Be Beau nauja suknelė. Man deja didoka. Stilinga sidabro - pilkos spalvos suknelė su dailia faktūra Rankovytės - "sparnelių" tipo" Į juosmenuką įverta gumutė - jos dėka audinukas lengvai krenta klostelėmis Audinuko sudėtis: 67% - POLYESTER. 25% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. 8% - ELASANE. Audinukas nesiglamžo Nuo pažastuko iki pažastuko - 57 cm. Per juosmenuką - 46 cm. Per klubiukus apie 65 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Ilgis - 86 cm. Dydis - 16. ATITINKA L. Kaina tik 12 .
Gražiai krentanti H&M tunika su gėlėmis (galima nešiot ir kaip suknelę). Labai nedaug nešiota - būklė ideali. Ilgis nuo peties iki apačios - 89 cm. Sudėtis: 100 proc. poliesteris. Dydis - 36 / S. Kaina - 3,00 Eur.
New look firmos nauja suknelė - tunika Viename Man deja mažoka. Juodą audinuką puošia žaismingų spalvų gėlytės Nugarytė susisega išorėje įsiūtu užtrauktuku Šonuose yra diržiukai Audinuko sudėtis - 100% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. Nuo pažastuko iki pažastuko - 41 cm. Per juosmenuką - 35 cm. Ilgis - 75 cm. Dydis - 6. Kaina tik 16 .
H&M firmos nauja suknelė - tunika. Man deja mažoka. Apačioje yra pamušaliukas - ant viršaus lengvutis audinukas papuoštais dailiais baltais raštais Stilingos 3/4 ilgio rankovytės persišviečia Kanteliai dailiai paklostuoti - užsisega sagutėmis Sagutėmis priekyje užsisega ir pats modeliukas. Priekis iki juosmenuko vertikaliai suklostuotas Į juosmenuką įvertas diržiukas - jo dėka reguliuojama juosmenuko apimtis Nugarytėje juosmenuko srityje įverta gumutė. Nuo pažastuko iki pažastuko - 48 cm. Per juosmenuką - 37 cm. Ilgis - 87 cm. Dydis - 36. Kaina tik 12 .
Amisu firmos nauja suknelė - tunika VIENAME Man deja mažoka. Stilingai suderintos spalvytės bei raštai Prie apykaklės audinukas dailiai paklostuotas Abi modeliuko pusės vienodos Nuo pažastuko iki pažastuko - 42 cm. Ilgis - 82 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Dydis - XS. Kaina tik 9 .
ATSAKYSIU I AZ Papildyta: Next firmos nauja palaidinukė - tunika VIENAME Man deja didoka. Nuostabios spalvytės Palaidunukės audinukas padailintas mielomis gėlytėmis Gražiausia detalė - rankovytės dailiai suklostuotos Apačią puošia dviejų sluoksnių klostuotuotos karbatkėlės Apykaklė per vidurį susiriša iš tokio pat audinuko pasiūtomis juostelėmis Priekis ir nugarytė padailinti vertikaliomis klostelėmis Nuo pažastuko iki pažastuko - 50 cm. Ilgis - 80 cm. Dydis - 14, BET TIKS IR M DYDĮ DĖVINČIOMS MERGINOMS Kaina tik 8 .
ZARA BASIC firmos nauja palaidinukė - tunika VIENAME Man deja mažoka. Lengvutis stilingų spalvų bei raštų modeliukas padailintas labai prie spalvų gamos tinkančiais mėlynos spalvytės kanteliais Madingas rankovyčių sukirpimas bei 3/4 ilgis Apačioje yra įvertas diržiukas kuris reguliuoja apimtį Priekis bei rankovyčių kanteliai susisega mėlynos spalvos sagutėmis Priekis padailintas klostelėmis Nuo pažastuko iki pažastuko - 47 cm. Ilgis - 67 cm. Dydis - XS, BET PUIKIAI TIKS IR S DYDĮ DĖVINČIOMS MERGINOMS Kaina tik 12 .
Lindex firmos nauja suknelė - tunika VIENAME Juodas dabar taip madingas atlasinis audinukas papuoštas žaviomis išsiųvinėtomis dailutėmis gėlėmis Madingas rankovyčių bei V formos apykaklės sukirpimai Šonuose yra skeltukai Modeliukas turi pamušaliuką. Nuo pažastuko iki pažastuko - 51 cm. Per juosmenuką - 47 cm. Per klubiukus apie 54 cm. Ilgis - 85 cm. MODELIUKAS NĖRA APTEMPTAS - JIS LAISVO KIRPIMO Dydis - M. Kaina tik 15 . MODELIUKO ŪGIS NUOTRAUKYTĖJE 165 CM.
Divided by H&M nauja suknelė - tunika VIENAME Žaismingą modeliuko audinuką puošia ne tik dailios sodrios spalvytės bet ir stilingi paveiksliukai Priekis nuo krūtinės dailiai paklostuotas Modeliukas turi pamušaliuką kuris susiūtas su viršaus audinuku Audinukas tamprus. Ilgis - 68 cm. Dydis - 38. Kaina tik 12 .