Įkraunama...
Įkraunama...

Burmos - meiliausios katės pasaulyje, IX namučia

QUOTE(kulverstuk @ 2016 08 17, 10:52)
ačiū  4u.png viliuosi to paties. buvome su ja susipažinti, sudarė labai ramios, taikios, meilios katės įspūdį. tokios ir ieškojome.
šiąnakt mano gėlininkė vėl gavo progą realizuoti savo talentą. vaikai iš vakaro paliko vos-vos praviras mano miegamojo duris. pabundu naktį nuo pasigardžiuojančio čiaumojimo  lotuliukas30x30.png ant palangės vyko naktinė puota  bigsmile.png
adjos, orchidėjų likučiai...

Oi ta jusu vegetare Monyte😂
Sveikinimai isigijus Burmile,vardas labai liuksiskas!!!!
Kas del zadinjmo nakti,aš visus ispeju kad jie nori su zmoguimi miegoti,Niu nei vienas negrazino ir del to nepabego nuo Burmos😀
Atsakyti
Mano šokoladas šian visą naktį man ant kojų parpė, nu nepatogu, ale jam gerai, kad ir nuverčiu, vėl įsitaiso biggrin30x30.png o vyras pamiršo duris kėdute pristumti (miegam atvirom durim), tai paryčiais ėmė duris stumdyt, teko keltis kėdutės. Bet jam atleidžiama viskas wub30x30.png
Atsakyti
QUOTE(BurmeSS @ 2016 08 17, 13:45)
biggrin30x30.png bus tų gėlių, ne karo metas biggrin30x30.png

Tai kad ne, žinok, naujų mes nebeįsigyjam į namus, veikiau iš namų dar likučius iškraustom. nebėr prasmės. bet, tiesą sakant, man katė nnn kartų brangiau visų gėlių. sulig kiekviena jos puota apima vis didesnis juokas. naktį išgirdusi tą "čept čept" irgi nesusilaikiau kikenti, vyrą prižadinau lotuliukas30x30.png kaltininkę paskui išvijom sugėdinę, bet mūsų santykiai nuo to nesusigadino tikrai smile30x30.png

QUOTE(wingele @ 2016 08 17, 13:51)
Oi ta jusu vegetare Monyte😂
Sveikinimai isigijus Burmile,vardas labai liuksiskas!!!!
Kas del zadinjmo nakti,aš visus ispeju kad jie nori su zmoguimi miegoti,Niu nei vienas negrazino ir del to nepabego nuo Burmos😀

ačiū wub30x30.png dar nežinau, kaip reaguos Tėvai, ją pamatę. kiek truks bendra adaptacija (ir katės, ir jų). netrukus sužinosim.
"techniką" jau visą įsigijom, išskyrus draskyklę.
Tiesa, dabartinė katytės "mama" labai supeikė mūsų perkamą Royal Canin, sakė prasta jo sudėtis. gyrė ir katelei liepė šerti "Acana Grassland".
https://www.pet24.lt...-grasslands-cat
gal kažkas jo bandėt? jei jis tikrai geresnis, gal ir Monytę verta "perdietinti"?
dabartinis RC jai sakyčiau tinka, viskas tvarkoje, bet kadangi ji tokia vegetarė, gal ne veltui gėles skabioja, gal žolinis pašaras tiktų labiau? blush-anim-cl.png
RC sudėtį radau štai čia
http://www.zooplus.c...nutrition/13472

ar ji tikrai tokia prasta?
štai šios dalys juk visiškai gyvulinės
protein 33.0 %
fat 22.0 %
Taip išeina, kad mėsiškos kilmės ten virš pusės rolleyes.png
Atsakyti
Kiek smagiu istoriju priraset! Sveikinu su mazyliu buriu, su nauja augintine smile30x30.png
Acana zymiai geresnis maistas nei Royal Canin. Jis nera prastas, bet jei lygint kainos ir kokybes santyki, tai yra tikrai geresniu maistu. Mano katei nuo Acana, Orijen, Applaws traiskanodavo akytes ir pleiskanu atsirado. Tikriausiai kazko per daug siuose maistuose yra. O dabar ji is vis isigudrino. As savo suni BARF mesa maitinu, tai ji vagia ta mesa ir ryja kaip paselus. Ir po maziau nei savaites as tikrai ant kates pamaciau skirtuma: sustambejo, zandukai pasipute, kailis ispudingai blizga. Ir dar kas nustebino - kad ismatos sumazejo daugiau nei per pus, reciau tustinasi ir visiskai minimalus kvapas! Dabar renku informacija ir tikriausiai pereisim vien tik ant saldyto BARF katems.

