Įkraunama...
Įkraunama...

Vokietijos lietuvės

Jo, sau tongue.gif viena ryskia morkavai rausva, tada melyna, ir viena plonute kakavine smile.gif
Atsakyti
QUOTE(moocho @ 2016 01 26, 21:28)
Pippai balionas uz tai, kad tiek spejai 4u.gif

Nea, man baliono nereikia, neesu as cia kazkokia isskirtine. Mes priemem 22 metu mergina i darba, va ja tai nuosirdziai zaviuosi: iki 14val dirba pas mus, nuo 18 iki 22:30val mokosi vakarineje (ji po Ausbildung, nuo vasaros studijuos), savaitgaliais dar dirba studentiskus darbus... Sukasi mergina kaip gali wub.gif
As norejau tik pasakyti, nesvarbu ka bepasirinktum, nereikia kompleksuoti ir save viesai teisinti (pvz. as tai 'tik' namu seimininke, namu seimininkes 'nedirba' ir t.t.... arba atvirksciai). Ko labiausiai nekesdavau ir nekenciu, tai buti ta 'vargse'... Tu 'vargse' nes nedirbi, tu 'vargse' nes augini vaikus ir dirbi.... Vis vargse ir vargse, nesvarbu ka bedarytum lotuliukas.gif Bet jei jau pats patiki, kad esi vargsas - pats laikas kazka keisti.

Vakar ejom i filma ir po to i susitikima su Maria Furtwängler. Fantastiska aktore ir zmogus wub.gif Bet vokieciai tai naivus kaip trys kapeikos, jie vis dar tiki, net ir po FIFA ir kitu skandalu, kad pas juos korupcija neegzistuoja. Filmas - tikra istorija - apie vienoje organizacijoje dirbancia Fundraiser'e, ju orgijas, priklausomybe alkoholiui, pinigu svaistyma ir t.t. Tai oho kiek vyresniu moteryciui pasipiktino ir ta pykti isliejo ant rezisieres ir aktoriu, lyg jie butu kalti doh.gif Mol nereikia, ypac dabar, tokiu filmu rodyti. Mazdaug uzmerkiu akis ir nieko nematau, o kai nematau, tai ir neskauda cool.gif. Man tai filmas patiko, tik ji reikia suprasti.
Dar gavau dovanu 2 bilietus i Ina Müller koncerta. 2017metu pavasari!!! lotuliukas.gif Nu bliamba, dar reikia to pavasario sulaukti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pippa: 29 sausio 2016 - 14:04
Moocho, koki dydi perki? ir as susigundziau smile.gif
Atsakyti
xs/s. Matuok riesa per kauliuka. pas mane aptempus 14,5cm, o neaptempus 15cm. Tai ji man biski patrumpins tas apyrankes. Jei nusipirksi ir bus didoka, tai galesi susitarti ir uzeiti pas ja i studija kai busi LT, ir patrumpintu ten meistre.
Atsakyti
QUOTE(moocho @ 2016 01 29, 18:57)
xs/s.  Matuok riesa per kauliuka. pas mane aptempus 14,5cm, o neaptempus 15cm. Tai ji man biski patrumpins tas apyrankes. Jei nusipirksi ir bus didoka, tai galesi susitarti ir uzeiti pas ja i studija kai busi LT, ir patrumpintu ten meistre.

pas mane 14cm aptempus unsure.gif tai gal as iskart xxs imsiu g.gif paskaiciau , kad 16cm ilgis, tai manau pats tas smile.gif
Atsakyti
Baliai pasibaige, parodysiu toms,kurios ne FB, koky pyraga sumeistravau mazes Gimtadienui ax.gif
user posted image

Vienas is darbeliu su smeliu. Dare maniske.
user posted image

Mano ir panu vakariniai uzsemimai biggrin.gif Bandziau seseliais daryt
user posted image

user posted image
Papildyta:
Dickes menas
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingo101: 30 sausio 2016 - 13:00
Labas rytas!
Nusipirkom ir mes kuprine siandien. In McNeil. Labai labai aciu pasidalinusioms firmu pavadinimais ir ivertinimais 4u.gif
Labai geras pardavejas pasitaike, atrink pagal Luko ugi, kad galvos neremtu, kad i sonus nesimakaluotu, kad per didele nebutu. Oi, visa gimine kartu Lukui kuprine pirko, nes tetos irgi uzsimane kartu vaziuoti ir puse tos kuprines padovanoti smile.gif As labai linksmai laika praleidau.

Vakar grizo kaimynai is Naujosios Zelandijos po triju menesiu. Aciu D., taip negera man visa ziema i tamsius langus ziureti buvo. Taip kazko truksta tada.
Sumaisiau torta, pastaciau stingti, nes kaimynai pakviete kavos, o maniskis pazadejo kad MES (!!!) torta atsinesim. Labai prasikaltes man ta "MES" pranese smile.gif Labai tikiuosi, kad bus geras ir skanus, nes gaminu toki pirma karta. Ryt paraportuosiu.

Stumiu seimyna i baseina, nes per daug zmoniu namuose smile.gif

Atsakyti
Man is visu zalia apyranke labiausiai patiko.

Ingo,oho kad padirbejot thumbup.gif

Rasa,man ir MCNeill paciausios kuprines thumbup.gif Pasirodykit kuria issirinkot.McNeill ne tik funktionalios,bet ir labai grazios.As ir rinkausi is keliu,nes viena uz kita grazesne.
As sakau cia visuotine psichoze del kupriniu lotuliukas.gif
Pas mus dabar darzelyje kitos kalbos ir nera kaip apie kuprines lotuliukas.gif
Atsakyti
Va, sita http://www.mcneill-s...t-912-5904.html
Su dinozaurais smile.gif
Atsakyti
Merginos, jeigu dar negaminot, tai butinai isbandykit shakshuka http://www.nidosreceptai.lt/?p=61
As papildomai pabaigoj idejau fetos (del skonio) ir prieskonius rukyta paprika papildziau. Ji siulo tai valgyti pusryciams, bet mums labai puikiai tiko vakarienei.
Atsakyti
Moocho, grazios apyrankes. Esi jau anksciau pirkusi ar dabar tik?
Ingo, grazus tortai ir darbeliai, kas cia per smelis? Musiskes antradieni gimtadienis, sves darzelyje, o namuose, matyt, savaitgali, nes siuo metu seneliu nera.
O kupriniu kainos, tai pagerintos doh.gif

Atsakyti
ale tikrai, kokios kainos kupriniu..na bet laiko turbut ne vienus metus?

jolitka, turiu as jos viena apyranke jau kokius metus, ir dar dvi plonas. Tos plonos tai nieko ypatingo, o ta platesne tai grazus aksesuaras vasara smile.gif as ja pirkau smelio spalvos, kad prie visko tiktu. Uztai dabar norejau kazko ryskaus smile.gif
Atsakyti