Įkraunama...
Įkraunama...

Naujas apatinis trikotažas

VICTORIA'S SECRET firmos nauja liemenėlė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Kremo spalvos modeliuką puošia dailus nerinukai wub.gif Į vidų įdedami pakietinimai mirksiukas.gif Labai stilingai sukirpta nugarytė wub.gif Modeliukas susisega priekyje wub.gif mirksiukas.gif Petnešėlės reguliuojasi. Dydis - S/P. Kaina tik 18 €.

vartotojo įkelta nuotrauka

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Victoria's secret sexy sport nauja liemenėlė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Šių metų spalva - sodriai oranžinė wub.gif Dydis - L/G. Kaina tik 26 €.

PAVYZDŽIAI wub.gif mirksiukas.gif

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
River island firmos nauja liemenėlė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Liemenėlė standi wub.gif Šių metų spalva - sodriai rožinė wub.gif Nugaroje užsisega užtrauktuku mirksiukas.gif wub.gif Petnešėlės reguliuojasi - jos nusiima - labai patogu mirksiukas.gif Dydis - Kaina tik 34(EUR). 8(UK). Kaina tik 26 €.

PAVYZDYS wub.gif mirksiukas.gif

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Playtex liemenėlė 38DD. Kaina 12 EUR
Atsakyti
Victoria's secret pink firmos naujos boyshort kelnaitės atvežtos iš užsienio. Stilinga sodri spalva wub.gif Modeliukas padailintas karbatkėlėmis wub.gif Dydis - S. Kaina tik 9 €.

Victoria's secret pink firmos naujos boyshort kelnaitės atvežtos iš užsienio. Stilinga sodri rožinė spalva wub.gif Modeliukas padailintas karbatkėlėmis wub.gif Dydis - M-M. Kaina tik 9 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif

PERKANT ABU MODELIUKUS KAINA TIK 15 €. SU REGISTRUOTU MANO SIUNTIMU wub.gif mirksiukas.gif 4u.gif

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
H&M firmos nauja maudimosi liemenėlė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Labai stilingas languotas audinukas wub.gif Taikliai suderintos spalvytės wub.gif Labai lengva priderinti ir apatinę dalį mirksiukas.gif Apačioje yra lankeliai. Dydis - 75D. Kaina tik 15 €.

ATSAKUSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
naujas Heavenly bodysuit, M dydis (manau,kad atitinka)-24 EUR

Kaunas,siunciu
Atsakyti
Sėdmenis formuojančios push up kelnaitės. Naujos. Po 10 EUR
Juodos ir kųno spalvos.
Vieno dydžio: tiktų XS - S nuo ~85cm iki ~95cm klubams.
Medžiaga su orui pralaidžiom skylutėm.
Padidins, pakels, suapvalins sėdmenis.
Akimirksniu sėdmenims suteiks tobulą formą, išryškins kontūrus.
Kirptos lazeriu, pagaminta iš minkšto mikropluošto.
Išlaiko savo formą bet kokiomis aplinkybėmis.

Atsakyti
Victoria's secret very sexy naujas korsetas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Stilinga raudona spalvytė wub.gif Modeliukas padailintas nerinukais wub.gif Susisega nugaroje. Dydis - XS/S. Kaina tik 16 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti

Liemenele padidinanti krutine net dviems dydziais. Nauja, tik gauta be etikeciu. 34B dydis.Juoda su tamsiai melynais neriniais, blizgiu siulu ir kniedemis. Minkstute, svelni. Labai graziai pakelia ir suformuoja krutine. Priekyje sukryziuota, petneseles nenusisega. Ji tooooobula :wub: 

25€ Kaunas

[attachment=262123:m_58643dc1c6c795dee01d8f72.jpg]

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nefer: 30 gegužės 2019 - 17:29
Secret Possessions firmos naujos kelnaitės atvežtos iš užsienio. Man deja didokos. Nuostabi rožių - pelenų spalvytė wub.gif Priekis papuoštas dailiais nerinukais wub.gif Nugarytė audinuku su taškučiais wub.gif Dydis - 14(UK). Kaina tik 10 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Bik Bok firmos nauja crop top stiliaus palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Labai stilingas modeliukas wub.gif Apačioje yra pamušalas - ant viršaus dailus gepiuras wub.gif Madinga spalvytė nėra tokia ryški "įkyri" realybėje wub.gif mirksiukas.gif Nugarojebyra užtrauktukas - daili detalė wub.gif Per krūtinę apie 40 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS ELASTINGAS. Ilgis - 40 cm. Dydis - S. Kaina tik 12 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti