yoox - nedaug truksta iki 20% off - prisijunkite
Nuoroda
Papildyta:
Gal kam laikroduko?
Nuoroda
QUOTE(ciu @ 2016 02 04, 16:40)
mano patirtis su UGG ir Australia luxe tokia : aviu 41 d, atsisiunciau Ugg 10 dydi, klapsejo, teko parduoti....australia luxe 10 dydi pasilikau, aviu, telpa ir su siltesne kojine, bet neklapsi ir su medvilnine.... vat : ) tai padariau isvada, kad ugg kazkiek didesni...nors velgi, gal nuo paties modelio priklauso

PASIKARTOSIU

QUOTE(ciu @ 2016 02 04, 10:45)
Gal yra pirkusių yoxxe LOCKEED ar PIERRE DARRE ilgaaulius. Labai reik komentarų dėl dydžio 

tuojaus kraunu:
Macys
Uniqlo
Yoox-20% off
Ae
Macys
Uniqlo
Yoox-20% off
Ae
QUOTE(ciu @ 2016 02 04, 15:40)
Gal atsilieps daugiau pirkusių merginų ir patars dėl dydžio
Mano supratimu, viduje avikailis, o kaina tai gera 

Kaip tik gavau dabar ir aš savo Australia lux. Mano peda 24,8cm - neplati - nors taip pat labai abejojau dėl dydžio- vis tik paėmiau 8. Ir dabar galiu pasakyti, kad 7-as būtų buvęs tikrai negerai, nes šie 8 dydžio yra pats tas su plonyte kojine.
QUOTE(Dideja @ 2016 02 04, 18:39)
mano patirtis su UGG ir Australia luxe tokia : aviu 41 d, atsisiunciau Ugg 10 dydi, klapsejo, teko parduoti....australia luxe 10 dydi pasilikau, aviu, telpa ir su siltesne kojine, bet neklapsi ir su medvilnine.... vat : ) tai padariau isvada, kad ugg kazkiek didesni...nors velgi, gal nuo paties modelio priklauso
ugg turejau siuos http://www.sierratra...-women~p~9578g/

Siu su tokia pat koja kaip Jusu man 9 geras buvo, matavausi koleges

QUOTE(zuika23 @ 2016 02 03, 19:43)
Labas vakaras,
Paėmė Alytaus siuntelę?
Gak kas žino kas pasidarė su Uniqlo? neleidžia rinktis size. Bandžiau iš kelių pc
QUOTE(Kidman @ 2016 02 04, 20:49)
Kaip tik gavau dabar ir aš savo Australia lux. Mano peda 24,8cm - neplati - nors taip pat labai abejojau dėl dydžio- vis tik paėmiau 8. Ir dabar galiu pasakyti, kad 7-as būtų buvęs tikrai negerai, nes šie 8 dydžio yra pats tas su plonyte kojine.
na as surizikavau 7 imti

Sveikos, is kokiu paduotuviu perkat kudikiams?

Ir vėl labai ačiū už siuntinuką Kate25, ir be abejo Mano Lėjytei
Jau kaip patenkinta pirštinėm, kokia odytė švelni, spalva graži, fainuolės, negaliu atsidžiaugti, ir dydis liux
Žodžiu AČIŪŪŪ
O ten pasižiūrėsiu siūlų, ačiukas, ale kiek ten šiaip visko namams vajeee...

O ten pasižiūrėsiu siūlų, ačiukas, ale kiek ten šiaip visko namams vajeee...