Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika 11 tema

QUOTE(p i n k @ 2016 01 29, 03:25)
Pas mane bambos randukas viduje tai net arti niekas nepastebetu. Kaip supratau jei buvusi bamba grazi tai jie linke ja isiuti nes naturaliau atrodo nei naujai suformuota. O tau nauja formavo? Gal ikelsi savo foto?
Shagrifa primink pas ka operuosies?

Man is senos formavo. Nufotkinsiu ir idesiu. Mano bamba man buvo grazi ( tik kad ant storo pilvo buvo) smile.gif ir dabar nieko, bet randas nervina. Jis viduje, bet as matau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(KELV'ita @ 2016 01 29, 02:16)
Veliau dziaugsiesi graziu pilvuku 4u.gif  bigsmile.gif

wub.gif
QUOTE(p i n k @ 2016 01 29, 03:25)
Shagrifa primink pas ka operuosies?

Pas Bagdona Klaipedoj
QUOTE(/ Lisa / @ 2016 01 29, 03:36)
Ir dabar nieko, bet randas nervina. Jis viduje, bet as matau  biggrin.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(/ Lisa / @ 2016 01 29, 00:05)
tu nera to seno gauztuko, todel aplink bamba nera siules. Bet kodel visi taip nedaro chirurgai taip ir nesupratau. g.gif

Nes bamba reikalinga. Ypac darant laporoskopu operacijas, ji kaip atspirties taskas, orientyras.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KELV'ita: 29 sausio 2016 - 11:50
Dzimba, kaip tu? bigsmile.gif
Atsakyti
Mano bamba man patiko iki nestumu. Po ju liko istampytas randas tiesiog. Greiciausiai formuos nauja. Braziliska cia tokia gilesne, kaip suprantu.
Atsakyti
QUOTE(Darfe @ 2016 01 29, 22:34)
Mano bamba man patiko iki nestumu. Po ju liko istampytas randas tiesiog. Greiciausiai formuos nauja. Braziliska cia tokia gilesne, kaip suprantu.

Nemanau, kad formuos nauja 4u.gif sutvarkys graziai.
Atsakyti
Labas rytas

Mataij, kokia tu kudute likus bigsmile.gif Butu gerai ir is priekio pamatyti, randuka rolleyes.gif

DenimOnDenim, ka nusprendei del operacijos? Darysies?
Atsakyti
Labas vakarelis.☺Vakar vyrui parodziau savo pilve skyle.Bambos vietoje telpa kokie 3-4 pirstai.Uzsirasiau pirmai konsultacijai vasario gale. Ziuresim ka pasakys gydytoja.Vyras labai susirupino ir liepe butinai eit pas gydytoja pasikonsultuot.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ciunia: 30 sausio 2016 - 23:23
QUOTE(Ciunia @ 2016 01 31, 01:16)
Labas vakarelis.☺Vakar vyrui parodziau savo pilve skyle.Bambos vietoje telpa kokie 3-4 pirstai.Uzsirasiau pirmai konsultacijai vasario gale. Ziuresim ka pasakys gydytoja.Vyras labai susirupino ir liepe butinai eit pas gydytoja pasikonsultuot.

Pas plastika uzsirasei ar pas seimos?
Atsakyti
QUOTE(Shagrifa @ 2016 01 31, 10:23)
Pas plastika uzsirasei ar pas seimos?

Uzsirasiau pas gyd plastike i santariskes.Tik dabar pamirsau pavarde.Pries tai reiks dar nueit pas seimos gyd. del siuntimo.Pas plastikus tiesiai neinu, nes vis dar maitinu savo kudikeli.Tad operuotis tikrai dabar negaleciau.Bet rinksiu visokia informacija.
Atsakyti
QUOTE(Ciunia @ 2016 01 31, 16:09)
Uzsirasiau pas gyd plastike i santariskes.Tik dabar pamirsau pavarde.Pries tai reiks dar nueit pas seimos gyd. del siuntimo.Pas plastikus tiesiai neinu, nes vis dar maitinu savo kudikeli.Tad operuotis tikrai dabar negaleciau.Bet rinksiu visokia informacija.

Tai o vardas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(/ Lisa / @ 2016 01 31, 17:01)
Tai o vardas?  smile.gif

Ingrida Sakalauskaite.
Atsakyti