Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika 11 tema

QUOTE(Shagrifa @ 2016 01 22, 19:42)
Mergaites yahoo.gif PAGALIAU yahoo.gif Atejo ir i mano kiema svente. MANO DIENA KOVO 29 !!!!!!!!!! Beprotiskai dziaugiuosi  59.gif  ploja.gif  yess.gif  yu.gif  yahoo.gif

Dziugu☺

Lisa☺
Saunuole ir tu.Grazinkis toliau.Daug nori pasididinti krutine?

QUOTE(DenimOnDenim @ 2016 01 23, 18:19)
Sveikos 4u.gif Priimkit naujoke smile.gif

Vakar buvau kosultacijoj del dvigubos op (krutines ir pilvo) pas G.P., ir jau iskart paskyre data - vasario 9 unsure.gif

Kazkaip lb viskas greitai, ir smagu, ir baisu siek tiek.
Labiausiai baisu pooperacinio laikotarpio. Po kiek laiko jus jau i zmogu atvirtusios buvot? Gyd sake i darba 3-4 savaites nelabai gausis eit..

Dar tikejausi, kad man uzteks tik dalines operacijos, bet ko gero teks pilna darytis  unsure.gif

Parodyk savo pilva is sono.

QUOTE(DenimOnDenim @ 2016 01 23, 19:09)
G. Papeckys wink.gif
aciu aciu, aha, greit, todel sedejau kaip maisu trenkta ir nors turejau milijona klausimu prisigalvojus, nei puse ju nepaklausiau. Tai pirmad skambinsiuos gyd.

Pvz nepaklausiau, ar galesiu po op dar gimdyti ir po kiek laiko?

Ir ar jusu randas pasislepia po kelnaitem zemuliemeniu? MAn sake, kad pjuvis daromas 4cm virs gaktos kaulo, jei teisingai supratau.

4 cm tai tuomet turetu pasislepti po apatiniu trikotazu.

QUOTE(p i n k @ 2016 01 24, 02:50)
As dariausi pilvuka, (. )( .) ir pasiurbimus. Viena narkoze ir gera kaina thumbup.gif Po dvieju vaiku buvo 9 cm plyse raumenys ir "isvalgyta" krutine. Dabar 9 men po op:
http://s020.radikal....3e42ac9d6ec.png
http://s020.radikal....3f6440c4e55.jpg
Tik bamba soliariume klijavau tai juokingai gavosi laugh.gif
Papildyta:

As irgi greit dariausi, nera ko atidelioti thumbup.gif
Papildyta:

Kiekvienas plastikas turi savo technika. Mano foto gali matyti kaip zemai randas. Pilnai pasislepia po bet kokiomis kelnaitemis. Tik sonuose atviro maudymuko neuzsidesi del ilgo rando.
[

Kaikaris dare pilvuka, krutine ir pasiurbima?Ar labai skaudejo po visko?Kiek uztruko operacija?Super pilvukas atrodo☺Gal gali parodyti randuka? Kaip jis ten sonuose?Kiek cm randukas virs gaktos kaulo?
Papildyta:
QUOTE(DenimOnDenim @ 2016 01 23, 18:19)
Sveikos 4u.gif Priimkit naujoke smile.gif

Vakar buvau kosultacijoj del dvigubos op (krutines ir pilvo) pas G.P., ir jau iskart paskyre data - vasario 9 unsure.gif

Kazkaip lb viskas greitai, ir smagu, ir baisu siek tiek.
Labiausiai baisu pooperacinio laikotarpio. Po kiek laiko jus jau i zmogu atvirtusios buvot? Gyd sake i darba 3-4 savaites nelabai gausis eit..

Dar tikejausi, kad man uzteks tik dalines operacijos, bet ko gero teks pilna darytis  unsure.gif

Kokia kainyte jis tau paskaiciavo?

Tavo pilvukas nera issiputes.Man is foto matos, kad esi po gimdymu, kad esi mama.☺Ant pilvuko gal kiek odos daugoka.Striju per telefona neiziuriu.Tikrai pilvukas nera baisus.Kodel netiktu cia tik mini plastika?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ciunia: 24 sausio 2016 - 22:24
Pink , labai graziai atrodai thumbup.gif
Atsakyti
Ciunia, uz pilva paskaiciavo 2500, daug sakyciau... Viso su krutine 4700

Va pilvo foto is sono. Tas atsikisimas man ner baisus, jei oda butu padoresne, nesukciau sau galvos
http://s017.radikal....e783bbdd34c.jpg
Atsakyti
QUOTE(DenimOnDenim @ 2016 01 24, 23:16)
Ciunia, uz pilva paskaiciavo 2500, daug sakyciau... Viso su krutine 4700

Va pilvo foto is sono. Tas atsikisimas man ner baisus, jei oda butu padoresne, nesukciau sau galvos
http://s017.radikal....e783bbdd34c.jpg

Daryk operacija tik krutinei.Tikrai neverta moket 2500 eur.

