Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų augintojų namai

QUOTE(Freke @ 2016 01 27, 11:55)
bet ten kaip prigyre... oi skanus saldus ir t.t. tinka salotoms ir marinavimams. galvoju kazkas ne to. bet vistiek googlej seklu ieskojau biggrin.gif turbut reik pirkt ir bandyt. nepabandzius nesuzinosiu. aciu

Salotoms tinka - nėra per saldūs ,man salotoms norisi su rugštele, ale kartybės tokius pjaustyt, kad ir per pusę ...
Kas valgo marinuotus - manyčiau tinka - nes skūrelė tai tvirta.
Derlingumas ir krūmo vešlumas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Gražus , vietoj kvietkų galima auginti . Vazone tai reiktų pamylėt manau , nes ir valgus ...
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2016 01 27, 10:44)
sveikos,

prisikausiau per tv reklamos.. doh.gif  reik ismest ta velnio aparata von... dry.gif . apie pomidorus Bajaja. ar auginot kuri?

pirkot jau? Nes turiu ir galiu atiduot smile.gif Augalas tikrai nemažas kaip vazonui, laaabai derlingas. Bet aš su smulkmėm žaist nebenoriu, aukštaūgių per akis prisisodinu smile.gif
Oj, pamelavau smile.gif Aš gi Aztec turiu, ne Bajaja smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 27 sausio 2016 - 12:11
QUOTE(Marmaledas @ 2016 01 27, 10:39)
nus, labs ryts,
pravizitavau vien1 vietinę maximą, nu negali sakyti, jog sėklų nėra, bet jau meniu tai  doh.gif  doh.gif  doh.gif  arba jau aš išpindėjau visai g.gif  apie pomidorus net nekalbu,yra brutus, rotkepchen, goldene kionigin, balkonzauber, red pear,  ir dar kažkoks neypatingas- ar tai čia meniu parduotuvėje? Gal kokiai bobelai ir gana būtų, bet kad nei betalux, nei marmande nebūt- to dar nemačiau lotuliukas.gif  vargšai, ne kitaip cool.gif

sekmadienį nieko verto ...iš vis...nemačiau...sakai ,jau mums pipiec? unsure.gif ohmy.gif
Papildyta:
QUOTE(Freke @ 2016 01 27, 10:55)
bet ten kaip prigyre... oi skanus saldus ir t.t. tinka salotoms ir marinavimams. galvoju kazkas ne to. bet vistiek googlej seklu ieskojau biggrin.gif turbut reik pirkt ir bandyt. nepabandzius nesuzinosiu. aciu

doh.gif .....gal tu daugiau tos laidos nebežiūrėk....jei nori skanaus ,o dar ir gražaus,o dar ir derlius jų visai neblogas,stverk tom tumbling mirksiukas.gif
tom tumbling geltonas rugsėjį apskintas.....
Tom tumbling red rugsėjį apskintas....
bajaja vazone rugsėjį ,kai buvo skanesnių ,šito nieks neskabė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 27 sausio 2016 - 11:56
ir aš auginau - tai man irgi dėl skūrelės kietumo jie įstrigo. O kad būtų saldūs tai nepasakyčiau tikrai.
QUOTE(Dusia37 @ 2016 01 27, 11:47)
Auginau ir lauke ir vazone .Be galo derlingi. Ir krūmas kaip išprotėjęs. Bet skonis tai man schmoll.gif  Kietaskūriai , rūgštoki ...nors skonio receptoriams draugų nėra.
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2016 01 27, 01:21)
Prašom prašom jungtis-kuo daugiau- tuo smagiau  drinks_cheers.gif  Sugalvojau sukurti, o tai pažiūrėjau, kad tokios nėra  blink.gif

Įdedu nuorodą, gal atsiras daugiau norinčių prisijungti prie grupės feisbuke: https://www.facebook...824939/?fref=ts  4u.gif

Pasiprasiau ir as smile.gif siaip tai FB grupe paprastai tampa temos budeliu - ten daug paprasciau foto kelti, siaip "judriau".
QUOTE(jolituxxx @ 2016 01 27, 01:51)
lotuliukas.gif juokas pro ašaras  biggrin.gif

Ar kas auginote ,,Pапсодия F1" pomidorus?  g.gif Gavau porą sėklų galvoju ar verta jiems atidėti vietelę  g.gif

Eilinis hibridas. Derlingumas normalus, paveiksleliuose buvo grazesnis. Skonis prie tu, mediniu. Man geriau buvo jo kaimynai Toro, Intuicija, Espero.

Mergaites, kaip skonis ir derlingumas Ananas noire? Gavau dovanu, galvoju, ar pasiset. Ar geriau ieskot Berkerley tie dye?
Atsakyti
QUOTE(Gardi @ 2016 01 27, 12:34)
Mergaites, kaip skonis ir derlingumas Ananas noire? Gavau dovanu, galvoju, ar pasiset. Ar geriau ieskot Berkerley tie dye?

Ananas noir beskonis pas man buvo, ģal maitinimo jam pritrūko g.gif Berkeley tie dye su rūgštele, saldumo nesijautė, tuo tarpu tas pats berkeley pas tetą Dzūkijos pieskose augintas nu toks skanus buvo wub.gif pasaka, labiau saldus nei rūgštus. Dėdė jį įvardijo skaniausiu pomidoru biggrin.gif Štai ką reiškia skirtingos auginimo sąlygos.... ax.gif
Derlingumo nepakomentuosiu, neužsifiksavo blush2.gif Man skonis pirmoj vietoj, į derlingumą nelabai kreipiu dėmesį, nebent kabo trys pomidorai, tuomet įstringa atminty lotuliukas.gif

Čia turėjau minty pink berkeley tie dye, nes jų būna įvairių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R&B: 27 sausio 2016 - 13:07
QUOTE(Freke @ 2016 01 27, 11:44)
sveikos,

prisikausiau per tv reklamos.. doh.gif  reik ismest ta velnio aparata von... dry.gif . apie pomidorus Bajaja. ar auginot kuri? ar tikrai jie uch och ach kvadratu? nes jau ir seklu radau ir viska. bet kazkaip galvoju ar nebus kad reklama cia tik gera. vysniukai jie. 10 g bet daug. neauksti tinkami balkonuose terasose.

tai jo ateina mama ir pasakoja kokius pomidorus rodė per tv net pavadinimus susirasė Bajaja lotuliukas.gif O kad jau keli metai ju net neauginu man irgi jie neskanūs, kieta žieve, tinkami tik šaldymui, perdaug veda tingisi skinti, ne krūmas o bardakas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(jolituxxx @ 2016 01 27, 01:21)
Prašom prašom jungtis-kuo daugiau- tuo smagiau  drinks_cheers.gif  Sugalvojau sukurti, o tai pažiūrėjau, kad tokios nėra  blink.gif

Įdedu nuorodą, gal atsiras daugiau norinčių prisijungti prie grupės feisbuke: https://www.facebook...824939/?fref=ts  4u.gif

Jau prisijungiau 4u.gif
Atsakyti
[quote=snaige123,2016 01 26, 23:00]
Beveik kasdien po kelis kartus pro ten pravažiuoju o i kalniuka taip ir neužkylu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif turbut ten dar nieko naujo nera kad netraukia biggrin.gif

Sveiki,prašau padarykit apžvalgą, pakilkit į tą kalniuką 4u.gif nereiks man iš vidurio miesto trenktis biggrin.gif Stendo tai ten nebus ,nes per mažai vietos ,dėžutėse bus sudėta ir gumytėm surišta.
Atsakyti
laba diena,

aš pernai prieš sėją su sėklomis pažaidžiau taip (sėklos buvo rinktos, ne parduotuvinės): pamerkiau kalio permanganate, po to dėjau ant radiatoriaus, po to į šaldytuvą ir t.t. šiaip pomidorai niekuo nesirgo tik jau prieš pat pabaigą užpuolė baltasparniai (visai visai prieš pat pabaigą).

dabar turiu gal 15-20 rūšių, planuoju sėti po 4-5 sėklas (sau ir mamai) ir neapsisprendžiu, ar vėl man taip žaisti ar susėti paprastai.

kokia Jūsų patirtis? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2016 01 27, 10:44)
sveikos,

prisikausiau per tv reklamos.. doh.gif  reik ismest ta velnio aparata von... dry.gif . apie pomidorus Bajaja. ar auginot kuri? ar tikrai jie uch och ach kvadratu? nes jau ir seklu radau ir viska. bet kazkaip galvoju ar nebus kad reklama cia tik gera. vysniukai jie. 10 g bet daug. neauksti tinkami balkonuose terasose.

Nepatiko man bajaja schmoll.gif Per kieti, krūmas vešlus, pamenu, kad nemažan vazonan juos kišau g.gif Manau daugiau reklamos nei teigiamų savybių iš to pomidoro...
Papildyta:
QUOTE(Gardi @ 2016 01 27, 12:34)
Pasiprasiau ir as smile.gif siaip tai FB grupe paprastai tampa temos budeliu - ten daug paprasciau foto kelti, siaip "judriau".

Smagu, kad didėja FB grupė drinks_cheers.gif Gal nenukirsdinsim galvos šitai temai blush2.gif Yra kas FB nesinaudoja ax.gif
Papildyta:
QUOTE(snaige123 @ 2016 01 27, 13:05)
Jau prisijungiau  4u.gif

4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
[quote=Karosė,2016 01 27, 14:08]
[quote=snaige123,2016 01 26, 23:00]
Beveik kasdien po kelis kartus pro ten pravažiuoju o i kalniuka taip ir neužkylu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif turbut ten dar nieko naujo nera kad netraukia biggrin.gif

Sveiki,prašau padarykit apžvalgą, pakilkit į tą kalniuką 4u.gif nereiks man iš vidurio miesto trenktis biggrin.gif Stendo tai ten nebus ,nes per mažai vietos ,dėžutėse bus sudėta ir gumytėm surišta.
[/quote]
Neprižadu bet rytoj popiet jei dirbs užsuksiu 😉
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2016 01 27, 13:15)
Smagu, kad didėja FB grupė drinks_cheers.gif Gal nenukirsdinsim galvos šitai temai blush2.gif  Yra kas FB nesinaudoja  ax.gif

aišku, kad yra... iš principo... nesuprantu, kodėl reikia kitur išsikraustyti??? blink.gif
Atsakyti