Įkraunama...
Įkraunama...

Burmos - meiliausios katės pasaulyje, IX namučia

Aciu, Vladuke.
As saviskei duodu Royal Canin, Hills ir Applaws konservu. 1 pakelis - 1 ar 2 dienom. O siaip mano kate yra didele vagilka. Jokio maisto ant stalo negalima palikti. Zino, kad negalima, bet jei jau iseini ar nusisuki, tai butinai apsisuks biggrin.gif Nepatinka jos toks elgesys, bet nieko negaliu padaryt. Ir uz kupros purciau, uzklupus nusikaltimo vietoj, ir is purkstuvo vandeniu purskiau. Bet jai vanduo labai patinka, gaunasi zaidimas, o ne bausme biggrin.gif

Kulverstuk, sunim negalima duoti kaciu konservu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Tifa @ 2016 01 26, 10:55)
Aciu, Vladuke.
As saviskei duodu Royal Canin, Hills ir Applaws konservu. 1 pakelis - 1 ar 2 dienom. O siaip mano kate yra didele vagilka. Jokio maisto ant stalo negalima palikti. Zino, kad negalima, bet jei jau iseini ar nusisuki, tai butinai apsisuks biggrin.gif Nepatinka jos toks elgesys, bet nieko negaliu padaryt. Ir uz kupros purciau, uzklupus nusikaltimo vietoj, ir is purkstuvo vandeniu purskiau. Bet jai vanduo labai patinka, gaunasi zaidimas, o ne bausme biggrin.gif

Kulverstuk, sunim negalima duoti kaciu konservu wink.gif

kodėl? 4u.gif mūsų šunė kieminukė lenciūginė, perkam jai maximinius konservus, bet ji katinius mieliau ėda nei šuninius.
mūsiškei maisto vagiliavimas tabu (teisingai išauklėta pirmosios šeimininkės blush2.gif ). iš rankų ir nešeriam, jei norim pasidalint tuo ką valgom, įdedam į jos dubenėlį, kad neįprastų iš rankų prašinėtis. tokia geležinė tvarka nusistovėjusi, tai katytė pati ir nepuola prie palikto maisto. išskyrus šuns dubenėlį doh.gif su maxima favorit konservu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kulverstuk @ 2016 01 26, 08:13)
Mūsų mergytė sunkiai paipaliojosi net po išvaržos operacijos, kai po sterilizacijos likusį guziuką tvarkėm (nors operacija nedidelė, bet su narkoze, kuri laaabai sunkiai ją paveikė). Dabar jau puiku, siūlai išimti, pilvukas gražus. Mes patinėlio neauginom, bet mergytės charakteris labai švelnus ir moteriškas, tokia mamiška, visais rūpinasi.
Užsukau paklausti, kokiais konservais katytes palepinat. maitinamės sausu Royal Canin, bet matau kad norėtų konservų. kelis kartus pricimpino prie šuniui paruošto bliūduko (kuriam maišau šuniškus sausiukus su paprastais pigiais katiniškais konservais) ir lapnojo konservus, kol nepavijau. po tokių ją paskui supykina, tad saugom, bet norėčiau nupirkti kokių kokybiškesnių, pasilepinimui.
gar klausimukas - kartais duodu šviežios vištienos. o žuvies žalios negalima?  4u.gif kartą valgėm su šeima vytintą lašišą, tai katei žinoma baisiai reikėjo paskanauti. kąsnytį daviau, tai mielai būtų daugiau gavusi, bet pabūgau. o šviežia kaip?

Duodu ir as vistienos krutineles,tik nuplikius irgi.Dar kartais nuperku skranduku ir apverdu,skaniai ziaumoja.Is koncervu isranki pas mus,megsta Gourmet su mesa.
Oi Tifa priminei su tuo vandeniu,kaip mes bandeme atpratinti su mumis miegoti purksdavau su purkstuvu i snukiuka,nepadedavo😀
Man keista,kad veisejai siulo laukti pirmo morciaus ir tada kastruoti,mano ziniomis tai rizikinga,nes po pirmo morciaus zymejimo instinktas gali islikti ir po kastracijos.Pataisykite veisejos jei klystu😉
Atsakyti
supratau, kad paukštiena ir žuvis tinka, tik svarbu bent jau nuplikyti ar truputį apvirti smile.gif
ragausim!
Atsakyti
QUOTE(wingele @ 2016 01 26, 12:03)
Man keista,kad veisejai siulo laukti pirmo morciaus ir tada kastruoti,mano ziniomis tai rizikinga,nes po pirmo morciaus zymejimo instinktas gali islikti ir po kastracijos.Pataisykite veisejos jei klystu��

Wingele,
cia kalbame apie katytes sterelizacija - tai po pirmo morciaus. O katineli kastruojame kuo skubiau, nelaukiame kol prades zymeti smile.gif

kulverstuk,
zuvytes nepakanaka nuplikyti karstu vandeniu, viduje gali likti kirminu kiausineliu, ypac upiniu, jei neklystu, butina isvirti! su vista kitaip, pakanka tik nuplikyti.
O sunims tikrai galima kaciu konservus, brolio suo viska kas nuo katino lieka susluoja ir puikiai jauciasi biggrin.gif Maximiniuose maistuose yra daug skonio stiprintoju, todek ir norisi katytei paragauti, bet geriau neduoti, nes tikrai ten nieko gero nera schmoll.gif

Mano mazgius Basiliukas toks savarankiskas, pats "ant puoduko" ismoko vo spradejes ropoti, pats sausiuka susirado ir jau lapnoja per abu zandus, neteko net mirkyti, kaip ankstesniems kaciukams, dabar i jogurta iniko, laizo imerke svisa snukuti, kaip jam skanu, ikelsiu kada nuotrauka parodyti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vladuke: 26 sausio 2016 - 12:43
QUOTE(Vladuke @ 2016 01 26, 12:39)
Wingele,
cia kalbame apie katytes sterelizacija - tai po pirmo morciaus. O katineli kastruojame kuo skubiau, nelaukiame kol prades zymeti smile.gif

kulverstuk,
zuvytes nepakanaka nuplikyti karstu vandeniu, viduje gali likti kirminu kiausineliu, ypac upiniu, jei neklystu, butina isvirti! su vista kitaip, pakanka tik nuplikyti.
O sunims tikrai galima kaciu konservus, brolio suo viska kas nuo katino lieka susluoja ir puikiai jauciasi biggrin.gif Maximiniuose maistuose yra daug skonio stiprintoju, todek ir norisi katytei paragauti, bet geriau neduoti, nes tikrai ten nieko gero nera schmoll.gif

Mano mazgius Basiliukas toks savarankiskas, pats "ant puoduko" ismoko vo spradejes ropoti, pats sausiuka susirado ir jau lapnoja per abu zandus, neteko net mirkyti, kaip ankstesniems kaciukams, dabar i jogurta iniko, laizo imerke svisa snukuti, kaip jam skanu, ikelsiu kada nuotrauka parodyti smile.gif

ačiū! žuvį jei pirksiu - tiesiog pavirsiu.
Kokį jogurtą perki?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kulverstuk: 26 sausio 2016 - 13:18
Man irgi pasidare idomu del jogurto, nes neesu niekada daviusi. Naturalus ar tinka bet koks?
Mano katyte gudri. Kai valgom visada sedi salia ir stebi. Akis toookias diiiideles padaro ir net nejuda, bet jei tik nusisuki, ziurek jau lapce tiesia link stalo. Geriau butu, kad nevagiliautu, bet kazkaip susigyvenom. Atsirado tvarka namuose: visas maistas saldytuve, pavalgei - lekste I indaplove ir nereik issisukinet, kad veliau kai filmas pasibaigs biggrin.gif

Del sterilizavimo po pirmo morciaus man patare veterinare. As jos ir paklausiau.