O krutine kiek dydziu galvoji didinti?Pigi krutine.Tik 2200.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ciunia: 24 sausio 2016 - 23:24
QUOTE(DenimOnDenim @ 2016 01 24, 21:06)
Siulo pilna, nes virs bambos irgi negrazi oda, be to issipjautu visos strijos ir susiutu raumenis, tada pilvas nebutu issiputes... g.gif Realiai man tas issiputimas nemaiso, ta oda tik bjauri..
Oi nezinau, tuoj isprotesiu.. Gal dar kokias proceduras, lazerius isbandyt odos stangrinimui, nei pjaustytis g.gif
Va dar kelios foto, ryte kai fotkinausi, dar neissiputus buvau biggrin.gif

Turbut lazeriu nepanaikintu, jeigu siulo ?
Papildyta:
QUOTE(Ciunia @ 2016 01 25, 01:19)
Daryk operacija tik krutinei.Tikrai neverta moket 2500 eur.

drinks_cheers.gif

Ciunia, As storulka, tai didintis krutines tikrai nenoriu. Noriu pakelti, ideti implantus, nes tustoka , sumazinti aureole. Ir tureti noriu ta pati, tik ne kabancia ir be pusapu liemenele . smile.gif
Dar tada atsiurbti uzpakalio bulkas, nugaroje prie liemeneles .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 24 sausio 2016 - 23:30
QUOTE(/ Lisa / @ 2016 01 24, 23:27)
Turbut lazeriu nepanaikintu, jeigu siulo ?
Papildyta:

drinks_cheers.gif

Ciunia, As storulka, tai didintis krutines tikrai nenoriu. Noriu pakelti, ideti implantus, nes tustoka , sumazinti aureole. Ir tureti noriu ta pati, tik ne kabancia ir be pusapu liemenele . smile.gif
Dar tada atsiurbti uzpakalio bulkas, nugaroje prie liemeneles .

Is pilvo tikrai nesi storulka☺.Kiek sveri?Koks ugis?
Atsakyti
QUOTE(Ciunia @ 2016 01 25, 01:32)
Is pilvo tikrai nesi storulka☺.Kiek sveri?Koks ugis?

O ka matei? g.gif Turbut kazka painioji biggrin.gif
Geda net rasyti svori. Ugis 160cm. Svoris senai neatitinka ugiui. Todel ir nusprendziau pasidaryti op. Galvoju per tiek metu po 2 gimdymo nenumeciau svorio, tai jau daug ir nenumesiu, tai bent netampysiu megstiniu ant pilvo. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 24 sausio 2016 - 23:42
QUOTE(p i n k @ 2016 01 24, 03:50)

Taip vienoje - Grozio Chirurgija. As pas Kaikari dariausi. Nematau problemos pas abu nueiti, juk tu renkiesi. O is kur cia tau taip toli?? blink.gif As vilniete bet Kaune operavausi. Merginos is uzsienio operuotis skraido o jums cia vietoje toli? doh.gif Rinkites daktara o ne atstuma, kad po to netektu gailetis 4u.gif

Koks grozis !!!! Super zinok! Patiko pas kaikari? Tiesiai pas ji ar dar buvai pas ka nors?
Tai cia ne atstume esme, o seimos palikime biggrin.gif as irgi is vln.
Randu as visai nebijau. Jau geriau randas nei sterble.

QUOTE(Shagrifa @ 2016 01 24, 11:47)

Darfe, tikrai ne savaitei. Jei viskas gerai pora paru (ar netgi viena) ir keliauji namo. Tik paskui reik atlekt po poros savaiciu apziurai.
O op data juk pasiderini pagal save.
Ir man idomu kur tu gyveni smile.gif Kiek vaiku ir kokio amziaus?

Tada saunu! As is vln. Vaikai mano 7,2 ir kitas bus pavasari mirksiukas.gif nesijuokit tik, kad taip is anksto domiuosi, bet turiu susidelioti finansus, norus, vaikus ir galimybes mirksiukas.gif noriu but grazi kuo greiciau, nes su korsetu vaikstau jau nuo pirmo nestumo. Isvarza bambos yra. todel ir rupi kada galima, kaip del cp( pas mane ju 2, bet sis irgi cp bus), kaip del zindymo, nes maitinu ilgai ir tt.
Tiesa, kazkas raset, kad dali kompensuoja, jei isvarza, ar teisingai supratau? Ka reikia daryti, kad susitvarkyti kompensacija?
Atsakyti
QUOTE(Ciunia @ 2016 01 24, 22:29)
Kaikaris dare pilvuka, krutine ir pasiurbima?Ar labai skaudejo po visko?Kiek uztruko operacija?Super pilvukas atrodo☺Gal gali parodyti randuka? Kaip jis ten sonuose?Kiek cm randukas virs gaktos kaulo?

