QUOTE(Sikste @ 2016 03 19, 18:41)
Praeita diena isbandziau nauja pyraga, seimyna labai teigiamai ivertino , tai pasidalinsiu ir su jumis. Tik angliskai
aciu, issisaugojau, butinai pabandysiu, skamba labai idomiai, ypac kad morkos virtos
QUOTE(RasaZFR @ 2016 03 19, 19:13)
Kazkur neseniai skaiciau apie kokosu aliejaus masazus demensiniams (nezinau, ar galima sitazodi lietuviu kalboj naudoti) ligoniams. Viso kuno masazas kiekviena diena. Zenklu pagerejima pastebejo po 3 savaiciu, berods. Maciau, kad yra net knyga "Coconut cures".
Cia gal tik isitikinimas, o gal ir veikia. Mano mama (amzius - link 70) kokoso aliejum veida tepa jau apie puse metu. Sako net rauskles apmazejo ar ne tokios ryskios. Ant ranku nunyko tokios senatvines demes (zinot, tokie kaip slakai ant plastaku isorines puses).
masazas tiek demenciniams, tiek sveikiems organizmo bukle gerina. Turbut galingiausia nemedikamentine gydymo ir sveikatinimo priemone
QUOTE(RutaT @ 2016 03 20, 11:34)
Labai įdomu, ačiū, kad pasidalinai patirtim. Sunku įsivaizduot, kaip iš veganiškų produktų "išspaust" subalansuotą pilnavertišką mitybą. O kodėl mėsą gražinot į racioną, o ne kiaušinius?
Mano anytos brolis irgi "degeneruoja" akyse (nors jam tik 65m), o diagnozė neaiški, vieni sako alzhaimeris, kiti, kad parkinsonas. Nors pabendravus nei į tą, nei į tą nepanašu. Jis atrodo labai gilioj depresijoj, bet nei rankos ar galva kreta, nei jis ką pamiršta. Gydo vaistais, bet tie visiškai nepadeda.

Mano mama irgi du stiklainius kokosų sviesto šaldytuve pasistačius ir visur tepa. Man tai truputį kyla įtarimas, kad visi čia pasidavė reklamai. Net dantis su kokosų aliejum/sviestu balina, dantenas stiprina, ir dar visur kur naudoja
mesa grazinom grynai del iprocio ja valgyt kasdiena, kiausinio tiek nesinoretu duot. Na, ir kiausinio baltymas- tikrai nemaza doze baltymu. Is veganisku produktu,teoriskai atrodo visai imanoma pilnavertiskai maitintis , bent jau skaiciuojant viska, tik kad klausmas kaip isisavinama, faktas, kad sunkiau nei is gyvulinio maisto, bet kiekvienam dar individualiai
Neurodegeneracijas labai sunku atskirt ir klasifikuot. Mes pusantru metu karuselej sukames

as is tikruju ir nematau prasmes, nes gydymo nera bet kuriuo atveju, ty, jis kaip ir nesikeicia (nebent, jei genetiskai nulemtas, tai artimiesiems aktualu diagnoze ir galimas paveldejimas)... Yra terminas 'parkinsonizmas plius', kuris apima nemazai sindromu, plius gali buti mielopatijos, ivairios demielinizacijos ir pan. Cia tiesiog shudinas gyvenimo loterijos bilietas kai iskrenta, is esmes nieko jau ir nebepadarysi
Kokosu aliejus tai tikrai madoj. Bet dantis tai jis nubalina (kaip ir bet kuris kitas nubalintu), nes tirpina vandenyje netirpias apnasas. Ypatingai turetu matytis efektas rukantiems, nes dervos nuo rukalu vandenyj netirpios.
QUOTE(Pippa @ 2016 03 21, 13:09)
Bet va vakar uzsikabinau ant straipsnio apie sasaja tarp keratosis pilaris ir gliuteno netolerancijos, kad ta zasies oda kaip viena is gliuteno netolerancijos simptomu. Ka manot

Sakau gal pabandyti koki men be gliuteno ir ziureti kas bus
pabandykit butinai.
QUOTE(RutaT @ 2016 03 21, 14:15)
Upps

Tu išmanai tokius dalykus. Yra alergija maistui ir yra maisto netoleravimas. Alergijos testai ant odos tai viskas aišku. O ar patikimi tie maisto netoleravimo testai iš kraujo, kur daugelis klinikų LT siūlo? Nes čia gydytojos siūlo bandymo būdu pačiam išsiaiškint ko netoleruoji...
Nepatikimi jie visiskai. Pinigu darymas. Bandymu budas- pats patikimiausias, tik beda kad aktyvaus ir ilgalaikio dalyvavimo reik.
QUOTE(Pippa @ 2016 03 21, 15:03)
Ai, o galima naudoti karts nuo karto pvz. miltus be gliuteno kokiam pyragui?

Taip visai be saldumynu 11-metei jauciu bus labai sunku.... Na eisiu skaityti.
man regis, labai daug saldumynu receptu su migdolu, avizu, ryziu miltais. Neturetu but labai sunku