Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų augintojų namai

Su tais drambliais nuo ryto doh.gif Baisu net pagalvot po mėnesio kas čia dėsis: ir dramblius ir gal kokias žirafas minėsit ir visko norėsis, o tvarto tai neturiu, kad visi norai tilptų blink.gif schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Marfa jau atkeliavo, atrodo visoms norinčios parašiau, jei ne, priminkit apie save į až 4u.gif
Jei kam dar reikia, atliekamu dar turiu, galiu keisti į kažką biggrin.gif
Ką gero ar blogo apie Bobcat galite pasakyti? Užsisakiau ir tų nemažą kiekį, bandysiu lauke auginti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2016 01 29, 10:42)
Su tais drambliais nuo ryto doh.gif  Baisu net pagalvot po mėnesio kas čia dėsis: ir dramblius ir gal kokias žirafas minėsit ir visko norėsis, o tvarto tai neturiu, kad visi norai tilptų  blink.gif  schmoll.gif

A ka i tau bandos reik? Teks botago ieskot, kitaip i visas puses eina 😉
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2016 01 29, 10:24)
A ka i tau bandos reik? Teks botago ieskot, kitaip i visas puses eina 😉

Nu vat kad reikia blink.gif Su tiek norų, tai manau man jau ir piemens- savanorio reiktų g.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2016 01 29, 11:49)
Nu vat kad reikia  blink.gif Su tiek norų, tai manau man jau ir piemens- savanorio reiktų  g.gif

Ruosk tvarta. Sienuko uzvesk. Kokiu smagiu supyniu. mirksiukas.gif Instrukcijos i az 😉

O su tais savanoriais piemenim snipstas gaunas. Net juodukai su ilgais pimpiais mums su gonzikiuku nemacyjo praita sezona. Dirbo, stengėsi, o snipstas juodas....
user posted image
Atsakyti
Labas merginos, aš dar turiu klausimėlį apie tuos vystyklus, kokio dydžio susikarpot tą plėvelę?
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2016 01 29, 12:10)
O su tais savanoriais piemenim snipstas gaunas. Net juodukai su ilgais pimpiais mums su gonzikiuku nemacyjo praita sezona. Dirbo, stengėsi, o snipstas juodas....
user posted image

O kodėl šnipštas? Nedirbo kaip planavot ar patys pomidorai neskanūs buvo, nes kekės tai gražios wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintarėja @ 2016 01 29, 12:01)
Labas merginos, aš dar turiu klausimėlį apie tuos vystyklus, kokio dydžio susikarpot tą plėvelę?

maždaug A4 formato
Atsakyti
QUOTE(chocogirl @ 2016 01 29, 15:06)
O kodėl šnipštas? Nedirbo kaip planavot ar patys pomidorai neskanūs buvo, nes kekės tai gražios wub.gif

Kieto marmalado, kur jaučiasi tik cukrus skonio.
Atsakyti
QUOTE(Chiro @ 2016 01 28, 23:51)
Nu, baltagėle, mes su tavim kartu pirmi metai auginsim daug naujų veislių bigsmile.gif  Žiūrėsim, kas ir kaip gausis bigsmile.gif

friends.gif

Visą naktį pomidorus sapnavau wacko.gif Ligos paūmėjimas hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2016 01 28, 22:11)

jei tau gera,tai ir aš laiminga tongue.gif
Atsakyti
buvau šiandien sekleleje , nieko ispudingo nemačiau bet ir tuščiom neišejau 😂

user posted image
Atsakyti