Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų augintojų namai

QUOTE(Paladė @ 2016 02 01, 20:55)
tai ne man vienai įstrigo tas Libano paveldas  biggrin.gif
Chiro, paimk prie gražių dar ir valgomų smile.gif Pametėt?

Nu tikrai labai fainas biggrin.gif

http://theproudgarde...taste-test.html

Beje, pas mane visi labai valgomi, tik tie indigo naujoviniai gal nelabai, bet, va, jei sako, kas jau augino, tai gal ir tie bus visai nieko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiro @ 2016 02 01, 21:17)
Nu tikrai labai  fainas  biggrin.gif

http://theproudgarde...taste-test.html

Beje, pas mane visi labai valgomi, tik tie indigo naujoviniai gal nelabai, bet, va, jei sako, kas jau augino, tai gal ir tie bus visai nieko smile.gif

kas do veislė? g.gif jei tu apie indigo rose....nekreipk dėmesio į komentarus...kol savo žemėj užsiaugint nepabandysi,neįsitikinsi mirksiukas.gif girdėjau,kad pieskoj jie būna beskoniai,man molyne-ne tik ,kad gražūs,bet ir valgomi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2016 02 01, 21:22)
girdėjau,kad pieskoj jie būna beskoniai,man molyne-ne tik ,kad gražūs,bet ir valgomi mirksiukas.gif

Ką čia nusišneki blink.gif Bliuzniji,kas ant seilės užeina.Valgomi toj pieskoj auginti,ir net labai.
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2016 02 01, 21:22)
kas do veislė? g.gif jei tu apie indigo rose....nekreipk dėmesio į komentarus...kol savo žemėj užsiaugint nepabandysi,neįsitikinsi mirksiukas.gif girdėjau,kad pieskoj jie būna beskoniai,man molyne-ne tik ,kad gražūs,bet ir valgomi mirksiukas.gif

Ne, apie indigo rose girdėjau tik gerus atsiliepimus - kalbu apie visas gusevo indigo naujoves smile.gif Tame tarpe ir Dark Galaxy smile.gif

http://pomidom.ru/ж...
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2016 02 01, 21:26)
Ką čia nusišneki  blink.gif Bliuzniji,kas ant seilės užeina.Valgomi toj pieskoj auginti,ir net labai.

g.gif tai tada tik mums abiems čia jie skanūs blink.gif bigsmile.gif friends.gif ?
Papildyta:
QUOTE(Chiro @ 2016 02 01, 21:30)
Ne, apie indigo rose girdėjau tik gerus atsiliepimus - kalbu apie visas gusevo indigo naujoves  smile.gif Tame tarpe ir Dark Galaxy  smile.gif

na tai kitą kart taip ir rašyk,su visais žodžiais po indigo mirksiukas.gif nes subalamutini kitaip doh.gif
Atsakyti
Laba vakara 4u.gif Noriu paklausti kokie butu komentarai apie pomidoru veisle Sinij?
Atsakyti
QUOTE(sypt @ 2016 02 01, 21:34)
Laba vakara  4u.gif Noriu paklausti kokie butu komentarai apie pomidoru veisle Sinij?

Derlingi.Vidutinio augumo.Kol žali būna juodi,paskui paraudonuoja ir galima valgyt ax.gif .Su rūgštele.
Atsakyti
QUOTE(sypt @ 2016 02 01, 21:34)
Laba vakara  4u.gif Noriu paklausti kokie butu komentarai apie pomidoru veisle Sinij?

vieni iš geriausių wub.gif jei šiltnamy bus geras vėdinimas-nemėtys žiedų,visai neblogas,gana skanus pomidoras,+dekoratyvus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2016 02 01, 21:32)

na tai kitą kart taip ir rašyk,su visais žodžiais po indigo mirksiukas.gif nes subalamutini kitaip doh.gif

pioneer.gif tik ką rašyt? Indigo grupėj jų gi daug g.gif Kas žiūrinėja tas naujoves, tai matosi, kurie indiginiai seni, o kurie naujoviniai g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiro @ 2016 02 01, 21:39)
pioneer.gif  tik ką rašyt? Indigo grupėj jų gi daug  g.gif  Kas žiūrinėja tas naujoves, tai matosi, kurie indiginiai seni, o kurie naujoviniai  g.gif  rolleyes.gif

rašai ,tai ,ką rašo ir po indigo,tada galima aptarynėt...nebelendu į tą puslapį ,gydaus cool.gif
Atsakyti
aha dar skaiciau, kad labai jau i sveikata tas melynas pomidoras. Nustebino.Kiek teko dometis tai raudonos spalvos darzoves geris , o darties dar ir melynas.Ir dar kazkaip keista, pavasaris ne uz kalnu, o niekas nenesioja jokio naujo pomidorinio viruso g.gif Krantinas cia ar kaip?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sypt: 01 vasario 2016 - 21:47
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2016 02 01, 21:42)
rašai ,tai ,ką rašo ir po indigo,tada galima aptarynėt...nebelendu į tą puslapį ,gydaus cool.gif

Aišku biggrin.gif Man atrodo, kad visi ten juos mintinai žino doh.gif biggrin.gif
Atsakyti