merginos, rytoj Yvos vaikiams metukai, fotkinam, dedam, grožimės!!!!!
QUOTE(BurmeSS @ 2016 03 08, 10:39)
merginos, rytoj Yvos vaikiams metukai, fotkinam, dedam, grožimės!!!!!
Tep tep,maniskiai visada izymiom dienom mano seimai gimsta,metinukai per uosvienes gimtadieni gime😀kelkit foto!
Sveikinu ir as Arcio broliukus su pirmuoju Gimtadieniu!!!
Svenciam

Svenciam

oi geras

Paveluoti sveikinimai A vados kysiukams!!!!!
Visi tokie pasikeite,kad net neatpazystu😊
Visi tokie pasikeite,kad net neatpazystu😊
Sveikiname visus sukaktuvininkus!!!
Vakar nusipirkau didele, grazia gele vazonelyje. Vaziuosiu siandien Mamyte su gimtadieniu sveikinti. Tik geles teks skubiai ieskoti naujos - vyras uzmirso uzdaryti nakciai duris i kambari, kuriame gele buvau saugiai paslepusi... ateina syryt vyras manes atsiprasyti, sako: nepyk, turesi dar viena gele prie kolekcijos darbe...
Kur prekiauja ta zolyte katems?????
Vakar nusipirkau didele, grazia gele vazonelyje. Vaziuosiu siandien Mamyte su gimtadieniu sveikinti. Tik geles teks skubiai ieskoti naujos - vyras uzmirso uzdaryti nakciai duris i kambari, kuriame gele buvau saugiai paslepusi... ateina syryt vyras manes atsiprasyti, sako: nepyk, turesi dar viena gele prie kolekcijos darbe...
Kur prekiauja ta zolyte katems?????
Yvos vaikuciai saunus burminai, sveikinu laimingus seimininkus
kulverstuk,
Kikoj paziurekit, ten parduoda seklytes patiems uzsiauginti reikia, fitoveta. lt parduoda. Manau kokia eiline zooparduotuve turi.
Na, Mona ir gelininke

kulverstuk,
Kikoj paziurekit, ten parduoda seklytes patiems uzsiauginti reikia, fitoveta. lt parduoda. Manau kokia eiline zooparduotuve turi.
Na, Mona ir gelininke

QUOTE(Vladuke @ 2016 03 11, 09:07)
Yvos vaikuciai saunus burminai, sveikinu laimingus seimininkus
kulverstuk,
Na, Mona ir gelininke

kulverstuk,
Na, Mona ir gelininke

Gelininke, gelininke musu

https://www.google.l.....Bzzxk9_3bVxM:
Ir sunaus Pinigu medi radom kazkaip...keistai numetusi lapus per nakti... akivaizdu,kad katei truksta zalumos. Oi, prailgs man tos zolytes daiginimas