Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų augintojų namai

QUOTE(zebrina @ 2016 01 17, 14:33)
Labutis mergaites,
Su dideliausiu prasymu pas jus smile.gif  ax.gif
Gal kuri turetu pasidalinti seklyciu(ne uz aciu,uz pinigelius,nes mainams nelabai ka turiu pasiulyt..)
Ivan kupala,
Ex  raudona citrina,
Aladino lempa,
Kardinal mazarini
Miciko juodas dramblys
Serceed,
Medvezja lapa,
German orange strawberry,
Bolzano,
Toro,
Puzata chata,
Medovij spas,
Geranium kiss,
Sungold,arba Sun sugar..
Is anksto dekinga,tikiuos kad atsiras gerasirdziu biggrin.gif  drinks_cheers.gif

Nepatingėjau jums paieškoti,paraudonintus galima gauti Mydobro,bet reik laukt kol atnaujins asortimentą
Atsakyti
QUOTE(snaige123 @ 2016 01 17, 16:17)

man patiko lietuvybes  smile.gif  radau keleta foto

apie spaudima i az parasysiu  smile.gif

beje TORO pomidorams tai šiemet puse šilltnamio skirsiu  bigsmile.gif

Aš išbandžius tik Skarius, bet ir kiti, žiūriu, nieko g.gif nenubienėja viršutinės kekės Jurgių ir Rutulių?

Apie spaudimą, snaigut, būt gerai ir viešai, aš irgi laukiau atsakymo į šitą klausimą biggrin.gif pati šiemet nusipirkau sulčių spaudimo priedą prie kombaino, žiūrėsim g.gif

O dėl Toro visuotinio išpopuliarėjimo labai džiaugiuos thumbup.gif kažkada tik mudvi su saintlina tyliai auginom, o dabar jau praktiškai visos forumietės thumbup.gif

Beje, gal turit atsiliepimų apie Uriburi ir Jury? Traukia man jie akį soduose...

Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2016 01 17, 15:03)
\-Evergreen  /Saintlin,nesikabinėk Emerald ,Emerald/

negaliu. Dabar veislių milijonas, tik pakeisk ką pavadinime, tuoj vietoj vienos veislės dvi atsiras biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Gardi @ 2016 01 17, 18:16)
O dėl Toro visuotinio išpopuliarėjimo labai džiaugiuos thumbup.gif kažkada tik mudvi su saintlina tyliai auginom..
Beje, gal turit atsiliepimų apie Uriburi ir Jury?

Toro Daimura dar prieš mus augino. Nuo jos aš nusižiūrėjau smile.gif

Uriburi nepirk. Nevertas jis tos kainos schmoll.gif Augalas kaip ąžuolas, bet pomidorų nebuvo daug. Giulietta kur kas geriau, jei tokio tipo nori.
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2016 01 17, 18:13)
Nepatingėjau jums paieškoti,paraudonintus galima gauti Mydobro,bet reik laukt kol atnaujins asortimentą

Aciu uz pagalba 4u.gif Viena forumiete pasiule beveik visas norimas veisles,labai jai dekinga 4u.gif
Atsakyti
Nesusilaikiau ir užsisakiau dark galaxy ir gold medal pomidorų. Labai jau gražūs atrodė. Gal auginote?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2016 01 17, 19:20
[cool.gif
Papildyta:[/b]
Toro Daimura dar prieš mus augino. Nuo jos aš nusižiūrėjau  smile.gif
Uriburi nepirk. Nevertas jis tos kainos  schmoll.gif Augalas kaip ąžuolas, bet pomidorų nebuvo daug. Giulietta kur kas geriau, jei tokio tipo nori.

daimura, prisipažink, kada Toro atradai smile.gif šiaip tai mano pirmų daržininkavimo metų pomidoras, atsimenu, niekaip nesuprasdavau, ko Jūs visos tuos hibridus peikiat, kai aš pilna burna Toro kemšu biggrin.gif

Nepirksiu nei vieno tada, atėjo iš lenkų ir velniukai, ir Opalkos, tikiuos džiovinimui įtiks. O jei antrus metus nepataikysiu, tada jau ir aš Giuliettos nusipirksiu lotuliukas.gif

O Jurijai tai labai gražiai atrodo g.gif
user posted image
Atsakyti
nijole0619 gal galetum pasakyt kokio aukscio yra Babuskino ir Kubinskij čiornyj 4u.gif

adija taviškis Amerikanskij dlinyj kokio aukščio buvo ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardi @ 2016 01 17, 18:29)
daimura, prisipažink, kada Toro atradai smile.gif

metai prieš mane biggrin.gif Tai jei aš Toro du metus auginau, vadinasi ji prieš trejus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2016 01 17, 19:09)
na, jei kada ir norėsiu ko, tai kol kas gal tik šito... samocvietų pas mane niekas nevalgė  g.gif tavo dramblių daugiau šiais metais bus, patiko  mirksiukas.gif

samocvetai, chocmatai ir sungoldai tai tik dukrai smile.gif čia jos saldainiukai ax.gif O drambliukai tai mano saldainiukas nuo pirmųjų metų, kai juos parsivežiau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2016 01 17, 16:12)
Dėkui už vaizdinę info. Vienužodžiu, skarius sėju. Jie nebus rūgštūs. O kurie kiti dar nerūgštūs?

Taigi sakiau - Viltis. Kasmet sodinu.
Palyginimui: kai vyriškiai ragauja prie mėsos, tai sako, kad labiau už juos tinka (nes rūgštesni) Balčiai, Svara, Laukia, Ryčiai. Ypač du paskutiniai.
Atsakyti
QUOTE(R&B @ 2016 01 17, 14:28)
Dietskij sladkij neaukštas, be proto derlingas, cherry tipo. Nebuvo saldus, nors  pavadinimas skamba saldžiai  biggrin.gif  bet ir ne per rūgštus. Krūmo stengiausi neužleisti, genėdavau. Čia fotkėj jau apvalgytas:
user posted image

Tokias reklamines nuotraukas tai prašom bent 500 rezoliucijos dalintisi..negaliu akių atitraukti.. wub.gif wub.gif Ir Ex gyrė, ir adija5 nu netikėjau..
adija5 - Emerald Evergreen turiu ,tik neauginus.
Papildyta:
QUOTE(vaidastep @ 2016 01 17, 18:29)
kokio aukscio yra Babuskino ir Kubinskij čiornyj 4u.gif

Abu iki šiltnamio lubų. BABUŠKINO reikia stropiai parišti, kad atlaikytų svorį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nijole0619: 17 sausio 2016 - 19:01
Kažkas rašėte, kad Mydobro ketina atnaujinti asortimentą. Gal žinote kada planuoja?
Atsakyti