Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika 11 tema

pasirinkti ideju yra is kur smile.gif
https://www.pinteres.....ecentsearch|1
Atsakyti
Sveikos merginos, aš taip pat įtariu, kad man reikia pilvo plastikos, tik dar nebuvau konsultacijoje. Šiuo metu Estetinės chirurgijos centras (Kaunas) siulo nemokamas konsultacijas penktadieniais pas gyd. Giedrių Stankevičių. Pabandysiu išnaudoti šią galimybę pagaliau prisiruošiu thumbup.gif
Beje ar gera mintis operuotis Estetinės chirurgijos centras (Kaunas) pas gyd. Martyną Norkų? Šioje srityje aš visiškai nieko neišmanau schmoll.gif
Mano pilvukas pasigadino po antro nėštumo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(alma_rebelde** @ 2016 04 20, 18:26)
Sveikos merginos, aš taip pat įtariu, kad man reikia pilvo plastikos, tik dar nebuvau konsultacijoje. Šiuo metu Estetinės chirurgijos centras (Kaunas) siulo nemokamas konsultacijas penktadieniais pas gyd. Giedrių Stankevičių. Pabandysiu išnaudoti šią galimybę pagaliau prisiruošiu  thumbup.gif
Beje ar gera mintis operuotis Estetinės chirurgijos centras (Kaunas) pas gyd. Martyną Norkų? Šioje srityje aš visiškai nieko neišmanau  schmoll.gif
Mano pilvukas pasigadino po antro nėštumo  verysad.gif

Sveika, M. Norkaus darbai tikrai neprasti, bet siulyciau nueiti pas kelis plastikus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2016 04 18, 13:29)
350 lt  doh.gif bet jis buvo geras, daug geresnis nei Marena firmos korsetas, kurį vėliau gavau privačioj klinikoj.

O kur tokį galina įsigyti?

Sveikos 4u.gif

Kiek naujų bigsmile.gif

Shagrifa, kaip savijauta? Nugara? Ar jau grįžai prie įprastinio ritmo? Ir dar ką plačiau...jei nesunku. Įdomu kam ruoštis.... ax.gif Truputį tavo emocinė būsena neramina. Pas tave tokie pokyčiai, kad aš tavo vietoj skraidyčiau. Pas mane nėra tokia prasta padėtis. Įmesiu kada foto Bet blogiausia - išsiskyrę raumenys, kurie sportuojant nebesusitvarko...to pasekoje kapec nugarai, pavalgius - truputį nėščia... Tai vat tavo mintis skaitant dėl savųjų po op neramu darosi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Hilari @ 2016 04 23, 16:32)
Shagrifa, kaip savijauta? Nugara? Ar jau grįžai prie įprastinio ritmo? Ir dar ką plačiau...jei nesunku. Įdomu kam ruoštis.... ax.gif  Truputį tavo emocinė būsena neramina. Pas tave tokie pokyčiai, kad aš tavo vietoj skraidyčiau. Pas mane nėra tokia prasta padėtis. Įmesiu kada foto Bet blogiausia - išsiskyrę raumenys, kurie sportuojant nebesusitvarko...to pasekoje kapec nugarai, pavalgius - truputį nėščia... Tai vat tavo mintis skaitant dėl savųjų po op neramu darosi  ax.gif

Sveika 4u.gif Atsiprasau, kad taip paveike tave mano mintys unsure.gif
Kaip tik planavau pasidalinti savo dabartine savijauta. Nugara nebeskauda, nes jau sukinejuosi ir ant sonu. Galima sakyti grizau prie iprasto ritmo, tik dar sunkoka grindis plauti, o siaip jau viska darau. Galeciau pilnai isleist vyra i darbus. Jau ir juoktis is visos sirdies, ir ciaudet ne taip baisu biggrin.gif Tik baisiai niezti visur doh.gif Emocine bukle taip pat gereja blush2.gif

Atsimenu ziuredavau kitu merginu nuotraukas po op ir tokie faini rezultatai dziugindavo aki, o kai ziuri i savo pilva, tai norisi kabinetis prie visko doh.gif Esu labai savikritiska.

Dziaugiuosi as savo nauju pilvuku vis paglostau, pasisukineju pries veidrodi wub.gif Rezultatu dziaugiuosi vis labiau ir labiau. Galiu 100% sakyti, kad verta operuotis drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shagrifa: 23 balandžio 2016 - 14:58
QUOTE(Hilari @ 2016 04 23, 15:32)
O kur tokį galina įsigyti?

