrių- pasakokit kas ką auginę, kas patiko, ko jau atsižegnojot ir neauginsit, paminėkit kodėl, nes smalsu
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2016 01 15, 23:20)
žmogai gerieji, tik junkitės į pokalbius visi Kas netingit- reik šviežių galvų, naujų požiūrių, naujų potyrių- pasakokit kas ką auginę, kas patiko, ko jau atsižegnojot ir neauginsit, paminėkit kodėl, nes smalsu

Bandai, nieks uzklausosnnepatvirtina 😂
Atsakyti
sveikos...nezinau gal dar ir anksti, bet mydobro jau ziurineju seklas. gal kuri esate is ten uzsisakiusi ir galit pasidalinti puikiomis veislemis: domina raudomi, geltoni ir oranziniai pomidorai
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2016 01 15, 18:35)
kass su manim??? g.gif

gal as g.gif as irgi dar vystyklu nedariau g.gif siaip tai man paciai uztenka pomikams vietos normalioj taroj, bet pikiuojant labai gaila dali ismest, todel sakiau siemet nieko nemesiu- likucius i vystyklus vyniosiu. bus dovanu kam ar paciai sau pakaitiniai( jei ir vel man siltnamyje salna visus daugus nusvilintu)...
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2016 01 15, 23:01)
Cherise super vyšniukai

Tai vaikams turėtų tikt Cherise user posted image .
Atsakyti
QUOTE(RZK @ 2016 01 16, 11:02)
Tai vaikams turėtų tikt Cherise  user posted image .

taip, bet ir suaugusiems labai tinka bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2016 01 16, 12:26)
taip, bet ir suaugusiems labai tinka  bigsmile.gif

Tada sodinsiu 2 krūmus , t. y. augalus Cherise .user posted imageuser posted image
Atsakyti