Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 35-ta tema

QUOTE(Bernadeta77 @ 2016 02 07, 17:47)
Yendy,pagaliau prisidavei 4u.gif
labai džiaugiausi už tave (ir kartu su tavim nerimavau) šias visas 10 savaičių, laikysiu kumštukus ir toliau  thumbup.gif aukit stipručiai ir sveikučiai mirksiukas.gif

tai va, iš mūsų 4 buvusių TR rugpjūtį dvi  nestuke.gif su snaigutėmis  4u.gif (tikiuosi nesupyks viena mūsų draugė, kad leptelėjau, nes ir pati žadėjo kada nors ateiti pasipasakoti  blush2.gif)

P.S. O kad žinotumėt, kiek streso Yendy įvarė, pasidarius hcg 5dpi doh.gif  doh.gif  doh.gif gavo iškart rėkt, kad taip aksti darė blush2.gif

O aš tai dziaugiuos kad taip anksti darė thumbup.gif būtų nedarius ir va būtų kruopiukus pabėgęs ir net nežinotų kad kabinosi jei būtų kokia 10 dpi pasidarius.
Mamytės nuojauta wub.gif

Laukiam kitos slapukės naujienų wub.gif

Kaip tu pati laikais? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Yendy @ 2016 02 07, 14:34)
Sveikos, mergaites smile.gif
Pagaliau prisiduodu  rolleyes.gif Gruodzio pradzioj pasiemiau Memoriale savo vienintele, is penkiu uzsaldytu po PGD, genetiskai sveika snaigute. NT10 pradejo kazka labai blankiai rodyti jau 4 dpi. HCG 5dpi-4.1, 7dpi-31.54, 9dpi-66.17, 12dpi-197.90, 16dpi-1423.

Sveikinimai didžiausi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Delena @ 2016 02 06, 22:33)
O tai turkai liepe gerti be pertraukos? hm... g.gif nes galvoju gal geriau gerti progynova nei Trisequensa...as ju nesupratau, sake gali gerti Trisequenasa, o menesi pries IVF ta Progynova....O magute kodel jie tau liepe gerti tiek ilgai? ir kodel paskire? man tai del auksto FSH...

QUOTE(Irėnė @ 2016 02 07, 11:29)
Delena turkai si vaista skiria toms kurioms reikia nusimusti FSH, kaip ir tau beje mirksiukas.gif
tik ne visoms po vieno menesio gerimo FSH nukrinta. buna, kad reikia pagerti ilgiau smile.gif

liepe gerti, o FHS sokineja, tai 11, tai 28. baisiausia, kad nuo cyclo progynova E2 kyla ir mano prie pat virsutines ribos. bijaus, kad irgi nuvaziavus neissiustu namolio.
Atsakyti
QUOTE(magute @ 2016 02 07, 18:56)
liepe gerti, o FHS sokineja, tai 11, tai 28. baisiausia, kad nuo cyclo progynova E2 kyla ir mano prie pat virsutines ribos. bijaus, kad irgi nuvaziavus neissiustu namolio.

O koks e2 skaitosi jau didelis?
Laikau kumščius kad fsh nukristų ir e2 nepakitų. 4u.gif
Atsakyti
Ištrauka iš Memorial psl.

Biochemichal Evaluation
Among the most helpful tests are those which determine the basal antral follicle count, and the levels of basal follicle stimulating hormone (FSH) and Anti-Müllerian hormone (AMH).

A FSH value lower than 10 IU/l is normal, whereas a level above 20 IU/l indicates a very diminished reserve. In order to start an IVF-ICSI treatement, it is desirable for FSH is to be lower than 15IU/ml. Above this, poor IVF results such as no response to medications, fertilization failures or embryo arrest are common. FSH levels measured on the third day of the period are important.

The E2 level, also measured on the third day of the period, is not a basic test but gives additional information. An E2 lower than 80 pg/ml is normal on day 3, whereas early elevation of E2 (over 80 pg/ml) may indicate a diminished reserve or there may be an ovarian cycts which could be detected by USG.

AMH is often used to evaluate the reserve, AMH is secreted from the ovarian follicles and therefore reflects the ovarian egg pool. An AMH level below 1 ng/ml is considered low, between 1 and 3 – considered normal, whereas the values over 5 ng/ml indicate to a high response.
Atsakyti
Yendy, sveikinimai wub.gif

KittyKitty naujienos irgi stebuklingos wub.gif Nezinau, kiek kartu skaiciau ju keliones i Stambula istorija blush2.gif Vos ne kai tik nauja tema, taip ir paskaitau. O dabar toks dziaugsmelis wub.gif
Atsakyti
Yendi assa.gif assa.gif

Sklandaus nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Yendy @ 2016 02 07, 15:34)
Sveikos, mergaites smile.gif
Pagaliau prisiduodu  rolleyes.gif Gruodzio pradzioj pasiemiau Memoriale savo vienintele, is penkiu uzsaldytu po PGD, genetiskai sveika snaigute. NT10 pradejo kazka labai blankiai rodyti jau 4 dpi. HCG 5dpi-4.1, 7dpi-31.54, 9dpi-66.17, 12dpi-197.90, 16dpi-1423. Labai bijojau ir pergyvenau kaip augo HCG, nes zinojau kad tai mano paskutinis pasispardymas link antro vaikelio. Progesteronas irgi pradzioj nedziugino  5dpi 8.38, po sio tyrimo pradejau leistis ir iki siol MV leidzia man
progestana. Paskui PRG susitvarke. 8 sav. buvau pirmam echo, isgirdau sirdute, 11 sav buvau pas genetike, ziurejo vidaus organus, kaip vystosi ir t.t, sake viskas tvarkoj, pretenziju neturi, o maziukas vyrui ir dukrai pamojavo ranka wub.gif
Nors jis ten viduj yra, vis tiek nesitiki, kad viskas vyksta su manim, tiek laukta, 16 metu. Kaip toliau bus nezinau, bijau galvoti apie ateiti, bijau prisisvajoti.
Musu seima labai-labai dekinga Kitty-Kitty, kad sukure pirma Stambulo temute, Dievulis ja palaimino dar vienu vaikeliu. O taip pat visoms mergaitems kurios rase, dalinosi patirtim, jausmais, isgyvenimais. Gaudziau kiekviena Afrodites69 posta ir semiausi vilties ir tikejimo, kad mums irgi pasiseks. Jos pavyzdziu, irgi nusipirkau Stambule nestukiskas kelnes wub.gif biggrin.gif
Ir turkai stebukladariai. Profesore Semra tikra profesionale. Per pirma konsultacija as suabejojau jos zodziais, kad man nereikia salinti nepraeinamo kiausintakio, bet pasitikejau ja. Ir ji buvo teisi, jis neuzdegiminis.

Yendy!!! Žiauriai džiaugiuosi dėl jūsų ir labai sveikinu wub.gif wub.gif Ramaus laukimo, daug daug džiaugsmo per šį nuostabų laikotarpį ir aišku po jo smile.gif Lengviau tikėti bus, kai pradėsi stebuklėlio judesiukus jausti wub.gif

Kitty Kitty irgi labai sveikinu, nors jai netikėta ir nelabai lengva dabar 4u.gif
Atsakyti
Merginos, noriu jusu paklausti del aprangos vaziuojant i turkija. Gal vezetes kokiu ilgu sukneliu, skareliu, kaip rengetes eidamos i lankytinas vietas, mecetes? Kazkaip nesinoretu atkreipti demesio ir izeisti turku savo neismanymu. aciu
Atsakyti
QUOTE(Noriuleliuku @ 2016 02 08, 10:20)
Merginos, noriu jusu paklausti del aprangos vaziuojant i turkija. Gal vezetes kokiu ilgu sukneliu, skareliu, kaip rengetes eidamos i lankytinas vietas, mecetes? Kazkaip nesinoretu atkreipti demesio ir izeisti turku savo neismanymu. aciu

į mečetes einant privaloma dengti galvą, plaukus ir kojas, sijonas ar šortai turi būti žemiau kelių. Aš tai asmeniškai visur vaikščiojau su džinsais ir einant į mečetes galvą užsidengdavau skara. O gatvėse realiai gali vaikščioti kaip nori, tik jei nepageidauji papildomo dėmesio geriau apsirengti santūriau mirksiukas.gif
Atsakyti
Senai bebuvau užsukusi pas jus, bet jaučiu pareigą prisiduoti 4u.gif
Mums jau 22 savitėlės, jaučiames gan neblogai, tik anemija anksti užpuolė. Ir vakarinis pykinimas baigėsi ties 12 savaite. 13 savaitę turėjom didelio streso, ryte prabudau kraujuodama, aišku skubiai i klinikas, maniau ir vėl persileidimas tik vėlesnis, bet po gydytojo apziuros paaiškėjo, kad kūdikiui viskas gerai ir išleido namo. Greičiausiai kraujavo nuo placentos "įsitvirtinimo".
Visokių neaiškių pamaudenimų buvo ilgai ir daug, net dabar dar jauciu kad kažkur nemaloniai tempia ar maudžia. Bet gydytojo nuomonė tai normalu, kadangi turėtos 2 LAP, punkcijos, šalinti kiaušintakiai, žodžiu randų daug o pilvas auga rolleyes.gif
Darėme Natera panorama tyrima, atsakymai atėjo geri ir pranešė mažylio lytį. Neslėpsiu pradžioje man buvo šokas, kad laukiame berniuko, mano širdis 100 procentų buvo įsitikinusi, kad bus mergaitė, net kambarį rožine spalva išdažėme lotuliukas.gif Bet po kiek laiko ir psichologinės pagalbos aš suvokiau kodėl būtent tokia buvo mano reakcija. Nielkada nebūčiau pagalvojusi kad aš taip sureaguosiu blink.gif
Na šiai dienai džiaugiames laukimu, tikiuosi, kad gimus mažyliui visi jausmai stos į savo vietas.
Gimdymo terminas 2016-06-15 tongue.gif
O visoms planuojančioms mergaitėms linkiu kuo didžiausios sėkmės ir niekada nenuleisti rankų nestuke.gif thumbup.gif wub.gif
Siunčiu labai stiprų bumsintį mėlyną virusiuką nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2016 02 07, 18:02)
O koks e2 skaitosi jau didelis? 
Laikau kumščius kad fsh nukristų ir e2 nepakitų.  4u.gif

QUOTE(ewilgirl @ 2016 02 07, 18:16)
Ištrauka iš Memorial psl.
The E2 level, also measured on the third day of the period, is not a basic test but gives additional information. An E2 lower than 80 pg/ml is normal on day 3, whereas early elevation of E2 (over 80 pg/ml) may indicate a diminished reserve or there may be an ovarian cycts which could be detected by USG.

si cikla mano 150pg/ml verysad.gif

vat vienas krenta, kitas kyla, ir tu buk malonus, pataikyk i visus reikiamus standartus doh.gif
Atsakyti