Įkraunama...
Įkraunama...

Užsisakome iš JAV parduotuvių!

QUOTE(Rena_ @ 2016 02 05, 18:58)
Sveiki, ar galetumet patarti koki batu dydi imti? Jeigu 8,5 dydi su 25,5 koja nebus per mazi? 4u.gif
http://www1.macys.co...A_PARAMETER=BAG

neturetu

Labai laukiu uniqlo - 18 nuo 108$

nuoroda

ir michael kors - apie 26% off, iskaitant sale prekes

Nuoroda
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kate25: 05 vasario 2016 - 19:14
QUOTE(Fia @ 2016 02 05, 18:09)
šiandien gavau, superiniai, dydis atitinka  thumbup.gif

O pats aulas platus? Aprasyme tai ganetinai platus atrodo turetu but
Papildyta:
QUOTE(Fia @ 2016 02 05, 19:09)
as nemegstu kai batai kaip pirstine aptempia todel man pats tas, telpa du pirstai tarp blauzdos ir batu kai ant nuogos kojos matuoju.

o koki jus dydi turite? gal galetumete pamatuoti koks tas aulas virsuje.?
Atsakyti
Ačiū už prekes 4u.gif Laikrodis jau ant rankos cool.gif o va Guess jau peržegnojau neribotam laikui doh.gif jau buvau viena maike nusivylus seniau, bet surizikavau vėl su šita Guess maikute . Jau besimatuojant sutrūkinėjo tas baltas apklijuotas paveiksliukas doh.gif doh.gif nors medžiaga labai maloni, tvirta, ne draiskalas biggrin.gif

atskiras ačiū dalintojai 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Batukė @ 2016 02 05, 20:17)
O pats aulas platus? Aprasyme tai ganetinai platus atrodo turetu but
Papildyta:

o koki jus dydi turite? gal galetumete pamatuoti koks tas aulas virsuje.?

paciam virsuje 40 cm o per placiausia blauzdos vieta 38 cm, mano 7,5 dydis - atitinka 37,5-38 dydi.
Atsakyti
QUOTE(egluti @ 2016 02 05, 20:28)
Ačiū už prekes  4u.gif  Laikrodis jau ant rankos  cool.gif  o va Guess jau peržegnojau neribotam laikui  doh.gif  jau buvau viena maike nusivylus seniau, bet surizikavau vėl su šita Guess maikute . Jau besimatuojant sutrūkinėjo tas baltas apklijuotas paveiksliukas  doh.gif  doh.gif  nors medžiaga labai maloni, tvirta, ne draiskalas  biggrin.gif

atskiras ačiū dalintojai  4u.gif  4u.gif

smalsu koks ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Vel dedu ivairius macys- ir su 25% off, ir su 20% off kodukais
Atsakyti
O RL batai atitinka dydį? Jeigu koja 37, tai imti 7 ar uztektu 6.5. Koja mano ne pilni 24 cm. Mokasinus uzmačiau macys1 uz 25 dol. Raso specialus pasiūlymas, tai per gerai noriu dar ir nuolaidos? blush2.gif
Atsakyti
Tommy Hilfiger Classic Puffer Jacket - 41.24$

Tommy Hilfiger Long Snorkel Coat - 74.24$

macys biski meto is kasiko prekes pries mokant, ne viska turi.
ka gero uzmatom ir leidzia pirkti, rodysim
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kate25: 05 vasario 2016 - 20:38
Gal turit kas Marc Fisher batus, reik komentarų dėl dydžio, noriu sau ir dukrai, bet 4 porų pirkt nenoriu, kad pataikyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vamzdis @ 2016 02 05, 18:49)
Jums irgi pasirode platus aulas?
Gundausi, bet kazkuri mergaite rase, kad lyg platoki, bet gal cia dar nuo dydzio priklauso

Mano dydis 9.5, aulas - 43cm. Tai matyt pagal dydį tikrai plotis skirias. Bet vistiek labai gražūs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilnele136 @ 2016 02 05, 17:07)
O RL batai atitinka dydį? Jeigu koja 37, tai imti 7 ar uztektu 6.5. Koja mano ne pilni 24 cm. Mokasinus uzmačiau macys1 uz 25 dol. Raso specialus pasiūlymas, tai per gerai noriu dar ir nuolaidos? blush2.gif

Aš baletkes rl dvejes turiu su ne pilnais 24 cm 6,5. Bet labai bijau patart 100% nes jos man tik tik. Tai vat dar atsižvelkit ar ne plati kojytė smile.gif
Atsakyti
Sveiki, ar uzsakote is www.toysrus.com
Atsakyti