Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija, kovojam toliau 6

QUOTE(bevardė @ 2016 02 02, 10:08)
Aš vartojau Homeopatinėj vaistinėj (Kauno Rotušės a.) gaminamus Thireoidinum žirniukus.

Kazkaip nerandu as apie juos lietuviskai?
Atsakyti
QUOTE(Evelika @ 2016 02 02, 14:43)
Ir kaip, ar kažką gero pajautėt? :-) Rašo, kad jie receptiniai, ar tiesa?

Tiesiog nuėjau į tą vaistinę ir pasakiau, kad endokrinologė liepė pas juos užsisakyti Thireoidinum 6 žirniukų. Jie ir pagamino.

Poveikis tas, kad nuėmė negerus simptomus tokius kaip nerimas, padidėjęs pulsas, nuovargis. Žiemos metu nereikėjo didinti tiroksino dozės, nes įprastai man tokiu metu man tiroksino reikia daugiau. Kaip tik gydytoja dozę sumažino. Bet kadangi mano liga toli pažengusi, aš negaliu tiroksino pakeisti tais žirniukais.
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2016 02 02, 17:52)
Tiesiog nuėjau į tą vaistinę ir pasakiau, kad endokrinologė liepė pas juos užsisakyti Thireoidinum 6 žirniukų. Jie ir pagamino.

Poveikis tas, kad nuėmė negerus simptomus tokius kaip nerimas, padidėjęs pulsas, nuovargis. Žiemos metu nereikėjo didinti tiroksino dozės, nes įprastai man tokiu metu man tiroksino reikia daugiau. Kaip tik gydytoja dozę sumažino. Bet kadangi mano liga toli pažengusi, aš negaliu tiroksino pakeisti tais žirniukais.

O kokia ju kaina ? Ar dar kazkur gamina?
Atsakyti
Senokai pirkau. Kaina regis buvo iki 6 Eur. Ar dar kur gamina, nežinau, bet manau nuėjus į bet kurią homeopatinę vaistinę galima būtų užklausti.
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2016 02 03, 09:43)
Senokai pirkau. Kaina regis buvo iki 6 Eur. Ar dar kur gamina, nežinau, bet manau nuėjus į bet kurią homeopatinę vaistinę galima būtų užklausti.

Bet Kaune gamina jums?Atvirai net nezinau kur gamina vaistus Vilniuje unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2016 02 03, 11:50)
Bet Kaune gamina jums?Atvirai net nezinau kur gamina vaistus Vilniuje unsure.gif

Vilniuje vaistus gamina http://www.universit...ml#.VrHZKrJ96hc
Tik nežinau ar gamina homeopatinius vaistus.
Atsakyti
QUOTE(Ikulia @ 2016 02 03, 13:41)

Aciu. 4u.gif
Atsakyti
Gal šioje temoje rasite daugiau info apie Vilnių.
Homeopatija
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2016 01 31, 22:42)
Gerai toleravot tiroksiną ?

Savaite labai sirdis kale, paskui nieko.
Atsakyti
QUOTE(Ikulia @ 2016 02 03, 13:41)

Uzklausiau apie šituos, sake ne homeopatiniai sitie
Atsakyti
na va savaite po 0,5 tabletes pries bandomaja pertrauka rolleyes.gif lyg i vakara nuovsrgi nedideli jauciu, bet savijauta kolkas lyg nieko, idomu kaip bus toliau.
Atsakyti
QUOTE(Matuko_mamyte @ 2016 02 07, 21:57)
na va savaite po 0,5 tabletes pries bandomaja pertrauka  rolleyes.gif lyg i vakara nuovsrgi nedideli jauciu, bet savijauta kolkas lyg nieko, idomu kaip bus toliau.

Sunku sakyti , bet kiek imanoma suvaldykit stresa. Jis didziausias musu ligu sukelejas. Ir kuo daugiau teigiamu emociju. Sunku tai daryti, bet imanoma.
Atsakyti