Sveikos 4u.gif

Kiek naujų  bigsmile.gif

Sveika 4u.gif siulyciau pasidometi paciose Santariskese vaistinej, gal jie turi. Nes paprastose vaistinese ir LT internetinese neradau tokiu g.gif Prancuzijos saituose buvau radus. As pati gavau is dr jau kai atvykau operuotis, jam tik pinigus grazinau.
Operuotis tikrai verta, o jei prasiskyre raumenys - butina. Nes juk gresia isvarza, o jei neduok die extra atvejis butu, tada niekas grozio neziures..... o nuotaikos, emocijos - nereik kreipt demesio, juk visoms visko buna mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2016 04 23, 17:00)
o nuotaikos, emocijos - nereik kreipt demesio, juk visoms visko buna  mirksiukas.gif

Va va, juk kitoms ta euforija ateina iskart po op. Cia tik man toks debesis uzplauke biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shagrifa: 23 balandžio 2016 - 15:15
uj merginos, kaip as laukiu op. smile.gif)) tas pilvas uzkniso juodai, atrodo visas kunas toks proporcingas, o pilvas.... p.s. ar yra galimybe jau kaip nors patekti i ta albuma bendra? norisi pries operacija uzsimotyvuoti dar smile.gif)))))) pas ka teirautis del albumo?
Atsakyti
QUOTE(emz @ 2016 04 24, 10:17)
uj merginos, kaip as laukiu op. smile.gif)) tas pilvas uzkniso juodai, atrodo visas kunas toks proporcingas, o pilvas.... p.s. ar yra galimybe jau kaip nors patekti i ta albuma bendra? norisi pries operacija uzsimotyvuoti dar smile.gif)))))) pas ka teirautis del albumo?

Labas rytas. Tavo diena birželio 6 taip? Geras mėnuo ir to baisuoklio nebeturėsi 4u.gif

Dėl albumo kreipkis į Kirisamą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(emz @ 2016 04 24, 09:17)

Sveika,
Tiesa sakant, siuo metu tas musu albumas toks netvarkingas doh.gif nu niekaip nesumastau kur mums geriau persikelti. Turim taisykles, kaip i albuma patekti, ji visa pirmam temos puslapy, bet kad is senbuviu mazai kas cia lankosi, tai kaip ir balsuojanciu nebelike.... zodziu siulau taip, gal man pritarsit?, atsiuskit savo foto, kurioje matytusi lapas popieriaus rankoje su uzrasytu nicku ir pilvukas is priekio, is sono. Galit pati nusifotkint ar paprasyti kad kas kitas nufotkintu, veido galit nerodyt mirksiukas.gif atsiuskit i pasta grazuspilvukai@gmail.com pasistengsiu ryt perkelt i albuma ir tada duosiu prisijungima.

Na, o as buvau pas savo dr, aisku puse pamirsau paklaust ka norejau doh.gif nes kai pamaciau savo fotkes pries ir po praejus beveik metams, tai taip apsidziaugiau wub.gif tik reiks siokios tokios korekcijos, kuria daryt jau kita savaite. Laukiu su nekantrumu.
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2016 04 24, 11:41)
zodziu siulau taip, gal man pritarsitNa, o as buvau pas savo dr, aisku puse pamirsau paklaust ka norejau  doh.gif nes kai pamaciau savo fotkes pries ir po praejus beveik metams, tai taip apsidziaugiau  wub.gif tik reiks siokios tokios korekcijos, kuria daryt jau kita savaite. Laukiu su nekantrumu.

As pritariu 4u.gif Nera reikalo sitaip sleptis cool.gif Naujokes, parodot mums save, o po to mes jums save mirksiukas.gif

Kirisama, prasom isideti save i albuma, noriu ir as pamatyt ta wub.gif vaizda blush2.gif

Kokia korekcija darysies?

As siandien ziurinejausi pries veidrodi, vis labiau ir labiau dziugina vaizdas, nors ir matau siokiu tokiu trukumu. Jau anksciau pastebejau, kad mano dubens kaulai neproporcingi. Desinej pusej aukstesni, o kairej labiau issisove i prieki. Ir tas vienos puses didesnis isgaubtumas, manau, del to ir yra. Na, bet juk kaulu pozicijos nepakeisiu biggrin.gif Gamtoj nebuna viskas tobula.

Penktadieni bus menuo, tai idesiu nuotrauka bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shagrifa @ 2016 04 24, 12:28)
As pritariu 4u.gif Nera reikalo sitaip sleptis cool.gif Naujokes, parodot mums save, o po to mes jums save  mirksiukas.gif

Kirisama, prasom isideti save i albuma, noriu ir as pamatyt ta  wub.gif vaizda blush2.gif

Kokia korekcija darysies?

As siandien ziurinejausi pries veidrodi, vis labiau ir labiau dziugina vaizdas, nors ir matau siokiu tokiu trukumu. Jau anksciau pastebejau, kad mano dubens kaulai neproporcingi. Desinej pusej aukstesni, o kairej labiau issisove i prieki. Ir tas vienos puses didesnis isgaubtumas, manau, del to ir yra. Na, bet juk kaulu pozicijos nepakeisiu  biggrin.gif Gamtoj nebuna viskas tobula.

Penktadieni bus menuo, tai idesiu nuotrauka bigsmile.gif

Taip taip, reikia ir man savo foto sudet, bet dr fotkiu su mano pacios darytom vonioj pries veidrodi, tai ner ka lygint. Vistik ir kokybe kita, fotkinimo kampas geresnis. Nu bet bus gerai ir tokios, kokias turiu.
Koreguos ta sona, kur skysciai susikaupe buvo, sake pasiurbs truputi, kad issilygintu. Nes nusportuoti nepavyko per puse metu verysad.gif
Atsakyti