Įkraunama...
Įkraunama...

Visa tiesa apie skiepus

Paaiškinimas apie "nuodus" populiariąja kalba:
http://thedailybante...word-at-a-time/
Atsakyti
Niekada anksčiau istorijoje nėra buvę tiek vaikų autizmo atvejų kaip pastaruosius kelis dešimtmečius. Prieš 25 metus autizmas būdavo diagnozuojamas 1 iš 10000 vaikų. Palyginimui dabar – 1 iš 110 vaikų (1 iš 68 berniukų) pripažįstamas autizmas. Sutrikimą lemia daug įvairių priežasčių: užterštas oras, vanduo ir maistas, chemikalai, plastikas, dideli suvartojamų vaistų kiekiai. Nepaisant to, autizmas gali išsivystyti vaikams, nepriklausomai nuo to kaip ir kur jie gyvena.

Pastebėta, kad visi vaikai, kuriems buvo diagnozuotas autizmas, pradėti skiepyti nuo pirmųjų gyvenimo metų; iki 2 metų jiems padaryti 38 skiepai. Autizmas dažniausiai diagnozuojamas 18 mėnesių vaikams, paskui ligos vystymasis sulėtėja arba visai sustoja. Kol kas nėra vyriausybės patvirtintų mokslinių tyrimų, kad skiepai tikrai sukelia šią patologiją. Tačiau šis klausimas nagrinėjamas begalėje nepriklausomų tyrimų.

Kai kurių vakcinų sudėtyje yra tiomersalio, kuris yra labai toksiškas junginys. Šis gyvsidabrio turintis konservantas kenkia žmonėms ir ypač vaikams. Jungtinėse Valstijose apie 1985 – 1999 metus vaikai būdavo skiepijami vakcina, kurioje būdavo ypač didelis tiomersalio kiekis. Šio toksiško junginio būdavo kai kuriuose skiepuose nuo difterijos, gripo ir hepatito B. Nuo 2001 metų vakcinose ypač sumažintas (sumažintas,bet nepašalintas) tiomersalio kiekis.Vis dėl to kai kurie mokslininkai mano, kad tiomersalio pašalinamas iš skiepų autizmo atvejų nesumažintų.(kaip sumažins jei jo nepašalino).
Atsakyti
Nera saugus tas Pentaximas kiekvienam vaikui. Ar rizikuoti, spresti tevams. Mums 2 ir 4 men skiepas sukele vienodas salutines reakcijas, po kuriu pediatre nutare nebeskiepyti sia vakcina. Tai teigti, kad si vakcina yra saugi, negalima, niekas nezino, kaip paveiks konkretu vaika.
Atsakyti
Autizmas – „dovana“ su skiepu? Atlikti tyrimai Danijoje, Švedijoje, JAV ir kitose pažangiose valstybėse įrodė, kad „Thimerosal“, įeinantis į įvairių skiepų vakcinų sudėtį, turi žalingą poveikį vaiko sveikatai. Vakcinos su ,,Thimerosal“ sudužusi ampulė klasifikuotina kaip itin toksiška atlieka, bet jos ilgą laiką buvo naudojamos vakcinuojant kūdikius. „Nuo 1975 m. iki 2009 m. JAV autizmu sergančių vaikų padaugėjo 600 proc. Taip, dėl to kaltinti galima ne tik „Thimerosal“, kuris tuo metu buvo plačiai vartojamas (jame yra 49,5 proc. etilo gyvsidabrio), tačiau ir kitus veiksnius. Bet teigti, kad tokiems skaičiams šis preparatas įtakos neturi, kaip sakė Amerikos mokslininkas ir profesorius Boyd Haley, būtų tiesiog kvaila“, – atvirai dėstė M. Puidokas. Thimerosol – 0,01% (1:10000) 25 mcg gyvsidabrio Ar tai daug: Gyvsidabrio kiekis Vandens užterštumas – netinkamas vartoti 2 ppb (parts per billion/dalys vienam milijardui) Toksiškos atliekos 200 ppb Žuvis 730-1 450 ppb (daugiau nei 1000 ppb – pavojinga valgyti) 1 vakcina JAV 50 000 ppb (Dr. David Ayoub, Radio Liberty Conference, 2005) 2001–2005 m. Europoje buvo atliktos 5 analogiškos studijos, kurios patvirtino tokius rezultatus. „Danijoje atlikus tyrimus paaiškėjo, kad autizmu sergančiųjų yra apie penkis kartus mažiau nei JAV, tačiau ir gyvsidabrio dozės skiepuose šioje valstybėje buvo apie du kartus mažesnės nei JAV. Tai patvirtina, kad kuo daugiau su vakcinomis gyvsidabrio kūdikis gaudavo – tuo didesnė autizmo išsivystymo tikimybė“, – teigia M. Puidokas. Anot tyrėjo, išėmus „Thimerosal“ iš vakcinų Danijoje 2004 m. autizmo atvejų sumažėjo dviem trečdaliais. Nepriklausomų mokslininkų tyrimai ir vaikų tėvų pateikiami duomenys per nevyriausybines organizacijas rodo, kad kenksmingas sudėtines medžiagas turinčios vakcinos skatina ne tik autizmą, Aspergerio sindromą, dėmesio sutrikimo ir hiperaktyvumo sindromą (ADD/ADHD), sutrikusią ar pavėlintą vaiko raidą, bet ir kitus sutrikimus. Bėrimai, odos paraudimas ar imuniteto susilpnėjimas – tai tik menkos neigiamos reakcijos po skiepų. „Dabar teigiama, kad JAV ir ES „Thimerosal“ yra daug kur iš vakcinų išimtas ar jo kiekiai sumažinti, bet dalyje vakcinų yra gyvsidabrio ir daugumoje pakanka kitų kenksmingų cheminių medžiagų“, – tvirtina M. Puidokas. Pavyzdžiui, dažniausiai mikroorganizmai inaktyvuojami mertiolatu, gyvsidabrio turinčiu junginiu, fenoliu (akis, odą ir kvėpavimo takus ardanti medžiaga), formalinu (junginys, kuris naudojamas konservuoti ir kai kuriais atvejais gydyti, tačiau yra nuodingas) ir „išvedami“ genų inžinerijos būdu. Priklausomai nuo gamintojo į sudėtį gali įeiti aliuminis, formaldefidas, įvairūs antibiotikai ir kitos medžiagos.
Atsakyti
QUOTE(EXTRAA @ 2016 01 17, 12:08)
Nera saugus tas Pentaximas kiekvienam vaikui. Ar rizikuoti, spresti tevams. Mums 2 ir 4 men skiepas sukele vienodas salutines reakcijas, po kuriu pediatre nutare nebeskiepyti sia vakcina. Tai teigti, kad si vakcina yra saugi, negalima, niekas nezino, kaip paveiks konkretu vaika.

