QUOTE(Shagrifa @ 2016 01 22, 19:42)
Mergaites
PAGALIAU
Atejo ir i mano kiema svente. MANO DIENA KOVO 29 !!!!!!!!!! Beprotiskai dziaugiuosi

Dziugu☺
Lisa☺
Saunuole ir tu.Grazinkis toliau.Daug nori pasididinti krutine?
QUOTE(DenimOnDenim @ 2016 01 23, 18:19)
Sveikos
Priimkit naujoke 
Vakar buvau kosultacijoj del dvigubos op (krutines ir pilvo) pas G.P., ir jau iskart paskyre data - vasario 9
Kazkaip lb viskas greitai, ir smagu, ir baisu siek tiek.
Labiausiai baisu pooperacinio laikotarpio. Po kiek laiko jus jau i zmogu atvirtusios buvot? Gyd sake i darba 3-4 savaites nelabai gausis eit..
Dar tikejausi, kad man uzteks tik dalines operacijos, bet ko gero teks pilna darytis

Vakar buvau kosultacijoj del dvigubos op (krutines ir pilvo) pas G.P., ir jau iskart paskyre data - vasario 9

Labiausiai baisu pooperacinio laikotarpio. Po kiek laiko jus jau i zmogu atvirtusios buvot? Gyd sake i darba 3-4 savaites nelabai gausis eit..
Dar tikejausi, kad man uzteks tik dalines operacijos, bet ko gero teks pilna darytis

Parodyk savo pilva is sono.
QUOTE(DenimOnDenim @ 2016 01 23, 19:09)
G. Papeckys 
aciu aciu, aha, greit, todel sedejau kaip maisu trenkta ir nors turejau milijona klausimu prisigalvojus, nei puse ju nepaklausiau. Tai pirmad skambinsiuos gyd.
Pvz nepaklausiau, ar galesiu po op dar gimdyti ir po kiek laiko?
Ir ar jusu randas pasislepia po kelnaitem zemuliemeniu? MAn sake, kad pjuvis daromas 4cm virs gaktos kaulo, jei teisingai supratau.

aciu aciu, aha, greit, todel sedejau kaip maisu trenkta ir nors turejau milijona klausimu prisigalvojus, nei puse ju nepaklausiau. Tai pirmad skambinsiuos gyd.
Pvz nepaklausiau, ar galesiu po op dar gimdyti ir po kiek laiko?
Ir ar jusu randas pasislepia po kelnaitem zemuliemeniu? MAn sake, kad pjuvis daromas 4cm virs gaktos kaulo, jei teisingai supratau.
4 cm tai tuomet turetu pasislepti po apatiniu trikotazu.
QUOTE(p i n k @ 2016 01 24, 02:50)
As dariausi pilvuka, (. )( .) ir pasiurbimus. Viena narkoze ir gera kaina
Po dvieju vaiku buvo 9 cm plyse raumenys ir "isvalgyta" krutine. Dabar 9 men po op:
http://s020.radikal....3e42ac9d6ec.png
http://s020.radikal....3f6440c4e55.jpg
Tik bamba soliariume klijavau tai juokingai gavosi
Papildyta:
As irgi greit dariausi, nera ko atidelioti
Papildyta:
Kiekvienas plastikas turi savo technika. Mano foto gali matyti kaip zemai randas. Pilnai pasislepia po bet kokiomis kelnaitemis. Tik sonuose atviro maudymuko neuzsidesi del ilgo rando.
[

http://s020.radikal....3e42ac9d6ec.png
http://s020.radikal....3f6440c4e55.jpg
Tik bamba soliariume klijavau tai juokingai gavosi

Papildyta:
As irgi greit dariausi, nera ko atidelioti

Papildyta:
Kiekvienas plastikas turi savo technika. Mano foto gali matyti kaip zemai randas. Pilnai pasislepia po bet kokiomis kelnaitemis. Tik sonuose atviro maudymuko neuzsidesi del ilgo rando.
[
Kaikaris dare pilvuka, krutine ir pasiurbima?Ar labai skaudejo po visko?Kiek uztruko operacija?Super pilvukas atrodo☺Gal gali parodyti randuka? Kaip jis ten sonuose?Kiek cm randukas virs gaktos kaulo?
Papildyta:
QUOTE(DenimOnDenim @ 2016 01 23, 18:19)
Sveikos
Priimkit naujoke 

Kokia kainyte jis tau paskaiciavo?
Tavo pilvukas nera issiputes.Man is foto matos, kad esi po gimdymu, kad esi mama.☺Ant pilvuko gal kiek odos daugoka.Striju per telefona neiziuriu.Tikrai pilvukas nera baisus.Kodel netiktu cia tik mini plastika?