Įkraunama...
Įkraunama...

Pagundos #60

QUOTE(vilnera @ 2016 01 21, 18:00)
Kaip vertini praėjus jau kuriam laiko tarpui - ar tie tavo potyriai nuklydus - buvo verti patapt neištikimu?  (Nerašant tų visų banalybių, kad vai vai, kaip mus viskas turtina ir koks čia patirties bagažas neįkainojamas, apie kurį senatvėj, čiulpiant džiųvėsėlį, galima bus vapėt anūkėliams  biggrin.gif )

Taip verta. Pirmu atveju tai buvo gal ir siokia tokia klaida, antru atveju tikras laimejimas. Del klaidu ar nesekmiu gyvenime niekad nesigrauziu. Buvo, praejo, pasimokau ir pirmyn mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2016 01 22, 11:22)
Tai Virgute, gyvenimo pilnatvei patartum savo dukroms meilužius įsitaisyti?
Papildyta:
O man atrodo, ne visose situacijose taip. Pvz Mrau atveju aš neįsivaizduoju visiškai jokio kompromiso. Na, suprasti dar gali. Bet, būti tuo, kuom nesi - visiškai negali.  schmoll.gif

Jie tiesiog gali kliudyti arba nekliudyti gyvenimo pilnatvei.

Dėl Mrau atvejo sutinku.
Atsakyti
Kaip nebenorėčiau būt meiluže ir gyvent strese.
Atsakyti
QUOTE(Pasakų fėja @ 2016 01 22, 13:28)

O aš vėl strese smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasakų fėja @ 2016 01 22, 09:34)

O tu , Gaile, laiminga?

taip
QUOTE(Off @ 2016 01 22, 09:40)

Geri santykiai šeimoje, manau tai yra gyvenimo kokybė, o ne laimė, ar nelaimė.
Ar komfortiškai jautiesi, ar nejauti nepasitenkinimo, streso ir pan.
Ta laimė išvis nelabai man suvokiamas dalykas

tai ok, galim pavadint ir gyvenimo kokybe. gi esmė nesiskiria - streso nebuvimas, visokeriopas komfortas, pasienkinimas santykiais
QUOTE(virga @ 2016 01 22, 10:10)
Ko pati nesiskyre su vyru?

o kas tau sakė, kad nesiskyriau? g.gif gi rašiau, kad skyriaus, ir ne kartą biggrin.gif . tik ne iš pirmo karto pavyko galutinai. ir nieko čia gero. reikėjo po pirmo karto kirpt tą nesveiką bambagyslę, būčiau gražaus laiko sutaupius mirksiukas.gif
QUOTE(Limcamca @ 2016 01 22, 11:22)

O man atrodo, ne visose situacijose taip. Pvz Mrau atveju aš neįsivaizduoju visiškai jokio kompromiso. Na, suprasti dar gali. Bet, būti tuo, kuom nesi - visiškai negali.  schmoll.gif

ir aš neįsivaizduoju. todėl nematau tikslo tokią santuoką saugot schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Off @ 2016 01 22, 14:27)
O aš vėl strese smile.gif

Kodėl?

Atsakyti
QUOTE(Pasakų fėja @ 2016 01 22, 14:28)

Na, o aš meiluže būt norėč turbūt vien tik dėl to streso - anas gerai lašinius tirpina, bent jau man, oi kaip žiemą tas gerai būtų... lotuliukas.gif Tai gal darom taip - jūs būkit meiluže, o aš už jus stresuosiu? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(nick771 @ 2016 01 22, 14:09)
Taip verta. Pirmu atveju tai buvo gal ir siokia tokia klaida, antru atveju tikras laimejimas. Del klaidu ar nesekmiu gyvenime niekad nesigrauziu. Buvo, praejo, pasimokau ir pirmyn  mirksiukas.gif

Suintrigavai.. Dėl klaidos, tai kaip ir aišku, o laimėjimas - čia jau įdomu - ta moteris labai įpatinga buvo, ar kuria kita prasme?
Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2016 01 22, 14:55)
Na, o aš meiluže būt norėč turbūt vien tik dėl to streso - anas gerai lašinius tirpina, bent jau man, oi kaip žiemą tas gerai būtų...  lotuliukas.gif  Tai gal darom taip - jūs būkit meiluže, o aš už jus stresuosiu?  biggrin.gif

bigsmile.gif
Kad nebeturiu dėl ko stresuot.
Nors...Kolega įtartinai elgias, bet pagyvensiu pamatysiu
Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2016 01 22, 14:55)
Suintrigavai.. Dėl klaidos, tai kaip ir aišku,  o  laimėjimas - čia jau įdomu - ta moteris labai įpatinga buvo, ar kuria kita prasme?