Vakcina yra saugi. Problema yra vaiko reakcijoje, t.y. jo organizme, genetikoje, polinkiuose ir t.t. Nekalbu apie temperatūrą, pabėrimą ar laikiną dirglumą - tai absoliučiai normalus organizmo atsakas. O sunkios pašalinės reakcijos yra išimtiniai ir pavieniai atvejai milijarduose atvejų įskiepytų dozių.
Papasakokit mums, kadangi jau pradėjote, kokias konkrečiai reakcijas ir į kokią vakciną jūsų vaikas patyrė. Ką gydytoja diagnozavo, įtarė (pavadinimas)? Kokias konkrečiai medicinines priežastis nurodė jūsų gydytoja, nutraukdama tolimesnę vakcinaciją?
Papildyta:
QUOTE(Erikauzas @ 2016 01 17, 12:10)
Autizmas – „dovana“ su skiepu? Atlikti tyrimai Danijoje, Švedijoje, JAV ir kitose pažangiose valstybėse įrodė, kad „Thimerosal“, įeinantis į įvairių skiepų vakcinų sudėtį, turi žalingą poveikį vaiko sveikatai.

Kas šito kliedesio autorius? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kackac: 17 sausio 2016 - 12:22
QUOTE(kackac @ 2016 01 17, 13:19)
Kas šito kliedesio autorius?  bigsmile.gif


Delfis ir tarptautinių ir tarporganizacinių santykių, konkurencingumo, klasterių bei inovacijų tyrėjas, Kauno technologijos universiteto docentas Mindaugas Puidokas

Šaltinis: http://www.delfi.lt/...v...2116&page=2

lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=kackac,2016 01 17, 13:19]
Vakcina yra saugi. Problema yra vaiko reakcijoje, t.y. jo organizme, genetikoje, polinkiuose ir t.t. Nekalbu apie temperatūrą, pabėrimą ar laikiną dirglumą - tai absoliučiai normalus organizmo atsakas. O sunkios pašalinės reakcijos yra išimtiniai ir pavieniai atvejai milijarduose atvejų įskiepytų dozių.
Papasakokit mums, kadangi jau pradėjote, kokias konkrečiai reakcijas ir į kokią vakciną jūsų vaikas patyrė. Ką gydytoja diagnozavo, įtarė (pavadinimas)? Kokias konkrečiai medicinines priežastis nurodė jūsų gydytoja, nutraukdama tolimesnę vakcinaciją?
Papildyta:

Po dvieju men skiepo sekancia para prasidejo nenumaldomas verkimas. Niekaip nejo vaiko nuraminti, tiesiog klyke kaip isprotejus. Tuo pat metu atsirado tokie kaip ir traukuliukai, nemoku papasakoti net, galvyte vis kas keleta min kratydavo. Kadangi buvom dar zali, nei skaite, nei domejesi tais skiepais, kankinomes keleta dienu, nesusiejom to su skiepu. Visiskai krito vaiko apetitas, jei pirmus du menesius priaugdavo po 800 g ir daugiau, tai trecia menesi visai mazai valge, priaugo gal 200 g tik. Gydytoja dave kruvas siuntimu pas neurologus, gastroenterologus, kitu net nebepamenu, ejom visur, nieko nerado. Po truputi vaikas atsigavo, eme valgyti normaliau, ramesne paliko. Artejo 4 men skiepas. Kazkodel as jo bijojau jau, pasakiau pediatrei savo nuogastavimus, ji patikino, kad viskas bus gerai. Na ir ka, paskiepijom 4 men skiepu, po paros identiska reakcija, vaikas klykia nesustodamas, vel traukuliuojasi, po kiek laiko si reakcija aprimo, o su apetitu vel tas pats, neina ikisti maisto, per menesi vel 100 ar 200 g tik priaugo. Tada pediatre ir patikejo, kad negali buti tokiu sutapimu, parase, kad Pentaximu skiepyti negalima, Pentaximo ir anotacijoje parasyta, jei prasideda nenuvaldomas vaiko verkimas, tokiau skiepyti nebegalima. Bet as jau daugiau jokia vakcina dukros neskiepiju ir net negalvoju. Siai dienai viskas mums yra gerai, auga sveika, sportininke ir pirmune, bet bijau pagalvoti, jei toliau butume ja skiepus leide, nervu sistema galejom visai suvaryti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EXTRAA: 17 sausio 2016 - 12:36
QUOTE(EXTRAA @ 2016 01 17, 12:35)
Po dvieju men skiepo sekancia para prasidejo nenumaldomas verkimas. Niekaip nejo vaiko nuraminti, tiesiog klyke kaip isprotejus. Tuo pat metu atsirado tokie kaip ir traukuliukai, nemoku papasakoti net, galvyte vis kas keleta min kratydavo. Kadangi buvom dar zali, nei skaite, nei domejesi tais skiepais, kankinomes keleta dienu, nesusiejom to su skiepu. Visiskai krito vaiko apetitas, jei pirmus du menesius priaugdavo po 800 g ir daugiau, tai trecia menesi visai mazai valge, priaugo gal 200 g tik. Gydytoja dave kruvas siuntimu pas neurologus, gastroenterologus, kitu net nebepamenu, ejom visur, nieko nerado. Po truputi vaikas atsigavo, eme valgyti normaliau, ramesne paliko. Artejo 4 men skiepas. Kazkodel as jo bijojau jau, pasakiau pediatrei savo nuogastavimus, ji patikino, kad viskas bus gerai. Na ir ka, paskiepijom 4 men skiepu, po paros identiska reakcija, vaikas klykia nesustodamas,  vel traukuliuojasi, po kiek laiko si reakcija aprimo, o su apetitu vel tas pats, neina ikisti maisto, per menesi vel 100 ar 200 g tik priaugo. Tada pediatre ir patikejo, kad negali buti tokiu sutapimu, parase, kad Pentaximu skiepyti negalima, Pentaximo ir anotacijoje parasyta, jei prasideda nenuvaldomas vaiko verkimas, tokiau skiepyti nebegalima. Bet as jau daugiau jokia vakcina dukros neskiepiju ir net negalvoju. Siai dienai viskas mums yra gerai, auga sveika, sportininke ir pirmune, bet bijau pagalvoti, jei toliau butume ja skiepus leide, nervu sistema galejom visai suvaryti.

