Įkraunama...
Įkraunama...

Žieminiai mamyčių namučiai

QUOTE(Piktukė @ 2016 03 09, 19:15)

O nėra čia kažkokia nesveika manija su tuo meningokoku? Na medicininiais tikslais kažkas, ar panašiai? Tikrai kasdien ir suserga ir, tikiu, kad ir numiršta ne vienas vaikas, tik nuo kitų ligų, tik nekalbama apie tai.

Todėl, kad nuo šios ligos siais metais ne tik LT , bet ir kitose salyse mire daug vaiku, daugiau nei bet kuriais kitais metais. Prognozuojama jos epidemija. Visi puole masiškai skiepyti, todėl ir truksta vakcinos.
Ši infekcija vienintele liga, kuri eina žaibiška forma ir nuo kurios miršta daugiausia sveiku !!! vaiku. O skiepyti yra kiekvienu tėvu apsisprendimas, as ši savo sprendimą žinojau dar kai mano vaikutis buvo po mano širdele. smile.gif
O, kad žiniasklaida prie to prisideda, tai abejonių nėra : 2015 m kaina buvo 115 eur, 2016 m jau 132 eur.

Papildyta:
QUOTE(Atisa @ 2016 03 09, 18:10)
Ingbri,Dievo dovana tu čia pas mus forume  4u.gif  4u.gif

Aciu Atisa uz gražius žodžius , man medicina buvo mano vaikystes svajone, kuri išsipildė smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingbri: 09 kovo 2016 - 21:30
QUOTE(burbuliacija @ 2016 03 09, 18:57)
Pasifica, nei po 100gr nepriauga?  pas mus viena men taip buvo mergickai, na bet po to po 2.5 men nuejom TA tai visis 900gr buvo priaaugus. Buna tokiu men kai ne kazka priauga, bet paskui stiebias, gal ir jum taip  4u.gif

Pereita menesi 200g, o si menesi isvis nieko. Nesuku as labai del to galvos, vaikas judrus, viskas su juo ok, tik labai jau pries broli miniatiurinis atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pacifica @ 2016 03 09, 21:25)
tik labai jau pries broli miniatiurinis atrodo smile.gif

Paziurek i Piktukes panele ir broliukus ir apsiraminsi biggrin.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingbri @ 2016 03 09, 21:02)

man medicina buvo mano vaikystes svajone, kuri išsipildė smile.gif

Ingbri, o kurioj sferoj specializavaisi? nepyk gal esi minejus, neuzfiksavau 4u.gif Smagu kai svajones pildosi rolleyes.gif Man irgi idomu medicina, gaila kad suvokiau tai per velai biggrin.gif

Bet man kazkaip keista kad negali vakcinu pakankamai pagamint g.gif Tai tos vakcinos gamyba vyksta tik vienam taske visoj europoj g.gif
Atsakyti
Sveikutes. Pamenat dar mane? Mazoji mano laika visa pasiima, bet as tuo tik dziaugiuosi, jis taip greitai bega,o jinai keiciasi akyse. Sveriam 9.9 kg, ir 74 cm ugio. Mokam daryt katutes, saule vire, duodam labas, kai nuotaika padarom ate ate, daaaug "kalbam" pauksciu kalba, nes labai jau varnos patinka ir sakom MAMA wub.gif wub.gif wub.gif Atsiseda, ropoja, atsistoja, isikibus zygiuoja kur nori, grauzia kas papuola, turi 5 dantis su kuriais smagiai krimsteli biggrin.gif

Hmmm, kas cia dar. Ai, maciau del skiepu diskutavot, tai as siuo klausimu busiu nepopuliari, bet butent sitiems skiepams sakau ne ne ne. Niekam nepersu savo nuomones,nes kiekviena mama sprendzia pati. Tiesiog buvau taip nusprendus,o dabar dar ir zinau du nekokius atvejus po ju, tai ne uz ka. As ir del MMR labai galvoju, skaitau info,nes ziauriai jo bijau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vega56 @ 2016 03 09, 22:31)
dabar dar ir zinau du nekokius atvejus po ju, tai ne uz ka.

O kas buvo?
Atsakyti
QUOTE(Vega56 @ 2016 03 09, 22:31)
Sveikutes. Pamenat dar mane?