Na taip, ypatingas zmogus. Na vat pvz jeigu turetumete galimybe pazinti charizmatiska dideles imones vadova baigusi IVY lygos universiteta. O jei tas zmogus atvertu visas savo sielos kerteles?
Ji issilavinusi, pasiekusi nuostabiu karjeros aukstumu, ambicinga, nuolat siekianti savo tikslu. Ne tik siekianti, bet ir igyvendinanti. Laisvai bendraujanti, kartu ir sunkiai suvaldoma, seksuali, laisva asmenybe. Ji uzsieniete, susitikom daznose komandiruotese gyvendami tame paciame viesbutyje. Veliau paaiskejo, kad ji dirba toje pacioje imoneje. Imone didele, sunku visus pazinti. Daznai komandiruodavomes i ta pacia sali, parinkdavome viesbucius salia. Niekur neskubejome, tiesiog bendravome vakarais ir po keliu men neturaliai zengtelejome siek tiek toliau.
Darbai pasikeite, nebesilankau ten taip daznai santykiai nutruko. Email'u pabendraujam dar.

Atsakyti
QUOTE(GAILE* @ 2016 01 22, 14:43)
todėl nematau tikslo tokią santuoką saugot schmoll.gif

Nu ir kodėl gi.. Gal man kažkada nusibos. Ir nieks nebus išaiškėję iki tol. Tarkim po 10 metų. GYvensiu senatvėj su vyru gražiai, tik turėsiu smagių ištvirkėliškų prisiminimų. Čia toks vaizdelis iš idealaus pasaulio biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mrau: 22 sausio 2016 - 18:20
QUOTE(Pasakų fėja @ 2016 01 22, 15:09)
bigsmile.gif
Kad nebeturiu dėl ko stresuot.
Nors...Kolega įtartinai elgias, bet pagyvensiu pamatysiu

pas tave visi itartinai elgiasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2016 01 22, 10:22)
Tai Virgute, gyvenimo pilnatvei patartum savo dukroms meilužius įsitaisyti?
Papildyta:

Gaila, kad mano zinutese iskaitei, kad as tik per meiluzius matau gyvenimo pilnatve. mirksiukas.gif Pati neturejau meiluziu. Mano dukros irgi. Ir zinai, kodel nepatarciau savo dukrom isitaisyti meiluzius? Tik del vienos priezasties. Kad meiluzis nesujauktu, nesugadintu gyvenimo. Ypac, jei tas meiluzis vedes. Musu seimoje tai yra tabu. As taip aukleta ir mano dukros taip pat. Taip, kad griutu ju santuokos. Per kvailyste. Kuri neverta to.
Bet tai gink Dieve, nemokinu ir nemoralizuoju kitu, kaip joms gyventi. Savas gyvenimas tamsus miskas. Svetimas dar tamsesnis. Kaip mes galime ilysti i kita zmogu ir uz ji spresti ka jam daryti? Patarti galime. Ir patarti galiu viena. Nemesti kelio del takelio.(jei tai teisingas kelias) Ir niekada nepamirsti, kad kaimyno zole ne zalesne ir kad aistra tesiasi lb. trumpa laika. Kitas visas likusis laikas su sutuoktiniu, tai darbas ir kompromisai.
QUOTE(mrau @ 2016 01 22, 17:20)
Nu ir kodėl gi.. Gal man kažkada nusibos. Ir nieks nebus išaiškėję iki tol. Tarkim po 10 metų. GYvensiu senatvėj su vyru gražiai, tik turėsiu smagių ištvirkėliškų prisiminimų. Čia toks vaizdelis iš idealaus pasaulio biggrin.gif

Yra tiesos tavo zodziuose. Ir pati zinau pora atveju, kai po ilgu meiluziavimo metu, vyrai pasirinko zmonas. O ir zmonos ju islauke. Gerai tai ar blogai(kad zmonos lauke), ne mums spresti. Mums reikia ziureti savo gyvenimus. mirksiukas.gif
Atsakyti