Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų augintojų namai

QUOTE(L.K. @ 2016 01 20, 12:56)
Laba diena,

ketinu į kolekciją įtraukti vieną-du juodukus. Kol kas kandidatai trys: Carbon, Paul Robson, Black from Tula. Kurie iš jų būtų verčiausi, jeigu rinktis tektų 1 iš jų? 2 iš jų?

Kartu su Carbon, visuotinai giriamas Arbuznyj ir Cygan. O apie Robsoną ir Tula tokie šiaip sau atsiliepimai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(L.K. @ 2016 01 20, 12:56)
Laba diena,

ketinu į kolekciją įtraukti vieną-du juodukus. Kol kas kandidatai trys: Carbon, Paul Robson, Black from Tula. Kurie iš jų būtų verčiausi, jeigu rinktis tektų 1 iš jų? 2 iš jų?

Skonio prasme vienareikšmiškai už Carbon. Tik pas mane jis nelabai derlingas buvo.
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2016 01 20, 18:39)
Skonio prasme vienareikšmiškai už Carbon. Tik pas mane jis nelabai derlingas buvo.

Carbon ir arbūzinis. Vieni skaniausių kada valgytų pomidorų.
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2016 01 20, 18:13)

aišku ,tada auginsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2016 01 20, 18:13)

Kas čia Jus už liežuvių tampo? Skaniausi, geriausi, pačiausi g.gif doh.gif Aš tai šitų dar nesu auginusi bijau, kad gali prireikti po tokių pasisakymų blink.gif
Atsakyti
Man iskilo toks klausimas:kaip jus pazymit veisles jau siltnamiuose?Kai auginau suvaldoma kieki pomidoru, daigus apraisiojau ivairiu spalvu skudureliais ir vedziau uzrasus. Kiek bandziau uzrasineti ant popiereliu, saule man uzrasus isblukindavo ir nei velnio neidavo atsirinkt. O jus ka darot?Maciau ant pomidoro uzklijuotus lapelius su pavadinimu, bet iki pomidoro kaip?
Papildyta:
Pavasaris nenumaldomai arteja, virusu irgi, ir liezuviai merginoms kuo toliau tuo labiau atsirisines biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sypt @ 2016 01 20, 19:05)
Man iskilo toks klausimas:kaip jus pazymit veisles jau siltnamiuose?Kai auginau suvaldoma kieki pomidoru, daigus apraisiojau ivairiu spalvu skudureliais ir vedziau uzrasus. Kiek bandziau uzrasineti ant popiereliu, saule man uzrasus isblukindavo ir nei velnio neidavo atsirinkt. O jus ka darot?Maciau ant pomidoro uzklijuotus lapelius su pavadinimu, bet iki pomidoro kaip?

Kol namie- ant vazonų klijuoju lipnias etiketes su pavadinimais. Jei daiginu tabletėse- ant smeigtukų kaip vėleveles padarau su užrašais. Šiltnamiui gaminuosi nuo dvaro pieno baltų plastmasinių bambalių, bet turiu ir parsisiuntus, nes jei laiko gamybai neturiu tokios visada gerai:
http://www.ebay.co.u...B8AAOSwcdBWTaVA

Tokias galima kabinti ir ant augalo ar kuoliuko, o mano uošvis jas kabina virš kiekvieno pomidoro ant šiltnamio rėmo ax.gif

Rašau su markeriu, o jei norisi kad tikrai nebluktų- dar lipnios juostos permatomos plačios užklijuoju- tada niekas nebaisu nei saulė nei vanduo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sypt @ 2016 01 20, 19:08)
Papildyta:
Pavasaris nenumaldomai arteja, virusu irgi, ir liezuviai merginoms kuo toliau tuo labiau atsirisines biggrin.gif

markeriu ant vienkartiniu peiliu.ismeigi I didesni vazona jau,paskui I zeme salia augalo,neblunka.man is po siaudu paskui peiliu nebesimate,tai karpiau tokias spalvotus deklus http://alma.lt/segtu...109214-sta.html
I vidu lapeli su uzrasu,ir susegdavau kur auksciau
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2016 01 20, 21:00)
markeriu ant vienkartiniu peiliu.ismeigi I didesni vazona jau,paskui I zeme salia augalo,neblunka.man is po siaudu paskui peiliu nebesimate,tai karpiau tokias spalvotus deklus http://alma.lt/segtu...109214-sta.html
I vidu lapeli su uzrasu,ir susegdavau kur  auksciau

peiliukus gali vaikai ištraukyt ax.gif

geriausiai tiesiai ant augalo segti/rišti, kaip medelynuose.
Aš iš tų pačių segtuvų juostas susikarpau ir geru markeriu stambiai užrašau, niekas neblunka, jei rašai ant to spalvoto, o jei ant tos permatomos segtuvo dalies, tai man bluko. Geriausia segti susegikliu, tik pakankamai erdvės palikti, kad stiebas turėtų kur augti. Paveiksluoti paskui gerai, matosi pavadinimas.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(sypt @ 2016 01 20, 19:08)
Papildyta:

As dariau taip . Karpiau segtuva, rasiau markeriu ir prisegiau segikliu prie virveles.user posted image
Atsakyti
prie rišamųjų dariau kaip ir pastarosios augintojos,prie žemaūgių kuolo prišaudinėjau su kabių pistoletu ax.gif
Atsakyti
Aciu, merginos, uz idejas ir uz neikainojama vaizdine medziaga 4u.gif
Papildyta:
Ir dar labai isgirto pomodoro medovyj spas nuotauka "gyvai"buvau nemacius biggrin.gif
Atsakyti