Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika 11 tema

QUOTE(Masiuke @ 2016 04 27, 22:44)
Zinios tokios kad nukele op. beveik visam menesiui. geguzes 25d.
is pradziu norejo 10 d, bet gaila man tom dienom kaip tik mm buna. siaip labai apmaudu, bet ka darysi, visvien kitaip nebus...kaip nors pralauksiu.

Papildyta:
Beja kur galima rasti albuma su pilvuku nuotraukom, noreciau ir as isikelti ft.☺

Na taip, ka cia daugiau padarysi unsure.gif

Del albumo pasiskaityk info pirmam psl mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas, grazuoles 4u.gif

Norejau pasidalinti nuostabiu jausmu, kuris siandien uzpludo. Pagaliau atejo ilgai laukta euforija wub.gif Net verkt pradejau ziurint i veidrodi. Gyvenau su tuo baisiu padaru 14 metu, o dabar jauciuosi kaip naujai gimus. Normali moteris!!! Aisku, to pilvo niekas nemato, bet koks jausmas sirdy... Sunku apsakyt wub.gif Ir toliau graudinuosi rasydama cray.gif , bet tik is laimes.

Merginos, kurios dar tik svarsto ar verta operuotis, 100% TAIP!!!
Atsakyti
QUOTE(Shagrifa @ 2016 04 28, 11:08)
Labas rytas, grazuoles 4u.gif

Merginos, kurios dar tik svarsto ar verta operuotis, 100% TAIP!!!

Sveikos merginos,

Jungiuosi prie jusu ir as smile.gif
Tik ne tokia linksma ir optimistine gaida, kaip kad mano cituojama žinute... Esu penkta para po operacijos ir kiekviena savo kūno ląstele gailiuosi kiekviena sekundę, kai nemiegu... Tos kelios dienos- tikra amžinybe ir kančia, sunku labai... Dariausi operacija, nes po dviejų nėštumu ir Cezario išsiskyrė pilvo raumenukai, dar bambos išvarža susiformavo. Dabar kai pagalvoju, galėjau gyventi ir taip, bet kadangi nemažai sportuoju, tas netobulas pilvukas kliudė gyventi... O dabar šliaužau kaip sliekas po namus ir patogios vietos nerandu. Ir labai daug miegu!! Rodos, nemiegojau kelis mėnesius, nes dabar vos akis atmerkiu...
Papildyta:
QUOTE(Oraia @ 2016 04 29, 12:04)
Sveikos merginos,

Tik ne tokia linksma ir optimistine gaida, kaip kad mano cituojama žinute... Esu penkta para po operacijos ir kiekviena savo kūno ląstele gailiuosi - kiekvieną sekundę, kai tik nemiegu grauziuosi ir kankinuosi. Tos kelios dienos- tikra amžinybe ir kančia, sunku labai... Dariausi operacija, nes po dviejų nėštumu ir Cezario išsiskyrė pilvo raumenukai, dar bambos išvarža susiformavo. Dabar kai pagalvoju, galėjau gyventi ir taip, bet kadangi nemažai sportuoju, tas netobulas pilvukas kliudė gyventi... O dabar šliaužau kaip sliekas po namus ir patogios vietos nerandu. Ir labai daug miegu!! Rodos, nemiegojau kelis mėnesius, nes dabar vos akis atmerkiu...

Atsakyti
QUOTE(Oraia @ 2016 04 29, 14:06)
Sveikos merginos,

Tik ne tokia linksma ir optimistine gaida, kaip kad mano cituojama žinute...

Sveika. Cia panasi situacija kaip ir mano. Tik sakyciau truputi blogesne unsure.gif As nesigailejau, kad pasidariau operacija, bet ir nebuvau beprotiskai laiminga, ir neskraidziau padebesiais. Neisivaizduoju kas ta itakoja. Mieguistumas tai gal narkozes pasekme g.gif Bet labai noriu tiketi, kad kai organizmas "atsipeikes" pradesi dziaugtis savo sprendimu. Taip buvo ir man mirksiukas.gif Tik vakar supratau, po menesio, kad tikrai dziaugiuosi wub.gif Zinok pirma savaite yra sunkiausia, po to tik lengves 4u.gif

Siandien menuo mano pilvukui. Keliu foto.
64kg-->55kg-->55kg

http://www.part.lt/p...242c00e0433.jpg

Bamba

http://www.part.lt/p...e53c8a9f126.jpg
Atsakyti
QUOTE(Shagrifa @ 2016 04 29, 12:21)
Sveika. Cia panasi situacija kaip ir mano. Tik sakyciau truputi blogesne unsure.gif As nesigailejau, kad pasidariau operacija, bet ir nebuvau beprotiskai laiminga, ir neskraidziau padebesiais. Neisivaizduoju kas ta itakoja. Mieguistumas tai gal narkozes pasekme  g.gif Bet labai noriu tiketi, kad kai organizmas "atsipeikes" pradesi dziaugtis savo sprendimu. Taip buvo ir man mirksiukas.gif Tik vakar supratau, po menesio, kad tikrai dziaugiuosi wub.gif Zinok pirma savaite yra sunkiausia, po to tik lengves  4u.gif