Hmmm, kas cia dar. Ai, maciau del skiepu diskutavot, tai as siuo klausimu busiu nepopuliari, bet butent sitiems skiepams sakau ne ne ne. Niekam nepersu savo nuomones,nes kiekviena mama sprendzia pati. Tiesiog buvau taip nusprendus,o dabar dar ir zinau du nekokius atvejus po ju, tai ne uz ka. As ir del MMR labai galvoju, skaitau info,nes ziauriai jo bijau  unsure.gif

Pamenam, pamenam wink.gif
Vega, jei galima paviešink apie tuos nekokius atvejus dėl skiepų, kas pasidarė, nes įdomu išgirsti visokias nuomones. Aišku žiniasklaida, kaip ir dėl gripo skalambijo čia visais varpais, sukėlė paniką, taip ir su šiuo virusu. Na be abejo tai sukelia nerimą, svarstome ir mes, todėl tos diskusijos yra reikalingos. Kažkaip tik valstybės požiūris labai atsainus, niekas per daug į nieką nesigilina ir vėl palieka tėvams spręsti, tik niekas nekalba kaip paskiepyti tuos vaikus, kurių tėvai neišgali sumokėti tokių pinigų ir kurie augina ne po vieną vaiką, tai išeina, kad jie pasmerkti ir bus kaip bus... na nežinau... o tokių šeimų labai daug manau. Turėjau šiandien drauges svečiuose, truputį diskutavom ta tema, daug visokių klausimų kyla.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Delfinukas: 09 kovo 2016 - 23:01
1Eva, sveika prisijungus 4u.gif

piktuke, o oho pana lenkia vyrus bigsmile.gif
Nu gaila as ne vilniete, kaip smagu butu kada pasimatyti smile.gif

Mes siandien biskeli pasipyskinom, po pietu miego, prietemoj, gaila tik bandomojoj foto sypsena isspaude biggrin.gif doh.gif tai pasirodom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Armante @ 2016 03 09, 23:12)
1Eva, sveika prisijungus  4u.gif

piktuke, o oho pana lenkia vyrus  bigsmile.gif
Nu gaila as ne vilniete, kaip smagu butu kada pasimatyti  smile.gif

Mes siandien biskeli pasipyskinom, po pietu miego, prietemoj, gaila tik bandomojoj foto sypsena isspaude  biggrin.gif  doh.gif tai pasirodom  smile.gif

Kokia elegantiška!Fonas gerai atrodo.
Atsakyti
As esu vienoj grupej kitam forume. Paskiepijo maziu, pakilo tempa ir sekancia diena nukrito. Po savaites vel uzkilo, nuejo pas gyd, sako gerklyte, o vakare staigiai isbere maziuka ir tiesiu taikymu i reanimacija. Iki siol gydosi. O kita mamyte parase, kad irgi lygiai tas pats buvo ir men teko ligoninej pragulet.

Delfinuk, as siuo atveju izvelgiu tik farmacininku pelnymasi. Kodel skiepo kaina pakilo vos tik kilo toks poreikis?

Medikai DE irgi nerekomenduoja juo skiepyti. Pas mus tikrai zinau irgi kurie nepataria, bet viesai to sakyti negali. Mazdaug jo jo skiepykit, bet savo vaiku tai kazkodel neskiepyja....

Merginos, tikrai ne vienos neagituoju. Visos turit galvas ir pacios sprendziat kas geriau jusu vaikui.
Papildyta:
ARMANTE, kokios foto! wub.gif

Imeciau ir as savo Kake Make parodyt ax.gif
Nu kaip neauga damai plaukai taip neauga. Kur reiks per krikstynas bantika isegt biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif užsisakiau ir aš vakciną, sakė bqlandžio pab.bus smile.gif
Kad čia yra didelį darbą nudirbusi žiniasklaida turbūt su farmacininkų pagalba tai faktas, gyd.sakė,kad gavo statistiką, ir šiemet susirgimų yra ne daugiau, o panašiai,kaip i visais kitais metais. Faktas,kad problema ji jau buvo tokia pat, tik ne tiek iškelta. Aišku, gyd.rekomendavo skiepytis jei tik yra galimybė (beje, ji paskiepijo savo ir sesers vaikus, tai paminėjo,kad jų vaikams reakcija į skiepą buvo tragiškai bloga, labai blogai vaikai jautėsi. Aišku,tai ne taisyklė).
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti