Įkraunama...
Įkraunama...

Tunikos

Studio anneloes firmos nauja suknelė - tunika atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. PUIKIAI TINKA VISIEMS SEZONAMS mirksiukas.gif wub.gif 4u.gif Audinuką puošia nuostabios spalvos ir raštai wub.gif Priekis stilingai sumetamas wub.gif Šonai paraukti wub.gif Nuo pažastuko iki pažastuko - 40 cm. Per juosmenuką - 35 cm. Per klubiukus - 40 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS LABAI ELASTINGAS. Ilgis - 80 cm. Dydis - S. Kaina tik 15 €.

vartotojo įkelta nuotrauka

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
comma firmos nauja suknelė - tunika atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Audinuką puošia stilingi raštai bei spalvos - juoda - kreminė - balta wub.gif Labai dailiai bei originaliai sukirpta apykaklė wub.gif Nuo jos per visą modeliuko audinukas krenta klostelės wub.gif Nuo pažastuko iki pažastuko - 45 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS ELASTINGAS. Ilgis - 82 cm. Dydis - 36. Kaina tik 15 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Morghy firmos nauja tunika atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Baltą audinuką priekyje puošia žavios gėlės wub.gif Stilingai atlentos rankovės wub.gif Nuo pažastuko iki pažastuko - 60 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS ELASTINGAS. Ilgis - 78 cm. Dydis - L. Kaina tik 12 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
chantelle firmos nauja tunika atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Juodą audinuką puošia nuostabaus grožio aukso spalvos raštai wub.gif REALYBĖJE JIE RYŠKUS -SODRUS - NEĮKYRUS. Nugarytės iškirptė pagylinta mirksiukas.gif wub.gif Nuo pažastuko iki pažastuko - 40 cm. Per juosmenuką - 35 cm. Per klubiukus - 41 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Audinuko sudėtis: 95% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. 5% - ELASTANE. Rankovių stilingas 3/4 ilgis. Ilgis - 70 cm. Dydis - S. Kaina tik 15 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Samsara firmos nauja suknelė - tunika viename atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Nuostabus modeliukas wub.gif Kremo spalvos pagrindą puošia žalia spalvytė bei tamsiai mėlynos spalvos gėlių kontūrai wub.gif Dar viena stilinga detalė - originaliai kirptos ranovės - jos dailiai sukrenta klostelėmis wub.gif Apykaklė taip pat sukirpta taip kad lengvai kristų klostelėmis wub.gif Nuo pažastuko iki pažastuko - 49 cm. Per juosmenuką - 44 cm. Per klubiukus - 49 cm. Ilgis - 88 cm. Dydis - 38. Kaina tik 15 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Bik Bok firmos nauja suknelė - tunika Viename atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Stilingą modeliuką puošia nuostabios sodrios spalvos bei raštai wub.gif Modeliukas padailintas juostelėmis wub.gif Į juosmenuką įvertas dirželis - jo dėka reguliuojasi apimtis wub.gif mirksiukas.gif Per krūtinę - 49 cm. Per juosmenuką - 40 cm. Per klubiukus - 50 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS ELASTINGAS. Rankovės ilgis - 63 cm. Ilgis - 90 cm. Dydis - L. Kaina tik 15 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Divided by H&M firmos suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Šių metų topas - smulkios žavių spalvų gėlės wub.gif Modeliukas turi dirželį mirksiukas.gif wub.gif Nuo pažastuko iki pažastuko - 48 cm. Ilgis - 80 cm. Dydis - 36. Kaina tik 15 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
H&M firmos nauja suknelė - tunika atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Šių metų stilingai išmargintas madingas audinys wub.gif Labai patogus modeliukas wub.gif Po krūtine yra įverta gumutė kurios dėka audinukas krenta klostelėmis:wub: Apačia dailiai užapvalinta wub.gif Audinuko sudėtis: 95% - COTTON. 5% - ELASTANE. Per krūtinę - 49 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS PUIKIAI TEMPASI. Bendras ilgis - 80 - 85 cm. Dydis - L. TOKIO TIPO MODELIUKAS TIKS IR M DYDĮ DĖVINČIOMS MERGINOMS;) Kaina tik 15 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Havana firmos nauja suknelė - tunika VIENAME mirksiukas.gif wub.gif 4u.gif Man deja didoka. Į rankoviųjų kantelius įvertos gumutės. Stilingas 3/4 ilgis wub.gif V formos apykaklės sukirpimas. Po krūtine įverta gumutė madingai keičia modeliuko formą - audinukas dailiai krenta klostelėmis wub.gif Nuo pažastuko iki pažastuko - 55 cm. Po krūtine matuojant ramybės busenoje - 36 cm. Ilgis - 82 cm. Dydis - 42. Kaina tik 15 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Boohoo firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Labai stilingas modeliukas wub.gif Takliai suderinti raštai bei spalvų gama wub.gif 3/4 ilgio rankovės wub.gif mirksiukas.gif Priekis madingai ilgesnis wub.gif Jis dvigubas (ne visas). "Sunkesnis" audinukas dailiau krenta klostėmis wub.gif Per krūtinę - 45 cm. MATUOTA NUO SIŪLĖS IKI SIŪLĖS. Ilgis - 88 - 60 cm. Dydis - 40. Kaina tik 12 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
NAUJA Indiškos medvilnės Embroidered Indian cotton beach tunic wub.gif
Dydis - M;
Kaina - 20 eur

Atsakyti
ginatricot firmos nauja palaidinukė - tunika atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Nuostabios sodrios dailiai pereinančios spalvos wub.gif Į juosmenuką įverta gumutė. Nugrytė stilingai ilgesnė wub.gif Apačia dailiai užapvalinta wub.gif Per krūtinę apie 56 cm. Per juosmenuką - 50 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Ilgis - 75 -80 cm. Dydis - 42(L). Kaina tik 10 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti