QUOTE(wingele @ 2016 01 26, 12:03)
Man keista,kad veisejai siulo laukti pirmo morciaus ir tada kastruoti,mano ziniomis tai rizikinga,nes po pirmo morciaus zymejimo instinktas gali islikti ir po kastracijos.Pataisykite veisejos jei klystu
Wingele,
cia kalbame apie katytes sterelizacija - tai po pirmo morciaus. O katineli kastruojame kuo skubiau, nelaukiame kol prades zymeti
kulverstuk,
zuvytes nepakanaka nuplikyti karstu vandeniu, viduje gali likti kirminu kiausineliu, ypac upiniu, jei neklystu, butina isvirti! su vista kitaip, pakanka tik nuplikyti.
O sunims tikrai galima kaciu konservus, brolio suo viska kas nuo katino lieka susluoja ir puikiai jauciasi

Maximiniuose maistuose yra daug skonio stiprintoju, todek ir norisi katytei paragauti, bet geriau neduoti, nes tikrai ten nieko gero nera
Mano mazgius Basiliukas toks savarankiskas, pats "ant puoduko" ismoko vo spradejes ropoti, pats sausiuka susirado ir jau lapnoja per abu zandus, neteko net mirkyti, kaip ankstesniems kaciukams, dabar i jogurta iniko, laizo imerke svisa snukuti, kaip jam skanu, ikelsiu kada nuotrauka parodyti