Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų augintojų namai

Sveikos, merginos 4u.gif Nu apie sinij suzinojau beveik viska, mintinai... biggrin.gif Sakau gal dabar ant Ivan kupalos galit pavaryt? ax.gif
Atsakyti
Nu i ka? Sitek zmogu tupi, ka klaviaturos pas nieka nedirba? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sypt: 03 vasario 2016 - 19:45
QUOTE(<...Neringa...> @ 2016 02 03, 18:15)
Šie metai man bus pirmieji pomidorų auginime. Turiu šiltnamį, todėl bandysiu auginti jame. Kokią veislę galite parekomenduoti, kad būtų sultingi ir atsparūs ligoms (įvertinkime ir tai, kad pirmieji metai sodininkystėje taip pat rizikos faktorius smile.gif) )

Rinkitės hibridus smile.gif Iš raudonų kokius Delfine. Geltoni Lemon boy labai skanūs. Hibridai bus atsparūs ir ligoms, ir temperatūrų skirtumams, ir šiaip nelepūs smile.gif
Dar Toro ir Bolzano superiniai hibridiniai pomidorai. Neserga, skanūs, derliaus jūra, dera iki šalčių.
Atsakyti
QUOTE(baltagėlė @ 2016 02 03, 20:14)
Tikrai ?  bigsmile.gif  Gal receptą parašytumėt ?

Kaip agurkus mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(sypt @ 2016 02 03, 20:23)
Sveikos, merginos 4u.gif  Nu apie sinij suzinojau beveik viska, mintinai... biggrin.gif  Sakau gal dabar ant Ivan kupalos galit pavaryt? ax.gif

Ivan kupala wub.gif Apie ja tik gerai arba nieko cool.gif mano darbstuolėlis siltnamio. Sultims super. Nerealaus derlingumo.
Atsakyti
Sveikutes.Norejau paklausti,o kur perkate rusiskas pomidoru seklas?
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2016 02 03, 21:19)
Kaip agurkus  mirksiukas.gif

Ar žalius ( turiu galvoje nesunokusius), ar pilnai sunokusius ?
Iš vaikystės (darželio) prisimenu, kad prie antro patiekalo kartais būdavo žalio rauginto pomidoro puselė. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dumsė @ 2016 02 03, 21:42)
Ar žalius ( turiu galvoje nesunokusius), ar pilnai sunokusius ?
Iš vaikystės (darželio) prisimenu, kad  prie antro patiekalo kartais būdavo  žalio rauginto pomidoro  puselė.  smile.gif

Raugiu tik visai žalius, bet savo dydi pasiekusius pomidorus.
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2016 02 03, 21:51)
Raugiu tik visai žalius, bet savo dydi pasiekusius pomidorus.

Matyt reikia raugti tuos, kurie jau nespėja sunokti, rudenį , tik ar visos veislės gerai gaunasi raugintos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2016 02 03, 18:09)
Aš visad 30\40 cm sodinu ir dar dviem stiebais. Ir gyvena ir neserga. Tik ravėt sunku ir genėt. Bet ravėt nebereik kaip ir mulčiuojant, o skabau kaip seksodrome: Tik su liemenėle, kad ko nenulaužčiau.  cool.gif

Na jei as taip su paponesium dirbciau ,tai jauciu vietine fauna ,atsinesus vynelio lauktu pratesimo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sypt @ 2016 02 03, 19:23)
Sakau gal dabar ant Ivan kupalos galit pavaryt? ax.gif

Apie katrą?Forume šitu pavadinimu yra dviejų rūšių.
Atsakyti
QUOTE(bambuziuke @ 2016 02 03, 22:29)
Na jei as taip su paponesium dirbciau ,tai jauciu vietine fauna ,atsinesus vynelio  lauktu pratesimo lotuliukas.gif

O kas man, tegu laukia pratęsimo. Jei ką, peniais užmėtyčiau lotuliukas.gif
Atsakyti
Ziurejau as i tuos pimpukinius pomidorus ,na tuos Aurija, bandysiu viena sodint, vaisinsiu vienisas draugytes biggrin.gif
Atsakyti