-Jūs kada nors ilgėjotės savęs? Žmogaus,kuriuo jūs buvote iki tada,kada jums pirmą kartą sudaužė širdį arba prieš tai.kada jus išdavė žmogus kuriuo jūs pasitikėjote? -O aš ilgiuosi___________
-Jūs kada nors ilgėjotės savęs?
Žmogaus,kuriuo jūs buvote iki tada,kada jums pirmą kartą sudaužė širdį arba prieš tai.kada jus išdavė žmogus kuriuo jūs pasitikėjote? -O aš ilgiuosi___________
... kažkodėl man šiandien kabinėtis norisi... tai kvaila... ilgėtis to, kas praėjo... reikia toliau gyventi, o ne verkšlenti dėl savęs buvusios skaistuolės, naivuolės, gerietės... Geroms mergaitėms dangus, tačiau blogoms- VISKAS. V.
Tik prašau vakarais nerašyk,nebeskambink daugiau galvoti,verkti,rūkyti jėgų nebeliko žinai,nebeturiu ką pasakyti tau daugiau NE-BU-ČIUO-JU.BLOGOS TAU NAKTIES.
Tik prašau vakarais nerašyk,nebeskambink daugiau
galvoti,verkti,rūkyti jėgų nebeliko
žinai,nebeturiu ką pasakyti tau daugiau NE-BU-ČIUO-JU.BLOGOS TAU NAKTIES.
[quote=Varinija,2016 02 19, 22:05] ... kažkodėl man šiandien kabinėtis norisi... tai kvaila... ilgėtis to, kas praėjo... reikia toliau gyventi, o ne verkšlenti dėl savęs buvusios skaistuolės, naivuolės, gerietės... Geroms mergaitėms dangus, tačiau blogoms- VISKAS. V.
Я скучаю по тебе: листьями... тихим шёпотом морей Беринга... акварелью - по холсту с кистями... старой лодкой - по песку берега... Отраженье в зеркалах... - странно, но неизвестная мне в них женщина, что скучает по тебе - ядерно!.. Как волчица под луной - бешено!.. Я скучаю - словно взрыв пламенный! Я дышу тобой, как зной свежестью. Я скучаю, как птенец раненый, окрыленная твоей нежностью... От разлуки потеряв голову - так безбожно и, тот час, набожно!.. Я скучаю, не ища повода, и иду к тебе во снах радужных... В равнодушии огней города - я сгораю каждый день заживо!.. Я скучаю. Без тебя холодно каждой родинке плеча каждого... /Aliona Vasilčenko/