Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų augintojų namai

QUOTE(saintlina @ 2016 02 01, 22:18)
Nevierinu  biggrin.gif  sakyk pavadinimą  cool.gif

Nekrikštas dar ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2016 02 01, 22:14)
Pati tu blusa. Veik 3kapeikės bandelės. Čia bandžiau niek įmanoma krūma paimt į foto. Žymiai didesni už gonziko dryžikus.

TADA TIKRAI NEREIK schmoll.gif Gan pernai Aburidą auginaus doh.gif na skonis nieko....kitiems labai patiko....ale delnan netilpo....nenoooo tokių schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Mičikai @ 2016 02 01, 23:09)
Mestelsiu aš  mirksiukas.gif Skanus, dieviškas, aukštas, derlingas. Vat ir nerasit wink.gif mes su adja tik turim  cool.gif user posted image

Tai kad i De Barao raudona panasus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ginaja @ 2016 02 01, 23:25)

Pas mane De barao raudonas su cipuku, i Ex citrina labai panasus, o cia pailgai apvalus g.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2016 02 01, 23:18)
Nevierinu  biggrin.gif  sakyk pavadinimą  cool.gif

Nėr jo. Drįsiu teigt, kad tai jei ne pormasis, tai vienas pirmųjų, kuris atklydo į Lt. Rūmų didikų gėle augintas. Buvo garbės reikalas šią gėlę savo oranžerijoj turėt. Ir dar nevalgė jo. Tik pokario metu. Matyt iš alkio išdrįso. cool.gif
Papildyta:
QUOTE(ginaja @ 2016 02 01, 23:25)

Nu ne, neturi de barao būdingo skonio ir nuskinti tiek, kiek de barao nestovi.
Atsakyti
QUOTE(sypt @ 2016 02 01, 22:29)
Pas mane De barao raudonas su cipuku, i Ex citrina labai panasus, o cia pailgai apvalus g.gif

Raudonas su cipuku g.gif Pas man De barao rozovyj buvo su cipuku,o raudonų net nebandžius,bet fotkėse be jokio cypuko anie g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2016 02 01, 22:21)
  cool.gif vo tada ir virkaus... prisiminsiu, ką šnekėjo, prisiminsiu.  tongue.gif

Bla bla bla... jeigu ka, man drauge be priminimu duos cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2016 02 01, 23:29)
Nėr jo. Drįsiu teigt, kad tai jei ne pormasis, tai vienas pirmųjų, kuris atklydo į Lt. Rūmų didikų gėle augintas. Buvo garbės reikalas šią gėlę savo oranžerijoj turėt. Ir dar nevalgė jo. Tik pokario metu. Matyt iš alkio išdrįso.  cool.gif
Vadinasi antikvarinis paveldas blink.gif Kiekvieno rimto pomidoru veisliu kolekcininko pasididziavimas tureti toki pomidora savo kolekcijoje. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2016 02 01, 22:31)
Nėr jo. Drįsiu teigt, kad tai jei ne pormasis, tai vienas pirmųjų, kuris atklydo į Lt. Rūmų didikų gėle augintas. Buvo garbės reikalas šią gėlę savo oranžerijoj turėt. Ir dar nevalgė jo. Tik pokario metu. Matyt iš alkio išdrįso.  cool.gif

Su tokia istorija ir be pavadinimo??
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2016 02 01, 22:32)
Raudonas su cipuku  g.gif Pas man De barao rozovyj buvo su cipuku,o raudonų net nebandžius,bet fotkėse be jokio cypuko anie  g.gif
šitas irgi su pypu g.gif na pagal spalvą -raudonas g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2016 02 01, 23:32)
Raudonas su cipuku  g.gif Pas man De barao rozovyj buvo su cipuku,o raudonų net nebandžius,bet fotkėse be jokio cypuko anie  g.gif

As ta De barao is Regillos daugiau nei prie 10 metu pirkus.
Papildyta:
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2016 02 01, 23:37)
šitas irgi su pypu g.gif na pagal spalvą -raudonas g.gif
user posted image

labai panasus tokiom, net nezinau kaip ivardint, nusvirusiom sakom auga galybe ju buna.
Atsakyti
QUOTE(sypt @ 2016 02 01, 23:34)
Vadinasi antikvarinis paveldas  blink.gif  Kiekvieno rimto pomidoru veisliu kolekcininko pasididziavimas tureti toki pomidora savo kolekcijoje. thumbup.gif

Mano promočiutė gimė dar gerokai iki 1900, jau tada jos dvare jis augo kaip graži gėlė. Seneliui gimus 1925m visą oražerija šių gėlių buvo prisodinta jo garbei. Visi aplinkiniai traukdavo žiūrėt meilės vaisių. wub.gif
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2016 02 01, 23:36)
Su tokia istorija ir be pavadinimo??

Meilės vaisium vadino. O kaip iš tiesų yra, tai neaišku. Tada dar nevisi turėjo vardus pavardes, o čia tik nuodingas, bet gražus augalas.
Atsakyti