Įkraunama...
Įkraunama...

Hormonų tyrimai

Sveikos, Po IVF liko 7 dėžutės Ultrogestano žvakučių. Galiojimas iki 2019.08. Atiduočiau uz puse kainos nei vaistineje. I az :4u:

Atsakyti
Sveikos, pasidariau hormonus 20cd. Skydliauke 5.8. Prolaktinas 67 (riba 9- 29). Siuncia pas endokrinologa. Gal kuri susiduret ?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Gal galite mane užvesti ant kelio, kur gali būti mano bėdos...
2016 pabaigoje laukiausi, pastojau iš vienintelio karto. Deja persileidau. Priezasciu nezinau, bet galejo prisideti tai kad buvo itin daug streso, zemas progesteronas ir tt.
Ciklas pas mane gan reguliarus - 26-28 dienos. Siu metu vasari pasidariau PRG 21 cd - rezultatas buvo kiek pamenu ~ 50nmol, kas gyd.zodziais buvo l.geras.
As sau rami nieko daugiau nesityriau. Nutarem toliau darbuotis. Taigi, si men atlikti nd, as 21 cd sugalvojau vel PRG pasitikrinti ir likau suglumusi, nes rezultatas viso labo 1.06 nmol verysad.gif tai taip supratau kad neivyko ovuliacija?
Si karta saugau save nuo stresu, nepersidirbu ir pan, bet va reakcija atvirkstine. Turbut kvaila galvoti, kad galejo ivykti laboratorijos klaida? Mano gydytoja kaip tycia atostogauja. Bet ji eiline poliklinikos gydytoja, kuri gan atsainiai i mano prg trukuma paziurejo ankstesnio nesekmingo nestumo metu. Beje, man 35 meta ir planuojame 3-cia pagranduka. 2 vaikai is pirmo karto uzkibo...
Ka man patartumet?
Atsakyti
Sveikos merginos,
paskaiciau tema ir supratau kad negerai darau PG tyrima....
Mano ovuliacija vyksta apie 16cd
o man gydytoja nurodzius termina 21-23 cd daryti ta tyrima. Tai as pasidarau 21cd - kas yra 5DPO mazdaug

Na bet siaip ar taip. As jau geriau Dhupaston kokius 8 menesius
Nusprendziau si menesi mesti viska nes nusibodo (paskutinis tyrimo rezultatas buvo 38 su vaistais)
Pasidariau "svaru menesi" ir pasidariau tyrima

rezultatas 24 verysad.gif (pries gydymo kursa buvo 12)

kaip ji interpretuoti? Man gydytoja sakius yra taip - nuo 40ties mes galim PRADETI kalbeti apie kazkokius sansus del pastojimo.
Geriausias rezultatas butu 80

Esu buvus dar ir pas kita gydytoja - niekas man to progesterono gydymo nekeicia. Nesuprantu kazkaip
man atrodo visi kiti tyrimai (kaip kiausintakiu nepraeinamumas, histeroskopija, ovuliacijos skatinimai) - yra nieko verti jeigu progesteronas ne normoje ????

Man atrodo toks paprastas sutirikimas ir niekas negali isprest iki galo biggrin.gif

Atsakyti
Atiduodu UŽ DYKĄ Duphaston 1,5 dėžutės (galioja iki 2019.05) ir 2,5 tabletės Clostylbegyt (iki 2018.01). Rašyti į a.ž.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gegužinė: 26 gegužės 2017 - 09:29
QUOTE(`delfine` @ 2017 05 10, 10:47)
Sveikos merginos,
paskaiciau tema ir supratau kad negerai darau PG tyrima....
Mano ovuliacija vyksta apie 16cd
o man gydytoja nurodzius termina 21-23 cd daryti ta tyrima. Tai as pasidarau 21cd - kas yra 5DPO mazdaug


Sveika, labai suprantu tavo nerima. Pati vargstu su panasiom problemom. Savo beda jau issiaiskinau. Kol ejau iki atsakymu, siek tiek man nauju dalyku suzinojau.
Del duphastono, tai ji svarbu pradeti gerti ne tam tikra ciklo diena, o butinai po O, todel svarbu tiksliai zinoti, kada ivyko O. Priesingu atveju Duphastonas ja slopina.
Mano pries tai buves ciklas pirma karta gyvenime man iskrete poksta - mmm velavo 3 savaites. Poliklinikos ginekologes duphastona skiria standartiskai, neatsizvelgdamos i individualuma. Pati ginekologe prisipazino, kad apie hormonus as daugiau jau zinau negu ji. Be komentaru... pirma ka padariau - pakeiciau ginekologe. Pries tai pati sugalvojau issitirti skydliauke, nes ji l.svarbi hormoniniam fonui. Pasidariau ir kitus hormoninius tyrimus. Nauja ginekologe akimirksiu suprato kas man yra, kur padarytos gydymo klaidos ir ka darysime toliau.
Tai pradziai tiek is asmenines patirties.
Atsakyti
Sveikos. Ateinu ieskot pagalbos ir info, skaičiau čia temas,alia balta varna pasijutau vieni skaičiai sukas makaule.. Pagal progesterona suprantu tik tiek, kad ovuliacija neįvyko? Ar ir tai netaip supratau is skaitytos info... unsure.gif
Padariau 20c.d.(mm svyruoja nuo 32-36 dienas) tik Progesterona, gal kas ka supras ir pakomentuos?
Folikul. F. : 0.181 - 2.84
Oviliac. F : 0.385 - 38.1
Liutein. F : 5.82 - 75.9
Tyr. Rez. 2.08
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 15 birželio 2017 - 17:00

Jei mėnesinės svyruoja 32-36 d., tai šį tyrimą turėjot daryt 25-29 ciklo dieną.

Jis atliekamas 7 dienos po ovuliacijos arba 7 dienos iki būsimų mėnesinių.

Dabar neįmanoma vertinti. 

Ovuliacijos šį ciklą nebuvo visai arba DAR nebuvo, o gal ji vyksta šiuo metu. Tyrimas neinformatyvus.

Atsakyti
QUOTE(Ten @ 2017 06 15, 18:05)
<p>Jei mėnesinės svyruoja 32-36 d., tai šį tyrimą turėjot daryt 25-29 ciklo dieną.</p><p></p><p>Jis atliekamas 7 dienos po ovuliacijos arba 7 dienos iki būsimų mėnesinių.</p><p>Dabar neįmanoma vertinti. </p><p></p><p>Ovuliacijos šį ciklą nebuvo visai arba DAR nebuvo, o gal ji vyksta šiuo metu. Tyrimas neinformatyvus.</p><p></p>

O ginė apie darymo dieną žinodama svyravima memiu te pasakė kad nuo 14c dienos bet kada. Net neužsiminė kad nuo 25...nu žodžiu ibridau i balą verysad.gif ačiū už komentarą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 15 birželio 2017 - 17:28

Paprastos ginekologės dažniausiai laikosi standartinio protokolo, t.y. visoms vienodai - prg tyrimas 21 ciklo dieną (nepaisant jo trukmės), jei per mažas - duphaston tris mėn. nuo 13-16 ciklo dienos.

Trumpina ciklą.

Kas labiau specializuojasi vaisingumo tyrimuose, tai jau patikslina. Ir tai ne visi.

Bet išties mažai logikos tirti tą dieną, kai dar ovuliacija neįvykus, niekad šito nesupratau, kodėl taip rekomenduoja, nesigilindami į konkretų atvejį...

Atsakyti

Nors kartais kai nereguliarūs ciklai tai nelabai ir pagausi tos tikslios dienos, vis vien jūs pati jau turėtumėt visokiais pagalbiniais būdais bandyti nustatyti ovuliacijos dieną ir po jos praėjus 7 d. tirti.

Gal manoma, kad moterys nelabai žino, nelabai gali nustatyti tikslios dienos ir dėl to tos standartinės rekomendacijos...

O juk ir išties ne kiekviena taip užsimerkus pasakytų, kada.

Atsakyti
QUOTE(Ten @ 2017 06 15, 18:30)
<p>Nors kartais kai nereguliarūs ciklai tai nelabai ir pagausi tos tikslios dienos, vis vien jūs pati jau turėtumėt visokiais pagalbiniais būdais bandyti nustatyti ovuliacijos dieną ir po jos praėjus 7 d. tirti.</p><p></p><p>Gal manoma, kad moterys nelabai žino, nelabai gali nustatyti tikslios dienos ir dėl to tos standartinės rekomendacijos...</p><p>O juk ir išties ne kiekviena taip užsimerkus pasakytų, kada.</p><p></p><p></p>

4u.gif jūs teisi, kažkas gal gali pagauti tas dienas, kaikam jos gal pasireiškia skausmeliu ar maudimu, o va kaikam kai taip šokinėja tikrai gaunas vos ne spejimas is lempos. Teks tada greičiausia pakartoti uz kokiu 5 dienų vel, pinigai i bala bash.gif O gal žinot ar dar gėlių g. daro tuos visus hormonus, skaičiau jog minejote, kad pigiau ten. Reiks gal pasiskambinti ar jie ten išvis dar egzistuoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 15 birželio 2017 - 17:57