Įkraunama...
Įkraunama...

Burmos - meiliausios katės pasaulyje, IX namučia

Na ka, stojam ir mes i Burmu kluba smile.gif Uzsirezervavom melyna burmiuka. Kovo vidury parsivesim bigsmile.gif Laukiu nesulaukiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanta1000 @ 2016 02 14, 21:11)
Na ka, stojam ir mes i Burmu kluba smile.gif Uzsirezervavom melyna burmiuka. Kovo vidury parsivesim  bigsmile.gif  Laukiu nesulaukiu  smile.gif

kaaaip faina bigsmile.gif

o man MB pasak4, kad jei rudenį viskas susiklostys gerai, leis sabalinę mergytę bigsmile.gif kol kas nesvaigstu, bet bet smile.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

Iš vakar dienos smile.gif
Atsakyti
Tiesiog interjero papuosalas smile.gif, grazuolis.
Atsakyti
Koooks grazuolis wub.gif mano snauduole megaujasi gausiai prikurentais namais, suprojektavusi sona i radiatoriu ir miega miega miega wub.gif
Atsakyti
mėgsta jie šilumą, oi mėgsta biggrin.gif pas mus naktį po antklode visada palenda, negana to, būtinai prisiploja prie kurio nors iš mūsų biggrin.gif jau kai gerai įšyla, matyt, paryčiais, galvą iškiša, miegam tada trise kaip dideli lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(BurmeSS @ 2016 02 15, 15:06)
mėgsta jie šilumą, oi mėgsta biggrin.gif pas mus naktį po antklode visada palenda, negana to, būtinai prisiploja prie kurio nors iš mūsų biggrin.gif jau kai gerai įšyla, matyt, paryčiais, galvą iškiša, miegam tada trise kaip dideli lotuliukas.gif

As niekaip neissisveikstu, stipriai isikosejau. Tai man gulint, megsta sildytuvas man ant krutines isitaisyti ir gydo. Kai sukoseju, pakelia galva, paziuri, kodel jos ciuzinys banguoja, ir sildo toliau. Murrrrrrr.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kulverstuk: 15 vasario 2016 - 15:20
QUOTE(kulverstuk @ 2016 02 15, 15:19)
As niekaip neissisveikstu, stipriai isikosejau. Tai man gulint, megsta sildytuvas man ant krutines isitaisyti ir gydo. Kai sukoseju, pakelia galva, paziuri, kodel jos ciuzinys banguoja, ir sildo toliau. Murrrrrrr.

biggrin.gif meiliūzai wub.gif
Atsakyti
merginos, palepinkite nuotraukomis savo meiliūzų smile.gif
Šokoladas dvi naktis miegojo vienas, na, antros gale atėjo jau. bet po pirmos stebėjau ar neserga lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(BurmeSS @ 2016 02 17, 14:12)
merginos, palepinkite nuotraukomis savo meiliūzų  smile.gif
Šokoladas dvi naktis miegojo vienas, na, antros gale atėjo jau. bet po pirmos stebėjau ar neserga  lotuliukas.gif

Saunuolis Aramis!
As ryt palepinsiu,nes atkritusi vel namie guliu.
Atsakyti
Pas sunu atejo draugas, tai katinas net dreba iš smalsumo,ka ten daro vaikai užsidare biggrin.gifuser posted image
Atsakyti
biggrin.gif o kodėl katino neįsileido???
biggrin.gif Baisi bausmė gi jiems uždaros durys, kažkoks nesusipratimas biggrin.gif wub.gif
Atsakyti