Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

Aciu, Taure ir pe_leda 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Maciau ideel neber..o del uzsakymu jei viskas pradings verysad.gif bijau net pagalvot verysad.gif
Atsakyti
gavau siandien ryte saskaita ir iskarto susimokejau, taciau pakvietimo negavau...
Atsakyti
[quote=Taurė,2016 01 14, 21:26]
Macys yra FRESH kodas.
Panos ar matet, kad Ideel.com nebera ? Persikele i Groupon. Rase Ideeli, kad tipo matytis sena pirkimu istorija naujame puslapyje, bet nieko nesimato. Tikiuosi, kad nenugaruos visi uzsakymai kuriuos slavem paskutini menesi sad.gif

Junkites prie www.swarovski.com truksta 36$ iki free ship

[/quot

as kaip tik dovanom pirkom unsure.gif ir labai laukiu saskaitu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2016 01 14, 21:41)
Na ka kosminiu greiciu gavau Gafsos uzrodytas Clarks basutes, nude spalva
http://www.amazon.co...ster_B00U7L65UG dydis atitinka, vienas zodis - Tobulos  wub.gif

Ar sunkios jos?Kiek svėrė?Ačiū už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pe_leda @ 2016 01 14, 22:47)
Maciau ir man tas Groupon nepatiko kazkaip  unsure.gif
O taip laukiu, taip laukiu tu megztiniu ir sukneliu verysad.gif Jei dings, tai...  cray.gif

Sriubausim kartu cray.gif Bet gal nepadarys taip, juk specialiai nuolaidas ir paleido. As dar bandau but optimiste ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2016 01 14, 21:41)
Na ka kosminiu greiciu gavau Gafsos uzrodytas Clarks basutes, nude spalva
http://www.amazon.co...ster_B00U7L65UG dydis atitinka, vienas zodis - Tobulos  wub.gif

Aš irgi laukiu, dėl dydžio jau ramiau kad atitinka, tik įdomu ar platesniai pėdai tinkamos.
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2016 01 14, 05:05)
parduotuvese ner to ka randame internetu. Neseniai smirinejau ir Jcrew gyvai, ir Polo. Nesuprantu kaip tos pardes issilaiko su 5 pasirinkimais  doh.gif Tik online yra tiek visko. Priedo parduotuvese tik naujausios kolekcijos, todel kainos kosmines umn.gif:

Aaaaa, jeigu nėra parduotuvėj gyvai pasirinkimo, tada jau blogai.
Mano giminaitė mėgsta tik parduotuvėse pirkti - kažkaip ji įsitikinusi, kad online būna prastesnės kokybės daiktai (gal tik nuostatos). Bet taip, tada jau pirkt reik be nuolaidų, jei nori pagauti dydžius 4u.gif
QUOTE(Taurė @ 2016 01 14, 23:26)
Panos ar matet, kad Ideel.com nebera ? Persikele i Groupon. Rase Ideeli, kad tipo matytis sena pirkimu istorija naujame puslapyje, bet nieko nesimato. Tikiuosi, kad nenugaruos visi uzsakymai kuriuos slavem paskutini menesi sad.gif

Matėm. Ir nepatinka man tas groupon - visai neaiškus, painus. Gal tik pradžioj toks įspūdis ne koks.. gera buvo lentyna tas ideel cool.gif

-----
Komanda, paimkit, prašau, gymboree.
Taip aš jį sudėtingai surankiojau - dabar noriu, kad nenuplauktų unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tyli upė: 14 sausio 2016 - 22:24
QUOTE(pe_leda @ 2016 01 14, 14:47)
Vaikiski http://www.costco.co....100155377.html

Moterisku neber - issluota...
Papildyta:

Maciau ir man tas Groupon nepatiko kazkaip  unsure.gif
O taip laukiu, taip laukiu tu megztiniu ir sukneliu verysad.gif Jei dings, tai...  cray.gif

Gal nedings. Ka tik maciau naujai atsiusta laiska su issiuntimo patvirtinimu. Daug prekiu rodo issiusta.

QUOTE(Kripu @ 2016 01 14, 14:47)
Aciu, Taure ir pe_leda 4u.gif  4u.gif  4u.gif

wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Pajuris,kas zaliavot surasiau visom,velu,tai daugeliui rasiau i emaila 4u.gif

Pries vaziuojant skambinkit,ryt lakstymo diena,bet kaip nors,viena pagalbininke sugipsuota,bet lenda dar kiti skausmai po kritimo,tai truputi per daktarus vazinesim diena,po piet burliai,bet jau nuo 16,30 mazdaug bus viena pagalbininke 4u.gif
Atsakyti
Junkites prie Macys.com kodas FRESH iki free ship

Junkites prie Ulta.com, truksta iki free ship 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Taurė: 14 sausio 2016 - 22:29
QUOTE(Gafsa @ 2016 01 14, 16:41)
ataskaita- gavau paltą biggrin.gif http://www.myhabit.c...p;ref=qd_ic_t_d 
nepaisant to, kad amazone vienas reviu ir tas prastas, man paltas patiko, tikrai oversized, tikrai siūtas aukštoms, pasiūtas gerai, tikrai pūkuosis, bet gal kaip nors išgyvensiu, žodžiu, ačiū Taurės kompanijai  nail.gif

Labai gražus paltas wub.gif.
Atsakyti