Siandien menuo mano pilvukui. Keliu foto.
64kg-->55kg-->55kg

http://www.part.lt/p...242c00e0433.jpg

Bamba

http://www.part.lt/p...e53c8a9f126.jpg

Kaip super!!!!!!!! smile.gif)) nerealiai!
Atsakyti
Sveikos,

As jau po korekcines operacijos. Nusiurbe man ta guziuka nuo pilvuko. Net akyse pilvas issilygino. Jau laiminga iki ausu wub.gif vaziuoju namo is klinikos. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Shagrifa @ 2016 04 29, 12:21)

Tai bent pokyciai bigsmile.gif wub.gif Kaip grazuuu!! thumbup.gif
Kirisama thumbup.gif Kurioj vietoj buvo? Gal virs randuko toks kalniukas? Ar migde per korekcija?
Nufotkinau savo randa po metu:
http://s017.radikal....1decf1bb777.jpg
http://s020.radikal....329204ccadb.jpg
Niekuom netepiau.Pradzioj tik pleistru randams paklijavau.Tik aplink randa balta nes kai einu i soliar tai bunu su kelnaitem mirksiukas.gif Sonuose like kazkiek striju tai mastau gal lazeriu naikint.Gal kuri daretes?Ar veiksminga?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo p i n k: 02 gegužės 2016 - 18:57
QUOTE(Kirisama @ 2016 05 02, 18:31)
Sveikos,

As jau po korekcines operacijos. Nusiurbe man ta guziuka nuo pilvuko. Net akyse pilvas issilygino. Jau laiminga iki ausu  wub.gif vaziuoju namo is klinikos.  ax.gif

Kaip smagu, kad laiminga. Bet aprašei, lyg būtum kokį manikiūrą pasidarius biggrin.gif
QUOTE(p i n k @ 2016 05 02, 20:40)
Tai bent pokyciai bigsmile.gif wub.gif  Kaip grazuuu!! thumbup.gif

Ačiū 4u.gif Pati labai džiaugiuosi, tik erzina kairysis šonas, matau, kad daugiau odos palikta. Sakysiu daktarui kai susitiksim.
Tavo randas gražiai išblukęs, o dėl strijų nieko negaliu pasakyt. Man jos nemaišo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shagrifa: 02 gegužės 2016 - 19:40
QUOTE(p i n k @ 2016 05 02, 18:40)
Kirisama thumbup.gif Kurioj vietoj buvo? Gal virs randuko toks kalniukas? Ar migde per korekcija?
Nufotkinau savo randa po metu:
http://s017.radikal....1decf1bb777.jpg
http://s020.radikal....329204ccadb.jpg
Niekuom netepiau.Pradzioj tik pleistru randams paklijavau.Tik aplink randa balta nes kai einu i soliar tai bunu su kelnaitem mirksiukas.gif Sonuose like kazkiek striju tai mastau gal lazeriu naikint.Gal kuri daretes?Ar veiksminga?

Jei tik toks randas lieka, tai isvis apsiraminau smile.gif)) super atrodo smile.gif as jau taip nekantrauju patirti ta jausma, kai neiskrenta ir nesusilanksto niekas dzinsuose ties liemeniu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Shagrifa @ 2016 05 02, 19:38)
Ačiū 4u.gif Pati labai džiaugiuosi, tik erzina kairysis šonas, matau, kad daugiau odos palikta. Sakysiu daktarui kai susitiksim.
Tavo randas gražiai išblukęs, o dėl strijų nieko negaliu pasakyt. Man jos nemaišo ax.gif

Kur gi nebusi laiminga thumbup.gif Ne tas zodis wub.gif
Aciu,zinok rando nebijojau palyginus su tuo kas buvo mirksiukas.gif Bet kai taip sugijo is viso thumbup.gif Striju nedaug sonuose turejau,issieme bet matosi like biskuti. Truputi erzina tai mastau pasinaikint. Bet labai irgi netrukdo,zinant kad du vaikus turiu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(emz @ 2016 05 02, 20:24)
Jei tik toks randas lieka, tai isvis apsiraminau smile.gif)) super atrodo smile.gif as jau taip nekantrauju patirti ta jausma, kai neiskrenta ir nesusilanksto niekas dzinsuose ties liemeniu biggrin.gif

Aciu 4u.gif Na ne visoms butent toks randas lieka... Priklauso nuo individualaus randejimo.Man randai linke gerai gyti,neisplateja,lieka sviesus ir neisvirsta i isore.Esu maciusi ir kitokiu pvz unsure.gif Aisku ir nuo pacio daryto pjuvio gal priklauso,siuvimo technikos.Sunku pasakyti..
Atsakyti
QUOTE(p i n k @ 2016 05 02, 19:40)

Ne, tik vietinis nuskausminimas. Taip virs rando, nuotraukose matesi, kad yra desinej pusej guzas.
Zinokit, kad tikrai kaip po kokio manikiuro lotuliukas.gif gavau puse tabletes raminanciu, tai man viskas ok thumbup.gif
Atsakyti
wub.gif O jei merginos kokie gražus pilvukai wub.gif
Na štai ir aš važiuoju po konsultacijų. Žodžiu esu ir laiminga ir tuo pačiu pasimetusi. Būvau pas Kaikarį ir pas Aštrauską, abu pasakė kad viską galima padaryt gražiai, abu vienodai patiko, be to konsultacijų metu ryžausi daryt dar ir nosies korekciją tuo pačiu biggrin.gif Tik va nžn ką pasirinkt. Pas Aštrauską galėčiau jau operuotis birželio men, pas Kaikarį neankščiau rugpjučio galo g.gif unsure.gif tai va dabar mąstau ką daryt g.gif
Atsakyti