Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(donnabona @ 2016 02 02, 11:38)
Labai smarkiai pabrango Tezu siulomi viesbuciai.
Musiskis 12 naktu pabrango 1100EU doh.gif

Musiske irgi virs 1000 blink.gif

Atsakyti
QUOTE(adrytės mama @ 2016 02 02, 22:28)
Tikrai nemanau, kad susalsit. Mes pries 2 metus buvom geguzes 23 diena, tai oras buvo apie 30 ir vis silo, birzelio 2 d. jau visi 36 buvo  biggrin.gif

QUOTE(gute73 @ 2016 02 03, 00:07)
Gal paguosiu? Side, geguzes 16, +29 pavesyje. smile.gif

user posted image

notworthy.gif yahoo.gif oi kad tik taip butu tai tada nesusalsiu pas tas .
Atsakyti
Oras kaip papuola - mes 2010 buvom Kemere birželio 20-29 - tai 3 dienas po pietų lijo lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ointriga @ 2016 02 03, 02:31)
notworthy.gif  yahoo.gif  oi kad tik taip butu tai tada nesusalsiu pas tas .

Du metus iš eilės antroj gegužės pusėj buvom. Ir vaikai prisimaudė ir įdegėm,o aš dar ir nudegiau pernai doh.gif
Atsakyti
O man geguzies men. juros ir baseinu vanduo per saltas rolleyes.gif o nudegti tikrai kad galima doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruslyte822 @ 2016 02 03, 09:13)
O man geguzies men. juros ir baseinu vanduo per saltas rolleyes.gif o nudegti tikrai kad galima  doh.gif

Būtent drinks_cheers.gif maudytis komforto nėra, saulės gal ir užteks gegužės mėn., gali būt lietaus, o vat lipeos pradžioj pasaka thumbup.gif
Atsakyti
Na,nesušalo vaikai nei jūroj,nei baseinuose ,visą dieną išmirkdavo....
Atsakyti
4u.gif
iki 30 laipsnių man irgi pats tas, o dar nežinau kaip mažas reaguos į tokį karštį. O mergina pernai Palangoje maudėsi kelis kartus birželio pradžioje, nors ir dieną reikėdavo megztuko. biggrin.gif
Kremą visai šeimai nuo saulytės jau įsigijome biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ointriga @ 2016 02 02, 21:09)
Tai norit pasakyti kad as geguzes viduri sušalsiu  verysad.gif    cry.gif o as norejau pasilepinti saulute  .prasiilginti vasara . smile.gif

Na aš jau tris metus pavasarį važiavau visada pirmąjį gegužės šeštadienį, dažniausiai tai gaudavosi gegužės 1-8 d. Tai va nežinau, ar įmanoma sušalti, kai ten dieną 36-38 laipsniai, o vakare 28? Vidurdienį eidavome į kambarį, nes būdavo per karšta, o vakarais nei karto megztinių nereikėjo. Per tris metus nei karto nelijo ir tik vieną dieną buvo 28 laipsniai. Štai tokia vėsa lotuliukas.gif Vienintelis minusas - jūra dar vėsoka, tokia kaip Baltija pas mus vasarą, tad gali tik atsivėsinti, bet negali mirkti valandų valandomis. Tačiau pailsėti po lietuviškos žiemos, sušilti, pasideginti, nuginti žiemos depresiją ir priartinti vasarą, man super thumbup.gif
Šiemet važiuoju ilgesniam laikui, tai startuojam net balandžio 27 d., nors pagal jau kelių metų praktiką iki gegužės 1 d. ten kiek vėsiau (apie 28) ir kartais lietučio būna, tačiau kai ilgos atostogos ir viešbutis su daug veiklos, nemanau, kad tas kelias dienas bus bėdos.
Atsakyti
QUOTE(gute73 @ 2016 02 02, 20:19)
Teko skaityti rusu forume, kad aiskinantis del vagystes sistema rode, kad niekas isskyrus tu numeriu gyventojus i kambari nebuvo iejes, daiktai dingo. Korteles palikinedavo registraturoje  ax.gif Apie dingimus is seifu irgi buvau radus atsiliepimu  blink.gif Nors mums tai neaktualu, nera ko is musu vogti  lotuliukas.gif

per torentus atsisiuntėm dokumentinių filmukų kaip tai daroma. Laidos rusų kalba, atkurti tikri faktai:Aferistai ir turistai ir Nastoješčeje žulničistva. Jei ką domins parašysiu tikslesnį pavadinimą. Parodo situaijas į kokias afioras patenka turistai skrtingose šalyse mirksiukas.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti