Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika 11 tema

QUOTE(/ Lisa / @ 2016 04 10, 23:23)
blink.gif  blink.gif  blink.gif
Nesuprantu !Kaip taip gali buti?
Per kiek laiko svori numetei ir kada po opracijos?
Neskaiciau, primink kaip ir kas ir kada dareisi?
Papildyta:

O tu sportuoji?
Bet ir krutine grazi  wub.gif

Aciu wub.gif Tuo paciu ir krutine uzpildem, nes po 2 vaiku buvo doh.gif Sportavau minimaliai kiek spedavau. Siuo metu vel nesportuoju nes po kojyciu siurbimo.
Mataij tikrai, kiek kg numetei? Dabar labai kuda. Gal badavai po op? unsure.gif Kaip aplinkiniai reagavo i tokius pokycius? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo p i n k: 11 balandžio 2016 - 00:40
QUOTE(/ Lisa / @ 2016 04 10, 23:23)
blink.gif  blink.gif  blink.gif
Nesuprantu !Kaip taip gali buti?
Per kiek laiko svori numetei ir kada po opracijos?
Neskaiciau, primink kaip ir kas ir kada dareisi?

Mano op buvo 2015 01 21, ant stalo guliausi 62kg sverdama.
Tai aisku kad ėmiausi visu priemoniu, pati pamačius tas pirmines foto.
Papildyta:
QUOTE(p i n k @ 2016 04 11, 00:37)
Mataij tikrai, kiek kg numetei? Dabar labai kuda. Gal badavai po op? unsure.gif Kaip aplinkiniai reagavo i tokius pokycius? biggrin.gif

Pagaliau nesijaučiu ir pati stora 😄. Nebadavau, pakeičiau mitybos įpročius.
Visi sako kad "nieko" neliko is manes😄. Bet as dabar ir esu savo įprasto svorio. Kadangi mano du paskutiniai vaikai pametinukai, tai tas svoris vis pliusavosi. Bet tik pagimdžius mazgi (jam dabar balandžio 4, suėjo 2 metukai) iskarto pradėjau maisto mažinimo programa. Tai viso per 1,5metu numečiau ~21kg
Atsakyti
QUOTE(Mataij @ 2016 04 11, 10:35)
Tai viso per 1,5metu numečiau ~21kg

Tiek kiek per paskutinį nėštumą aš priaugau per 3 mėnesius biggrin.gif
Atsakyti
Na va, as jau be siulu. Dr. sake, kad viskas graziai gyja. Pasirodyti reikes po menesio. Tada darysim fotosesija biggrin.gif Sake kada jau reikes tepti kremuka nuo randu, bet as pamirsau doh.gif
Kiek pamenu, tai mazai kas tepesi. Gal neverta? g.gif

Emz, pasirodysiu rytoj, nes dar uzklijavo pjuvius, bet sake po to jau nebeklijuoti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shagrifa @ 2016 04 11, 18:06)
Na va, as jau be siulu. Dr. sake, kad viskas graziai gyja. Pasirodyti reikes po menesio. Tada darysim fotosesija biggrin.gif Sake kada jau reikes tepti kremuka nuo randu, bet as pamirsau doh.gif
Kiek pamenu, tai mazai kas tepesi. Gal neverta? g.gif

Shagrifa, dziugu del taves drinks_cheers.gif tepam randuka kai nukrenta visi sasiukai. Mazai kuri tepem, nes tepalai brangus. Pigiau pleistrai.
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2016 04 11, 19:18)
Shagrifa, dziugu del taves  drinks_cheers.gif tepam randuka kai nukrenta visi sasiukai. Mazai kuri tepem, nes tepalai brangus. Pigiau pleistrai.

Aciu 4u.gif
Klausiau daktaro ka geriau naudot pleistrus ar tepaliukus, tai sake, kad tepaliukus. Matysiu kaip saus i galva, gal ir patepliosiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shagrifa: 11 balandžio 2016 - 17:23
Siandien 2 savaites po op. Zadeta foto, tik apsvietimas kazkoks prastas doh.gif

http://www.part.lt/p...d8cfa0e8271.JPG

http://www.part.lt/p...6e2b471a956.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shagrifa: 12 balandžio 2016 - 11:14
QUOTE(Shagrifa @ 2016 04 12, 12:10)
Siandien 2 savaites po op. Zadeta foto, tik apsvietimas kazkoks prastas  doh.gif

http://www.part.lt/p...d8cfa0e8271.JPG

http://www.part.lt/p...6e2b471a956.jpg

Oi, kaip patine.... bet nieko, praeis. Pastebejau, kad lyg ir vienas sonas daugiau ilinkes g.gif pas mane irgi taip pat... idomu kame cia reikalas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2016 04 12, 14:13)
Oi, kaip patine.... bet nieko, praeis. Pastebejau, kad lyg ir vienas sonas daugiau ilinkes  g.gif pas mane irgi taip pat... idomu kame cia reikalas  g.gif

Labai patine sakai g.gif ? Man kaip tik atrodo, kad minimaliai. I dzinsus puikiai ilendu, net uzsegu.
Aha, kairiam sone pjuvis nuvaziuoja apacion, arciau putkos. Ne pas viena mergaite esu macius toki linki. Kame reikalas, tai nelabai suprantu. Bet labai neimu i galva. Vistiek isbluks ir dar pasisleps po kelnaitem
Atsakyti
QUOTE(Shagrifa @ 2016 04 12, 13:52)
Labai patine sakai  g.gif ? Man kaip tik atrodo, kad minimaliai. I dzinsus puikiai ilendu, net uzsegu.
Aha, kairiam sone pjuvis nuvaziuoja apacion, arciau putkos. Ne pas viena mergaite esu macius toki linki. Kame reikalas, tai nelabai suprantu. Bet labai neimu i galva. Vistiek isbluks ir dar pasisleps po kelnaitem

Ne ne, as ne apie rando sona, o apie pati sona - talija ax.gif randas tai aisku isbluks, po to isvis net nepastebesi smile.gif
Atsakyti
Turi omeny va cia? Kad mano desinioj pusej daugiau isskobta?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Shagrifa @ 2016 04 12, 19:28)
Turi omeny va cia?

Tikrai taip 4u.gif
Atsakyti