Ar gydytoja pranešė atitinkamoms tarnyboms apie tokį atvejį? Jei ne, ji padarė nusižengimą. Kokia gydytojo pavardė? Kokiame mieste, kokioje sveikatos priežiūros įstaigoje tai įvyko? Kodėl patys neregistravote nepageidaujamos reakcijos, kaip tai numato įstatymai?
Atsakyti
Tai buvo 2008 metais, nelabai placiai dar buvo kalbama apie skiepu zala, neskiepijima ir pan., cia labiau pastaraisiais metais placiau diskutuojama. Nezinau, ar reikia dabar pranesti apie ta atveji, reikes uzklausti savo pediatres, miestas Klaipeda. Gal ir buvo pranesta, as to nezinau, nes tada nelabai man rupejo, kam cia ka pranesti, svarbu, kad nebetese vakcinacijos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EXTRAA: 17 sausio 2016 - 12:45
QUOTE(EXTRAA @ 2016 01 17, 12:43)
Tai buvo 2008 metais, nelabai placiai dar buvo kalbama apie skiepu zala, neskiepijima ir pan., cia labiau pastaraisiais metais placiau diskutuojama. Nezinau, ar reikia dabar pranesti apie ta atveji, reikes uzklausti savo pediatres, miestas Klaipeda. Gal ir buvo pranesta, as to nezinau, nes tada nelabai man rupejo, kam cia ka pranesti, svarbu, kad nebetese vakcinacijos.

Mano nukentėjo nuo skiepų tais pačiais metais ir taip pat nuo Pentaxim,4mėn.skiepu,aš ir karto supratau,kad vaikas pradėjo keistis po skiepo tą pačią dieną,todėl daugiau nei vieno skiepo nuo to laiko negavo ir nebegaus,nes aš taip nusprendžiau,o ne gydytoja,pediatrė nieko nesakė apie jokius registravimus,o kai pirmas vaikas net ir nežinai kur ir kas,ieškai pagalbos kaip padėti savo vaikui ir kuo skubiau,o ne ieškai ramus kur gali pranešti,tuo labiau,kad vaikui sveikatos nepridės ir gydymo neapmokės.
Atsakyti
QUOTE(EXTRAA @ 2016 01 17, 12:43)
Tai buvo 2008 metais, nelabai placiai dar buvo kalbama apie skiepu zala, neskiepijima ir pan., cia labiau pastaraisiais metais placiau diskutuojama. Nezinau, ar reikia dabar pranesti apie ta atveji, reikes uzklausti savo pediatres, miestas Klaipeda. Gal ir buvo pranesta, as to nezinau, nes tada nelabai man rupejo, kam cia ka pranesti, svarbu, kad nebetese vakcinacijos.

Kokią diagnozę nurodė gydytoja? Vakcinacija buvo nutraukta net kitomis vakcinomis nuo kitų ligų gydytojos sprendimu?
Vėliau išsiaiškinsiu kokia nepageidaujamų poveikių registravimo tvarka buvo iki 2013 m.
Papildyta:
QUOTE(Erikauzas @ 2016 01 17, 13:09)
Mano nukentėjo nuo skiepų tais pačiais metais ir taip pat nuo Pentaxim,4mėn.skiepu,aš ir karto supratau,kad vaikas pradėjo keistis po skiepo tą pačią dieną,todėl daugiau nei vieno skiepo nuo to laiko negavo ir nebegaus,nes aš taip nusprendžiau,o ne gydytoja,pediatrė nieko nesakė apie jokius registravimus,o kai pirmas vaikas net ir nežinai kur ir kas,ieškai pagalbos kaip padėti savo vaikui ir kuo skubiau,o ne ieškai ramus kur gali pranešti,tuo labiau,kad vaikui sveikatos nepridės ir gydymo neapmokės.

Kaip skamba patvirtinta diagnozė, kurios priežastis skiepai?
Atsakyti
Idomu, kokios diagnozes dar reikia, pasireiske anotacijoje aprasytas poveikis nepageidaujamas ir toliau skiepyti nebegalima, patys gamintojai vakcinos taip raso. Tai ir nebeskiepijom Pentaximu. Kitos vakcinos MMR as pati atsisakiau ir nezadu skiepyti dukros daugiau JOKIAIS daugiavalenciais skiepais, lygiai taip pat ir jaunesnio sunaus neskiepyjau daugiavalenciais. Jei kada ir pamastysiu, tai nebent apie vienvalente polio vakcina ir nuo erkinio encefalito (nors dar abejoju).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EXTRAA: 17 sausio 2016 - 14:36