Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų augintojų namai

QUOTE(Pina111 @ 2016 01 22, 11:29)
Aciu,paziurejau.Ten dauguma seklu po 20vnt.Man po tiek daug nereikia.Tiesiog,gal kas turi lišnų parduoti.

Tai Nijolė ir parduoda atliekamas LYŠNAS sėklas. Ne visos visų tavo norimų sėklų turės vienoj vietoj. Jei siųsiesi iš keleto merginų, tai tau dar brangiau kainuos, nei imtum pas Nijolę. Nieko čia nepritaupysi.

Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2016 01 22, 11:53)

tik pasižiūrėkite kas atsirado? ax.gif Sėja pakvipo net. Labas pavasaris EX. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SaVi @ 2016 01 22, 09:36)
Ir as labai noreciau lietuvybes isbandyti.Reikia ne vien tik uzsienietiskas veisles bandyti.

Labu, lietuviškos veislės iš LAMMC SDI Sodininkystės ir daržininkystės instituto Kauno g. 30, LT-54333 Babtai, Kauno raj. po 0.5g. Rasa Karklelienė r.karkleliene@lsdi.lt

Atsakyti
QUOTE(*Vilma* @ 2016 01 22, 10:33)
Sveikos,
aš užsisakiau marfa sėklų, nedaug  ax.gif  tik 250 lotuliukas.gif

o vaikyti, tikrai ,,tik". a tiek dėl savęs ar kitaip nebuvo? pamenu ar ne užpernai čia mes irgi svaigom visos, tai paskui net pritrūko norinčioms lotuliukas.gif nu vat net pačiai įdomu ar dar viena pas mane likus ar ne, visai būt įdomu naujais metais naujais gabumais paaugint.
dar domina atsiliepimai Raisos, ar tikrai verti dėmesio ar nelabai, ir dėdė stiopa akžkada viliojo akis ekrane. Bet pas mane lietuviai geriau nei ruseliai auga, tad gal nė neieškot g.gif

nijolyte, ačiū, rašau nagi dar babtam, bo noriu ir ohurkų, ir popūstų, o neatrašo bendru paštu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2016 01 22, 00:17)
o kaži kap šitc gyvai, gal kas turėję jau http://www.e-seklos....omidorai_tamina  povadinimas kokis- Malinowy Kujawski smile.gif

Sodinau pora daigu lauke. Buvo pirmas ir paskutinis bandymas lauke auginti smile.gif
Tai objektyviai pakomentuoti negaliu. Pasirode nesusipratimas, bet ir su kitais pomidorais lauke taip buvo.
Turetu but like seklu, jei rasiu ir jei norit pabandyti - atsiusiu.
Atsakyti
QUOTE(Zilute26 @ 2016 01 22, 14:25)
Turetu but like seklu, jei rasiu ir jei norit pabandyti - atsiusiu.

labai didelio deficito sėkloms kolkas neturiu, noriu dar lietuvybių parsisiūst, o ir nebandytų dar n yra jau sukrauta, tik reik kažkaip prisėst kokiai savaitei studijom ką turiu. jei jau mirtinai ko prisireiks- pašūkausiu tikrai, pažadu 4u.gif

Ale žinokit keista, negi iš Šakių krašto tik aš viena tokia ligonė čia klūpau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2016 01 22, 15:23)
o vaikyti, tikrai ,,tik". a tiek dėl savęs ar kitaip nebuvo? pamenu ar ne užpernai čia mes irgi svaigom visos, tai paskui net pritrūko norinčioms  lotuliukas.gif  nu vat net pačiai įdomu ar dar viena pas mane likus ar ne, visai būt įdomu naujais metais naujais gabumais paaugint.
dar domina atsiliepimai Raisos, ar tikrai verti dėmesio ar nelabai, ir dėdė stiopa akžkada viliojo akis ekrane. Bet pas mane lietuviai geriau nei ruseliai auga, tad gal nė neieškot g.gif

nijolyte, ačiū, rašau nagi dar babtam, bo noriu ir ohurkų, ir popūstų, o neatrašo bendru paštu drinks_cheers.gif

raisas kasmet auginu derlius tikrai geras , neserga, nereiklus, ilgai laikosi skonis kaip ir hibridu mirksiukas.gif
Atsakyti
galiu padovanot po kažkiek sėklų - pernai dygo gerai, šiemet, tikiuosi, irgi dar dygs smile.gif. Aš prisipirkau dar naujų, tai gaila laikyt bereikalingai (pavadinimus rašau taip, kaip pardavėjas užrašęs)

Fatima, Lagidnyy, Cherry Belosnezhka, Dikaya Roza, Tarasenko Rozhevyy, Chernyy Prynts, De Barao Rozovyi, Pertsevidnyy, Volhohradskyy Rozhevyy, Favorit, Grusha Rozovaya, Sertse Chervonyy, Grusha Krasnaya, Black Cherry, De Barao Chornyy, Grusha Chorna
Atsakyti
Aš daug girdėjau apie laikraščius, bet ar jie nekenksmingi? rusų kalbos nelabai suprantu iš vaizdų daugiausia suprantu, ti geras nuorodas davete, pasižiūrėjau ir šiemet vėl pritikysiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2016 01 22, 14:37)
labai didelio deficito sėkloms kolkas neturiu, noriu dar lietuvybių parsisiūst, o ir nebandytų dar n yra jau sukrauta, tik reik kažkaip prisėst kokiai savaitei studijom ką turiu. jei jau mirtinai ko prisireiks- pašūkausiu tikrai, pažadu  4u.gif

Ale žinokit keista, negi iš Šakių krašto tik aš viena tokia ligonė čia klūpau? g.gif

aha,tik jei patiks ,manęs nepamiršk spjaudytom aprūpint mirksiukas.gif
tikrai ,ne...praeitą savaitę vienai siuntinys iš manęs iškeliavo biggrin.gif
Atsakyti
Vakar Toro uzsakyma pasidariau ir supratau, kad laikas grizti i seima bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2016 01 22, 14:23)

Tai rašyk, ne Babtams, o Rasai Karklelienei..matai, kad neatsako. r.karkleliene@lsdi.lt
Atsakyti