QUOTE(Fanta1000 @ 2016 02 14, 21:11)
Na ka, stojam ir mes i Burmu kluba
Uzsirezervavom melyna burmiuka. Kovo vidury parsivesim
Laukiu nesulaukiu 
kaaaip faina
o man MB pasak4, kad jei rudenį viskas susiklostys gerai, leis sabalinę mergytę
Koooks grazuolis
mano snauduole megaujasi gausiai prikurentais namais, suprojektavusi sona i radiatoriu ir miega miega miega
mėgsta jie šilumą, oi mėgsta
pas mus naktį po antklode visada palenda, negana to, būtinai prisiploja prie kurio nors iš mūsų
jau kai gerai įšyla, matyt, paryčiais, galvą iškiša, miegam tada trise kaip dideli
QUOTE(BurmeSS @ 2016 02 15, 15:06)
mėgsta jie šilumą, oi mėgsta
pas mus naktį po antklode visada palenda, negana to, būtinai prisiploja prie kurio nors iš mūsų
jau kai gerai įšyla, matyt, paryčiais, galvą iškiša, miegam tada trise kaip dideli 
As niekaip neissisveikstu, stipriai isikosejau. Tai man gulint, megsta sildytuvas man ant krutines isitaisyti ir gydo. Kai sukoseju, pakelia galva, paziuri, kodel jos ciuzinys banguoja, ir sildo toliau. Murrrrrrr.
QUOTE(kulverstuk @ 2016 02 15, 15:19)
As niekaip neissisveikstu, stipriai isikosejau. Tai man gulint, megsta sildytuvas man ant krutines isitaisyti ir gydo. Kai sukoseju, pakelia galva, paziuri, kodel jos ciuzinys banguoja, ir sildo toliau. Murrrrrrr.
merginos, palepinkite nuotraukomis savo meiliūzų
Šokoladas dvi naktis miegojo vienas, na, antros gale atėjo jau. bet po pirmos stebėjau ar neserga
Šokoladas dvi naktis miegojo vienas, na, antros gale atėjo jau. bet po pirmos stebėjau ar neserga
QUOTE(BurmeSS @ 2016 02 17, 14:12)
merginos, palepinkite nuotraukomis savo meiliūzų
Saunuolis Aramis!
As ryt palepinsiu,nes atkritusi vel namie guliu.