Dar papildysiu, kad protein 33.0 % ir fat 22.0 % tai nera kiek % mesos yra maiste. Tai tik baltymu ir riebalu kiekis. RC manau yra maziau mesos nei 55%. Papildykit jei klystu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tifa: 17 rugpjūčio 2016 - 14:08
Mūsų gražiai ir nuostabiai šeimynai jau 20 dienų. Kačiukai auga puikiai ir kiekvieną dieną stiprėja ir nori susipažinti su aplink supančiu pasauliu.
user posted image

Sabaliukai Delta, Djuk (Duke), Darko
user posted image

Šokoladukė Della
user posted image

Lelijinukai Demir ir Dandy
user posted image

Papildyta:
QUOTE(kulverstuk @ 2016 08 16, 15:16)
Mano dukrytė nakčiai prie lovos pasideda stiklinę vandens. Ir pradėjo pastebėti, kad mažokai ten to vandens rytais būna...
pasirodo, draugė pasivaišina  biggrin30x30.png nors švaraus vandens dubenėlis visada jai paruoštas kartu su maisteliu. iš dukros stiklinės skaniau  tongue30x30.png

Sveikinimai įsigijus naują šeimos narę 4u.png
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo edka: 17 rugpjūčio 2016 - 20:25
kokie pumpurėliai wub30x30.png wub30x30.png wub30x30.png wub30x30.png Jau turi šeimininkus?

O aš kaip miegojau kaip miegojau wub30x30.png Naktį migrena užgriuvo, įkaliau vaistų, šokoladinis visą naktį vis miegojo prisiplojęs, o tada asnukutį ant pagalvės, letenas ištiesė ir man ant veido laikė wub30x30.png taaaip švelnu, taaaip minkšta, tarsi glostytų smile30x30.png
Atsakyti
[quote=BurmeSS,2016 08 18, 09:32]
kokie pumpurėliai wub30x30.png wub30x30.png wub30x30.png wub30x30.png Jau turi seimininkus?

2 pumpurėliai jau turi śeimininkus ☺ Kiti dar ieśkos pačių geriausių ir burmiukus mylinčių šeimininkų.
Atsakyti
Kokie grazus mazyliai wub30x30.png ir spalvu ivairumas! Geriausiu jiems seimininku!
Kaip vasaroja burmos? Mano tai peles ir kirstukus gaudo ir namo tempia. Buna kad ir gyvu parnesa, tada su suniu gaudo po namus bigsmile.png
Atsakyti
QUOTE(Tifa @ 2016 08 24, 10:49)
Kokie grazus mazyliai  wub30x30.png  ir spalvu ivairumas! Geriausiu jiems seimininku!
Kaip vasaroja burmos? Mano tai peles ir kirstukus gaudo ir namo tempia. Buna kad ir gyvu parnesa, tada su suniu gaudo po namus  bigsmile.png

scare.png o dievuliau, jei mūsiškė pelę parneštų...
vaikai mėgaujasi paskutinėmis atostogų dienomis kaime. tai Monytei gedulo dienos - ieško po namus vaikų, kniaukauja jų tuščiuose kambariuose. dabar man su mb geriausia draugė, glaustosi, trinasi, nepaleidžia iš akiračio nė minutei.
Naujoji Tėvelių gyventoja apsipratinėja, tiesa, lėtokai. streso buvo daug, labai baisiai šėrėsi, tad daug šukavomės. važiuosiu savaitgalį pažiūrėti, bet berods apstojo. jau pilnai naudojasi naujuose namuose wc, valgo, naudojasi nameliu ir draskykle, glaudžiasi naktį prie žmonių, tai tikiu kad apsibus ir nustos stresuoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kulverstuk: 24 rugpjūčio 2016 - 10:29
šokoladas vasaroja namie, meiliūzas iki negaliu, kartais naktim miega vienas, kartais su mumis, balkone muses gaudyt mėgsta biggrin30x30.png
Atsakyti
Na ir vėl mes palepinsime meilūzais burmiukais :) Poryt grožiams mėnuo, prasideda žaidimų metas ir aplinkos tyrinėjimas. Katinėliams tinka ne tik mama, bet Noros (šuniuko) draugystė. Jau valgom sausą maistelį ir pradedam naudotis WC dėžute ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo edka: 27 rugpjūčio 2016 - 23:25
lotuliukas.gif šuo neatrodo laimingas šalia tų padūkėlių biggrin.gif įtariu, vargas jam lotuliukas.gif
Atsakyti