Įkraunama...
Įkraunama...

Burmos - meiliausios katės pasaulyje, IX namučia

QUOTE(BurmeSS @ 2016 02 18, 21:14)
Rasakila, kokie meiliūzai, kaip jiedu sutaria? smagiau du nei vienas? biggrin.gif

As tik uz du thumbup.gif prisijuokiam mes is ju.Cia pesasi del vietos,cia jau iesko vienas kito ivairiais garsais kniaugdami biggrin.gif apsiprausia vienas kita ir miega abu susiglaude.O kaip siust ima,visi namai bilda.Leila trilinka uodega pasiausus pries Arci strapineja.Niu faina.Demesio is pacios Leilos maziau gaunam,negu anksciau.Bet ta kompencuoja Arcis.Kaip ir rasiau,cia vienas pribega pasitrina,cia kitas.Kas pirmas po darbo gryzta,tam nepavydziu.Uzpuola du rekiantys,uodegom staciom meiles istroske katinai wub.gif kaip rykliai per kojas tik nardo.Neseniai sumasciau kad visai dar ryzo katino i kompanija noreciau lotuliukas.gif vyras taip atsargiai pasiziurejo i mane,ar man viskas gerai doh.gif lotuliukas.gif kai pasakiau kad juokauju-lengviau atsiduso karsta.gif
Paglostyk mane wub.gif
user posted image

tongue.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R@skil@: 18 vasario 2016 - 20:56
wub.gif grožiai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
R@skil@ as vis dar prisimenu Jusu sunaus zodzius del sekancio augintinio:D
AstaKa labai zavus jusu busimas angliukas!
Atsakyti
AstaKa, nepaprasto grožio katukas wub.gif tikiu, kad nesulaukiat biggrin.gif
R@skil@, kaip smagu skaityti ir grožėtis tavo augintiniais thumbup.gif
jūsų įkeltas nuotraukas nuolat ir po daug kartų pražiūri ir mano vaikai. čia jiems smagiausia vakaro dalis blush2.gif
Atsakyti
o taip, aš nuotraukų irgi laukiu labai biggrin.gif
FB grupė burmėtojų iš viso pasaulio, tai ten deda ir deda foto, ganau akis biggrin.gif
Atsakyti
Aciu uz siltu zodzius mano usoriams wub.gif Uzteks man ir dvieju katinuku.Gali aisku prisipirkt kruva ju,bet nukentes tada visi.Nes neisgalesi jiems duoti tiek demesio keik reiketu.Su dviem yra kas veikt.Reikia ir pazaisti ir pasukuoti ir siaip pamyluoti.Ir istaikyt taip kad kitas neuzpavydetu biggrin.gif Jeigu Leila imu glostyti ir kalbinti,tuoj Arcis prisistato,lenda rekdamas kodel kazkas siuos namuos vyksta be jo zinios.Tada Leila susinervina.O jei Arci glostau ir Leila lieka nuosaly,tada ji ziuri tokiu smailu zvilgsniu visa pvyza demonstruodama savo issizedima.
Kabinasi bacila kazkokia prie manes.tai nakti abu katinai kaip vantos lapai prilipe prie manes prilipe buvo.Leila prie krutines,o Arcis prie koju doh.gif .O karsta nuo ju...Gryzom po daktaru,dar taip ilgokai uztrukom,tai aisku-pirmas Arcis uzsipuole rekdamas,paskui jau Leila istaike momenta doh.gif va ir liko pyragas nekeptas.Neina pries juodu abudu atsilaikyt schmoll.gif biggrin.gif Priglaudzia galvytes prie krutines murgdami ir turi glostyt.Sirdis neleidzia numest ir nueit,kai gyvunukas rodo kaip taves pasiilgo wub.gif
BurmeSS as irgi fcb akis ten paganau bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
wub.gif jaučia, kad sirguliuoti susiruošei wub.gif
mano šokoladas po antklode pasiprašo letenėle ir tada bumpt man palei pilvą, taip atsiremdamas wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti

Labas vakaras. Prasau patarimo, kur galiu isigyti Burmos sviesios spalvos katyte su dokumentais ? patarkite kokiame veislyne ieskot ? o gal kas nors is cia esanciu turite maziuku ? Labai noriu grazios sviesios mergytes, ne veisimui. Gal yra kokiu planu pas ka nors is cia esanciu ? aciu
Atsakyti
Stai musu busimas naujas seimos narys:

user posted image
Atsakyti
O dieve koks riesutelis wub.gif wub.gif wub.gif
Gražuolis smile.gif
Imkit iš karto du biggrin.gif nes toks noras ateis pamatysit
Atsakyti
QUOTE(BurmeSS @ 2016 02 20, 11:25)
O dieve koks riesutelis  wub.gif  wub.gif  wub.gif
Gražuolis  smile.gif
Imkit iš karto du  biggrin.gif nes toks noras ateis pamatysit

Aisku noretume, bet kad labai kerta per kisene... doh.gif

Man dar labai patinka skotu nulepausiai. Kaip manot, draugautu jie tarpusavy?
Atsakyti
QUOTE(Fanta1000 @ 2016 02 20, 10:27)
Aisku noretume, bet kad labai kerta per kisene...  doh.gif

Man dar labai patinka skotu nulepausiai. Kaip manot, draugautu jie tarpusavy?

kerta smile.gif
pradžioj visi nesutartų, manau. O vėliau žinoma. Tik nekaltinkit riešutėlio, kai nulėpausis šersis
Atsakyti