Įkraunama...
Įkraunama...

Užsisakome iš JAV parduotuvių!

yoox - nedaug truksta iki 20% off - prisijunkite

Nuoroda
Papildyta:
Gal kam laikroduko?

Nuoroda
Atsakyti
QUOTE(ciu @ 2016 02 04, 16:40)
Gal atsilieps daugiau pirkusių merginų ir patars dėl dydžio 4u.gif

mano patirtis su UGG ir Australia luxe tokia : aviu 41 d, atsisiunciau Ugg 10 dydi, klapsejo, teko parduoti....australia luxe 10 dydi pasilikau, aviu, telpa ir su siltesne kojine, bet neklapsi ir su medvilnine.... vat : ) tai padariau isvada, kad ugg kazkiek didesni...nors velgi, gal nuo paties modelio priklauso g.gif ugg turejau siuos http://www.sierratra...-women~p~9578g/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 04 vasario 2016 - 18:47
PASIKARTOSIU smile.gif

QUOTE(ciu @ 2016 02 04, 10:45)
Gal yra pirkusių yoxxe LOCKEED ar PIERRE DARRE  ilgaaulius. Labai reik komentarų dėl dydžio smile.gif

Atsakyti
tuojaus kraunu:
Macys
Uniqlo
Yoox-20% off
Ae
Atsakyti
QUOTE(ciu @ 2016 02 04, 15:40)
Gal atsilieps daugiau pirkusių merginų ir patars dėl dydžio 4u.gif Mano supratimu, viduje avikailis, o kaina tai gera smile.gif

Kaip tik gavau dabar ir aš savo Australia lux. Mano peda 24,8cm - neplati - nors taip pat labai abejojau dėl dydžio- vis tik paėmiau 8. Ir dabar galiu pasakyti, kad 7-as būtų buvęs tikrai negerai, nes šie 8 dydžio yra pats tas su plonyte kojine.
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2016 02 04, 18:39)
mano patirtis su UGG ir Australia luxe tokia : aviu 41 d, atsisiunciau Ugg 10 dydi, klapsejo, teko parduoti....australia luxe 10 dydi pasilikau, aviu, telpa ir su siltesne kojine, bet neklapsi ir su medvilnine.... vat  : )  tai padariau isvada, kad ugg kazkiek didesni...nors velgi, gal nuo paties modelio priklauso  g.gif ugg turejau siuos  http://www.sierratra...-women~p~9578g/

Siu su tokia pat koja kaip Jusu man 9 geras buvo, matavausi koleges 4u.gif Tikrai pasirode padidinti, o megzti ugg man 10 pats tas, sakyciau prie pat kojos. Manau nuo modelio priklauso 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika23 @ 2016 02 03, 19:43)
Vis dar neturiu kam Alytaus siųsti  unsure.gif

Labas vakaras,
Paėmė Alytaus siuntelę?
Atsakyti
Gak kas žino kas pasidarė su Uniqlo? neleidžia rinktis size. Bandžiau iš kelių pc
Atsakyti
Ralpho balerinos - 19.40$

Nuoroda
Atsakyti
QUOTE(Kidman @ 2016 02 04, 20:49)
Kaip tik gavau dabar ir aš savo Australia lux. Mano peda 24,8cm - neplati - nors taip pat labai abejojau dėl dydžio- vis tik paėmiau  8. Ir dabar galiu pasakyti, kad 7-as būtų buvęs tikrai negerai, nes šie 8 dydžio yra pats tas su plonyte kojine.

na as surizikavau 7 imti g.gif mano siaura koja... gausiu ir matysim ar neprasoviau unsure.gif bet labai tikiuosi kad bus ne mazi
Atsakyti
Sveikos, is kokiu paduotuviu perkat kudikiams?smile.gif
Atsakyti
Ir vėl labai ačiū už siuntinuką Kate25, ir be abejo Mano Lėjytei 4u.gif Jau kaip patenkinta pirštinėm, kokia odytė švelni, spalva graži, fainuolės, negaliu atsidžiaugti, ir dydis liux thumbup.gif clap.gif ploja.gif Žodžiu AČIŪŪŪ notworthy.gif

O ten pasižiūrėsiu siūlų, ačiukas, ale kiek ten šiaip visko namams vajeee... bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Optiva: 04 vasario 2016 - 20:22