Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18val.

QUOTE(Anike* @ 2016 01 23, 10:29)
Labas rytas, pabudome, bet dar nesikeliame, atsinesiau kavos i lova  blush2.gif
Kokie siandien planai merginos?  smile.gif

As jau po pusryciu, MB suni isvede, o as atgal i lova biggrin.gif bet reiks judintis, siandien pagal plana daug veiklos: i baseina, susitvarkyt namus, einam i svecius, tai kepsiu vistienos pyraga bigsmile.gif o vakare jau ilsesiuos ir manksta darysiu smile.gif gavau pratimu visokiu is pazystamos fizioterapeutes, bandysiu kovot su negerumais bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas, nuotaika puiki thumbup.gif
pusryčiauju vaisių salotom, kava garuoja smile.gif

?angeliux?, turininga diena nusimato thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tobula audra: 23 sausio 2016 - 10:00
QUOTE(Anike* @ 2016 01 23, 09:29)

leido vyrai mamai issimiegot,db pusryciaujam,teti i sporta isleidom, kai grys eisim pasivaiksciot,paskui mama leks su draugem i kavine, o vakare lauksim sveciu:)turininga diena nusimato:)
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Mes irgi pusryciaujam ir as leksiu viena pasiblaskyti po prekybcentrius lotuliukas.gif
Termometras rodo vos -2 net nesitiki kai dvi savaites tik nuo -17 iki -10 matem lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2016 01 22, 18:54)
jei ka man visad ties 88 sustoja

Visad? g.gif Kiek kartų strigai ties 88 ? g.gif

QUOTE(*Laukine* @ 2016 01 22, 19:16)
Nu bet prie prie tokio svorio doh.gif  ir ūgis skiriasi.

Nu įdomu būtų Barbaškės nuomonė, ji irgi buvo didelė g.gif

Ane? biggrin.gif Nepamenu tiksliai,bet gi man per 7.5 mėn buvo -30 kg. Tai per mėn man apie 4 kg nukrisdavo.Jei vieną savaitę mažiau,tai kitą daugiau nukrisdavo.
O jos meniu tai maži,aš dar skaičiuodavau kalorijas,tai būdavo 1200-1300 kcal,savaitgalį ataipalaiduodavau,tada koks mkd ar iškrova ir toliau važiuoju.

Labas rytas,einu kavos bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Anike* @ 2016 01 23, 07:29)

drinks_cheers.gif nesikeliam biggrin.gif Ir aš kavos atsinešiau ir vynuogių smile.gif
Savaitgalio planas pailsėt bigsmile.gif Tik ar jis pavyks? biggrin.gif Nes ateinantys 2 savaitgaliai bus sokiai.gif sokiai.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Aš ir ką tik po kavos, dar torčiuko gabaliuką sušlamščiau blush2.gif .
Ryte buvo -200g, leidau sau paskanauti ta proga tongue.gif
Atsakyti
Mes dar irgi tinginiaujame, jokiu dideliu planu neturime, tik pasitvarkyti, issiskalbti ax.gif Parduotuves aplakstytos, kieme salta, visur zmoniu milijonai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Barbaškė @ 2016 01 23, 10:58)
Visad?  g.gif  Kiek kartų strigai ties 88 ?  g.gif
Ane?  biggrin.gif    Nepamenu tiksliai,bet gi man per 7.5 mėn buvo -30 kg. Tai per mėn man apie 4 kg nukrisdavo.Jei vieną savaitę mažiau,tai kitą daugiau nukrisdavo.
O jos meniu tai maži,aš dar skaičiuodavau kalorijas,tai būdavo 1200-1300 kcal,savaitgalį ataipalaiduodavau,tada koks mkd ar iškrova ir toliau važiuoju.

Labas rytas,einu kavos  bigsmile.gif
Papildyta:

drinks_cheers.gif  nesikeliam  biggrin.gif  Ir aš kavos atsinešiau ir vynuogių  smile.gif
Savaitgalio planas pailsėt  bigsmile.gif  Tik ar jis pavyks?  biggrin.gif  Nes ateinantys 2 savaitgaliai bus  sokiai.gif sokiai.gif

Daug kartu, nes ne pirma kart noriu numest bigsmile.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2016 01 23, 12:38)
Daug kartu, nes ne pirma kart noriu numest  bigsmile.gif  tongue.gif

numesi 4u.gif rašyk meniu, patarsim ir pavyks 4u.gif

pietum gaminsiuos grikius kepintus su svogūnu ir morkom, MB kepsiu grybų pyragą smile.gif
Atsakyti
Mano vyrai tai kebabus daro pietums, naminius, net lavašo blynus patys gamina biggrin.gif
Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2016 01 23, 10:38)
Daug kartu, nes ne pirma kart noriu numest  bigsmile.gif  tongue.gif

Linkiu,kad būtų paskutinis kartas 4u.gif Pabandyk gal kalorijas paskaičiuot g.gif

Kavos ? wink.gif Bandžiau numigt dar,bet saulė spigina,tad reik pakrutėt smile.gif
Atsakyti
labas rytas

isgeriau kavos, suvalgiau koses lekstute. tuoj eisiu antro kavos biggrin.gif

pietum kepsiu kalakuto slauni su mazom bulvytem maise bigsmile.gif

vakare i svecius.. nu bet ax.gif
Atsakyti