Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų augintojų namai

QUOTE(Paladė @ 2016 02 02, 11:56)
manau, kad jis arčiau
http://www.semenasad...ry-plameni.html
neragavau, bet pagal susižavėjimą tikrai neturėtų būt penio lygio. penis poprastis toms, kurios mėgsta sultingus
Iskri plamieni pasizymejus kaip grazu, pailga ir padazini tai ir Blinda toks? o tai sultys tadu is kur? Nera gi jis mesingas.Saintlina sake, kad sausokas, vadinasi dziovinimui.Nu ir marinavimui kas nori stacio stiklainy, bet man maloniau kast pomidoro mesos, nei atsigert marinato is pomidoro. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sypt: 02 vasario 2016 - 11:17
QUOTE(Kulkė @ 2016 02 02, 10:35)
Yra toks dalykas kaip Google, jis dar turi skiltį vaizdai. Tai va, paguglini ir per 2 s. pamatai
user posted imageuser posted image

Aš net pamenu, kad čia guru palaimintoji ranka bigsmile.gif Ir ji ten sakė, kad muzikantė ir jos pirštai labai ilgi bigsmile.gif Ar klystu?
Atsakyti
Nu grazus tas Blinda, labai jau grazus.Sesiu tikrai. Greiciau ateitu ta seja ir baigtusi tas smegensukys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sypt @ 2016 02 02, 11:29)
Nu grazus tas Blinda, labai jau grazus.Sesiu tikrai. Greiciau ateitu ta seja ir baigtusi tas smegensukys  biggrin.gif

O kiek daigų ir kiek veislių sėsi?
Atsakyti
QUOTE(Chiro @ 2016 02 02, 11:16)
:  Ar klystu?

Dėl muzikantės nžn, bet vaizdai tikrai jos smile.gif
Papildyta:
QUOTE(sypt @ 2016 02 02, 11:29)
Nu grazus tas Blinda, labai jau grazus.

Ne veltui prie jo eilė iki kinų sienos buvo...
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2016 02 02, 12:41)
Dėl muzikantės nžn, bet vaizdai tikrai jos smile.gif
Papildyta:
Ne veltui prie jo eilė iki kinų sienos buvo...

dar jeigu kas pasakytų, ar jam tinka toks apibūdinimas:

Оригинальный цвет, насыщенный вкус. Очень урожайный, среднепоздний сорт для пленочных теплиц. Растение высокорослое, требует формирования и подвязки. Прекрасные плоды длиной 13 см, оригинальной окраски. Мясистая, сочная мякоть с небольшим количеством семян. Настоящий великолепный томатный вкус, идеально подходит для приготовления соусов, пасты и для употребления в свежем виде
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2016 02 02, 11:46)

Оригинальный цвет, насыщенный вкус. Очень урожайный, среднепоздний сорт для пленочных теплиц. Растение высокорослое, требует формирования и подвязки.  Прекрасные плоды длиной 13 см, оригинальной окраски. Мясистая, сочная мякоть с небольшим количеством семян. Настоящий великолепный томатный вкус, идеально подходит для приготовления соусов, пасты и для употребления в свежем виде

Aš tai tokius, kaip Blinda, esu aptikus ne tik su Iskri plameni pavadinimu, ale ir Percevydnyj polosatyj ir Šerchan ir gal dar kokiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiro @ 2016 02 02, 12:54)
Aš tai tokius, kaip Blinda, esu aptikus ne tik su  Iskri plameni pavadinimu, ale ir Percevydnyj polosatyj ir  Šerchan ir gal dar kokiu  g.gif

aha, jau tada, kai eilėj visos klūpėjo, melsdamos Blindos sėklų, visus išnarstėm, bet idealaus atitikmens neradom
Atsakyti
QUOTE(Chiro @ 2016 02 02, 12:38)
O kiek daigų ir kiek veislių sėsi?

Turiu 83 siai dienai veisles. Nors laimingesne buvau kai turejau pirmas 50. Zinojau ko noriu ir kiek noriu ir galimybes buvo. O dabar noriu isbandyt visas, kai kuriu noriu po kelis daigus, o gaunas snipstas. Todel ir klausineju , prioritetus deliojuos.
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2016 02 02, 11:46)

Мясистая, сочная мякоть

Šiaip tinka. Tik kad sultingas, tai aš nepasakyčiau.
Atsakyti
QUOTE(sypt @ 2016 02 02, 12:58)
Turiu 83 siai dienai veisles. Nors laimingesne buvau kai turejau pirmas 50. Zinojau ko noriu ir kiek noriu ir galimybes buvo. O dabar noriu isbandyt visas, kai kuriu noriu po kelis daigus, o gaunas snipstas. Todel ir klausineju , prioritetus deliojuos.

vis tiek atsirinksi tik iš asmeninės patirties. pirmus metus - pirmus 50, antrus metus - sekančius 80, trečius metus dar 120 naujų, o paskui viskas sustos į savo vietas - tik tiek, kiek reikia, ir daugiausia tuos, kuriuos jau išbandei ir tiko, naujienų mažesnę dalį
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2016 02 02, 13:01)
Šiaip tinka. Tik kad sultingas, tai aš nepasakyčiau.

išbandysiu aš jį šiemet, tą Искры пламени.
iš persisotinimo naujus renkuosi tik pagal tokius požymius- насыщенный вкус, oчень урожайный biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2016 02 02, 12:07)
iš persisotinimo naujus renkuosi tik pagal tokius požymius- насыщенный вкус, oчень урожайный  biggrin.gif

Aš tai jau tik tuos, kur koks patikimas žmogus augino, realius rezultatus matė ir nutarė, kad verta rekomenduot smile.gif nebereik šimtų veislių.
Atsakyti