Įkraunama...
Įkraunama...

Tunikos

Nauja Free people tunika, dydis XS (dydi atitinka). Labai daili, nuo krutines laisvai krenta. Realiai trumpesne nei foto. Kaina 53 EUR SIA SAVAITE TIK 12 EUR
user posted image
user posted image
user posted image

MANO ISPARDUOTUVE wink.gif
Atsakyti
Vero Moda suknelė - tunika atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Stilinga tamsios slyvos spalvytė wub.gif Lengvutis audinukas dailiai ir lengvai krenta klostelėmis wub.gif V formos iškirptė wub.gif mirksiukas.gif Apačia dvigubo audinuko - viršus viengubo - dėlto įgauna labai dailią formą wub.gif Priekis susisega sagutėmis apsiūtomis tokiu pat audinuku wub.gif Juosmenukas susiūtas vertikaliomis linijomis wub.gif Nuo pažastuko iki pažastuko - 45 + cm. MATUOTA NELYGINANT KLOSČIŲ mirksiukas.gif Per juosmenuką - 39 cm. Per klubiukus - 49 cm. Ilgis - 85 cm. Dydis - S. Kaina tik 9 €.

user posted image

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
KIAH nauja suknelė - tunika VIENAME wub.gif mirksiukas.gif 4u.gif Stilingos aukso spalvos modeliukas wub.gif Lengvutis švelnutis audinukas dailiai krenta klostelėmis wub.gif Apačia iš dvigubo audinuko. Nugarytė apnuoginta ir prie kakliuko su juostelėmis dailiai susiriša wub.gif Audinukas tamprus. Rankovytės ilgis nuo petuko - 54 cm. Vidinės siūlės ilgis - 40 cm. Nuo pažastuko iki pažastuko matuojant ramybės busenoje - 45 cm. Modeliuko ilgis - 90 cm. Dydis - M/L. Kaina tik 9 €.

user posted image

PANAŠAUS STILIAUS MODELIUKAS wub.gif

user posted image

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Soft options firmos palaidinukė - tunika. Man deja mažoka. Labai daili spalvytė wub.gif Kakliukas papuoštas stilingomis detalėmis - karoliukais wub.gif Modeliukas prie kakliuko susisega sagute. Stilingas 3/4 rankovyčių ilgis wub.gif Rūbelio šonuose yra nedidukai skeltukai wub.gif Nuo pažastuko iki pažastuko - 48 cm. Ilgis - 70 cm. Dydis - S. Kaina tik 8 €.

user posted image

user posted image

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Ocean club nauja suknelė - tunika atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Baltutė gepiurinė stilinga tunika puikiai pravers prie jūros wub.gif mirksiukas.gif Nuo pažastuko iki pažastuko - 65 cm. Ilgis - 85 cm. Dydis - 18 - 20. TAČIAU LABIAUSIAI TIKS L DYDĮ DĖVINČIOMS MERGINOMS mirksiukas.gif 4u.gif Kaina tik 9 €.

user posted image

user posted image

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Pepe Jeans gražuolė suknelė. Dydis XS, tiktų ir S, nes laisvoka. Stilingos pynės, minkštas siūlas. Galima dėvėt su dirželiu, ar be jo. Vėsiais vasaros vakarais prie idegusių kojų bigsmile.gif wub.gif 50 €
user posted image user posted image

user posted image user posted image

Atsakyti
H&M firmos nauja palaidinė - tunika VIENAME wub.gif mirksiukas.gif 4u.gif Baltą audinuką puošia mielos gėlytės bei daili modeliuko forma wub.gif Stilingai sukirptos rankovytės lengvai krenta klostelėmis wub.gif Jos padailintos karbatkėlėmis wub.gif Prie kakliuko iš to pačio audinio į mielą bantuką susiriša juostelės wub.gif Dar viena stilinga detalė - visas modeliukas padailintas juoda nerta juostele wub.gif Ilgis - 62 cm. Dydis - 38. Kaina tik 8 €.

user posted image

user posted image

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Divided by H&M firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Baltą audinuką puošia smulkios gėlytės - apačia padailinta didelėmis stilingomis gėlėmis wub.gif Audinukas krūtinės srityje dailiai susimeta wub.gif Nugarytėje įverta gumutė mirksiukas.gif Audinuko sudėtis: 100% - COTTON. Ilgis matuojant nuo pažastuko žemyn - 63 cm. Dydis - S. Kaina tik 9 €.

user posted image

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
GEORGE firmos nauja gepiurinė tunika. Tamsiai mėlyną audinuką puošia dailus raštai su gėlėmis wub.gif Nuo juosmenuko audinukas dailiai paklostuotas wub.gif Stilinga apykaklės sukirpimas wub.gif Nuo pažastuko iki pažastuko - 46 cm. Per juosmenuką - 38 cm. Ilgis - 76 cm. Dydis - 38. Kaina tik 9 €.

user posted image

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Palaidine tunika su drugeliu Dydis M/L kaina-3,5Eur
Palaidine tunika su drugeliu Dydis M/L kaina-3,5Eur
user posted image
Atsakyti
UNITED COLOR OF BENETTON firmos nauja palaidinukė - tunika VIENAME wub.gif mirksiukas.gif 4u.gif Man deja mažoka. Labai originalus modeliukas wub.gif Kakliukas padailintas žvynukais wub.gif Šonai labai stilingai sukirpti wub.gif Lengvutis švelnus audinukas dar labiau pabrėžia rūbelio grožį wub.gif Šonuose yra iš to pačio audinuko juostelės kurios susiriša nugarytėje wub.gif Nuo pažastuko iki pažastuko - 48 cm. Ilgis - 70 cm. Dydis - S. Kaina tik 9 €.

user posted image

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Loft Cotton Tunic Shirt dydis - S, spalva - balta. Kaina - 20 eur
Išmatavimai: ilgis nugaroje - 75 cm, plotis tarp pažastų - 51 cm, rankovės ilgis nuo peties - 60 cm, rankovės vidinės siulės ilgis - 46 cm

user posted image
Atsakyti