Labas rytas
Vakar sunki diena buvo

mergina nemiegojo visą dieną, kabėjo ant (.)(.), jaučiu man pieno apmažėjo

jau taip nuotaikos nebuvo, viską atrodo darau, kad būtų pienuko, o nesigauna kaip norisi

visad save raminau, kad nieko blogo mišinukas, bet taip vakar susiparinau, taip liūdna buvo
QUOTE(Romy @ 2016 01 21, 15:11)
Nu tas beibiu masazas visiskas pravalas mums. Praklyke visa laika. Nespejau net ranku aliejum issitept. Nesuprantu kas nutiko jam, siaip ryte gerai nusiteikes atsikele. Gal ham ten pergarsiai, per daug visko, nauja. Jis labai i garsus reguoja. Nu pababdydim dar kita savaite, jei tas pats tai ner prasmes ten bevaiksciot. O gaila...
Va va aš dėl baimės kad maniškė irgi klyks, nepasirašiau masažams, namie pasidarom kažkiek. Jau pas daktare kai nueinam ji praklykia visą laiką, tai itariu ir su masažais tas pats būtų
QUOTE(Feja Salomeja @ 2016 01 21, 15:20)
Bet tai kai jauciasi, kad visos i FB persikelem...
Biski gaila...
Tikrai gaila
QUOTE(ataka26 @ 2016 01 21, 15:30)
Na tai damos sportuojat? Minat dviračius, sukat lankus?
[
Kol kas nea

Dar jaučiuosi kažkokia be energijos, truksta man miego, visad po nakties galvoju, kad eisiu dieną nusnaust, bet nelabai pavyksta...O pasivaiksčiot labai toli irgi neberizikuoju eiti, nes jau pasirodė, kad mergina neprognozuojama

Palauksiu dar su sportu, juolab, kad svorio man mest nebereikia.
QUOTE(mpgabia @ 2016 01 21, 21:30)
tik pradedu sportuot minimaliai, vel stipriau kraujuot pradedu... jau kelia nerima man tas kraujavimas

kaip ir beveik 4 sav praejo po gimdymo..
Nėra dar ko nerimauti, 4 sav.kraujavimas normalu, o būna gi skirtingai vienoms po 2 sav. baigias, kitoms po 6 sav.

Man baigėsi po 5sav.