Taip jis 4u.gif Po visko buvo ne kas bet zinojau kad niekur nedingsiu ir turesiu sveikt doh.gif Geriau nuo skausmo ir tiek. O dabar dziaugiuosi kad viska dariausi vienu metu. Operavo 4 valandas. Randukas grazus, siauras bet ilgas (60 cm). Jis grynai virs pukes biggrin.gif Kur pilvo juosta buna. Va taip tik ilgesnis:
http://s018.radikal....6a45d7fb188.png
Pasidairyk internete yra daug pvz mirksiukas.gif
Aciu merginos uz komplimentus 4u.gif blush2.gif Neberandu klinikos foto pries. Jei rasiu imesiu skirtuma 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Darfe @ 2016 01 25, 00:28)
Koks grozis !!!! Super zinok! Patiko pas kaikari? Tiesiai pas ji ar dar buvai pas ka nors?
Tai cia ne atstume esme, o seimos palikime biggrin.gif as irgi is vln.

Aciu blush2.gif Zinok palyginus kas buvo man tiktai stebukla nulipde. Vel turiu liemeni thumbup.gif As tik pas V.K. norejau tai daugiau pas nieka nejau. Mano supratimu V.K. ir K.M. graziausiai pilvus tvarko. Pjuvius gerai padaro, jokiu inkaru, kreivumu ar kad aukstai padarytu... Tai o ka seima nepabus? blink.gif Juk max dvi paras laikys. Tai nejaugi nebus kam paziureti? Mano abu dar mazi tai vyras ir anyta priziurejo. Tau tik aisku je maitinsi bus sudetingiau. O i visus kitus klausimus konsultacijoje gausi ats mirksiukas.gif Ir ivertink tai kad bent viena savaite pagalbos tikrai reikes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo p i n k: 25 sausio 2016 - 00:31
Tiesa, del ()() nesu tikra. To svetimkunio jausmo nenoriu. O gal jo tokio ir nebuna kai viskas sugyja? Arba jei kada tektu isimti, kaip butu tada? Jei truktu, plystu ar dar kaxkas... Viena paxistama svajoja issiimti. Buna ir taip mirksiukas.gif Per daug seksualiai gal sau atrodo biggrin.gif
Atsakyti
As ejau del pilvuko o del krutines tuo paciu issiklausinejau ax.gif Po to gerai pagalvojau, gavau vyro palaikyma ir nuvaziavau i antra konsultacija del (. )( .) Kai gauni tikraja informacija tai viskas viskas kitaip. Mitai yra mitai. As labai dziaugiuosi ir vel ismokau save myleti wub.gif Krutineje nesijaucia jokio svetimkunio nes dedama dalinai po raumeniu. Is vaizdo dar niekas neitare kad didinta biggrin.gif Atrodo labai naturaliai. Kad didinta labiau matosi toms kurios pries tai nieko neturejo. Bet irgi nebutinai. Yra atskira papuliu tema:
http://www.supermama...?...6&t=1018548
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo p i n k: 25 sausio 2016 - 01:03
Labas rytas
QUOTE(Darfe @ 2016 01 25, 02:28)
Tada saunu! As is vln. Vaikai mano 7,2 ir kitas bus pavasari  mirksiukas.gif nesijuokit tik, kad taip is anksto domiuosi, bet turiu susidelioti finansus, norus, vaikus ir galimybes  mirksiukas.gif noriu but grazi kuo greiciau, nes su korsetu vaikstau jau nuo pirmo nestumo. Isvarza bambos yra. todel ir rupi kada galima, kaip del cp( pas mane ju 2, bet sis irgi cp bus), kaip del zindymo, nes maitinu ilgai ir tt.
Tiesa, kazkas raset, kad dali kompensuoja, jei isvarza, ar teisingai supratau? Ka reikia daryti, kad susitvarkyti kompensacija?

Mano pagrandukui bus metai ir 10 mėnesių kai operuosiuos. MP baigė valgyt beveik metukų, tai man nebėra jokių kliūčių, bet merginos suderina ir maitinimą su op, tikrai čia tokių buvo. Tik viską reikia aptarti su daktaru mirksiukas.gif
Atsakyti