Man Jakovo ir Vaidos klinikose grieztai uzdraude suniui duoti kaciu konservus. Sake, kad skiriasi sudetis ir kaciu konservuose yra zymiai daugiau baltymu, todel suniui gali issivystyti alergija. Ir dar kad negerai ar tai kepenim, ar inkstam. Nebeatsimenu jau. Ir siaip veterinarai labai pries konservus ir sausiukus is marketu. Tas pats Jakovas sake, kad ten mesos beveik nera ir katem jie gali sukelti akmenlige. Nezinau kiek tame tiesos, bet savo augintiniams niekada nedaviau ir neduodu smile.gif
Atsakyti
Jogurta tik naturalu, dabar valgom graikiska naturalu, visiems labai patinka, ir man rolleyes.gif saldintu geriau neduoti, katytem gal ir patiks, bet cukrus katytem blogai, kaip ir druska.

Tifa,
musu katyte nuo stalo net paprasyta i lekstes nelenda, baisi aristokrate, aisku, nuo mazens jai buvo stalo elgesio taisykles nustatytos ir stengiames pasatoviai ju laikytis. Nors is smalsumo ji megsta paprasyti leisti pauostyti, kas musu lekstese, bet pati nelenda ir tikriausiai nezino, kad galima vagiliauti, jei ko nori atvirai papraso...Jusu katyte dar jauna, vaikas, su kantrybe galite ismokyti padoriai elgtis, tik jos reikes nemazai, nes is aprasymo matau, kad jusu katyte mano esanti namu seimininke, taip ir elgiasi. Nebijokit buti griezti ten kur reikia, uz kiekviena bandyma vagiliauti nuneskite katyte prie jos indeliu, arba isneskite ja is kambario ar virtuves, tuo leisdami jai suprasti, kad jus nepageidaujate jos snukucio savo leksteje. Tai daryti gali tekti nuolat, bet kazkuriuo momentu turi suprasti, nes burmos labai protingos kates. Tik seimininkams buna pritruksta kantrybes, arba gaila savo augintiniu meiliu zvilgsniu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vladuke: 26 sausio 2016 - 15:49
Aciu, Vladuke uz patarimus. Cia bus antras variantas ax.gif
As siaip sunininke esu ir tai pirma mano asmenine kate. Ir suprantu, kad siuo atzvilgiu ji uzsilipus mums ant galvu. Tik kad taip sunku jai ka nors griezciau pasakyti. Atrodo tokia mazyte, dar kai savo akis ispus ir paziuri toookiu veideliu (neapsivercia liezuvis rasyti snukeliu biggrin.gif ), ir barti noras praeina. Musu seima prarado be galo be krasto myleta suni, tai katyte dabar galbut per daug lepinam... Bandysim susiimti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Tifa @ 2016 01 26, 16:51)
siuo atzvilgiu ji uzsilipus mums ant galvu. Tik kad taip sunku jai ka nors griezciau pasakyti. Atrodo tokia mazyte, dar kai savo akis ispus ir paziuri toookiu veideliu (neapsivercia liezuvis rasyti snukeliu  biggrin.gif  ), ir barti noras praeina.

kažkur girdėta blush2.gif
šiuo atveju burmyčių žvilgsnis gaunasi trūkumas, o ne privalumas biggrin.gif bet visais kitais atvejais - tikrai privalumas... blush2.gif
Atsakyti
Sveiki, gal turetu kas nors kantrybes ir pamokintu mane ikelti cia nuotraukas, noriu parodyti koks dickis jau musu Rudolfas (Monytes ).smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AstaKa @ 2016 01 26, 18:30)
Sveiki, gal turetu kas nors kantrybes ir pamokintu mane ikelti cia nuotraukas, noriu parodyti koks dickis jau musu Rudolfas (Monytes ).smile.gif

aš dedu per www.part.lt
talpink paveikslėlį
pasirinkite
nekeisti-640 spaust
netalpinti
nuoroda
Atsakyti