QUOTE(kotiki @ 2006 08 09, 13:59)
Jei leksi i Radviliski,buk gera,nors vienoi A4pazek kokia kaina,mazdaug bus aisku,ar verta tenai varyt
Aleksa,laukiam kaip sekesi Marijampolei

Aleksa,laukiam kaip sekesi Marijampolei

Na tai va pagaliau nupirkom mašina galiu pasakyti kad Marijampolyje turgus didelis labai daug nauju mašinu bet ir kainos neblogos mes nupirkom Mitsubishi galant ir visam turguje buvo tik kelios mašinos Audi A4 1995 metu kainuoja 3900 eurų.
Dar noriu pasakyti koks bajeris įšejo mes radom per autopliusa mašina mums patiko bet truputi kainą buvo per didele nuvarem į Marijampole o ten nupirkom tą pašią mašiną kuri buvo autopliuse ir kas pasakys kad mes nedurni

Na ir prirašiau

QUOTE(kotiki @ 2006 08 09, 22:11)
Tik nesupratau,kaip masina kur autopliuse buvo Vilniui atsidure Marijampolei?seimininkas spec.siai dienai kad turgus ,nuvare?

Na zinoma, visos masinos turgaus diena buna suvarytos is ivairiu kampeliu Lietuvos ir ne tik.Pvz, nuvaro i Radvilisku, jei nepasiseka parduot, tada varo i Kauna, paskui i Utena ir t.t. Tol kol parduoda

JO seimininkas is Vilniaus o i Utena buvo atvares dvi masinos bet zinot na ir sunku apsisprest del masinos vis galvoji o gal kas nors negerai vis ieskojom o gal kas nors neveiks bet pasirodo viskas tvarkoj ir tech.apziura praejom be problemu bet uzime visa diena
dokumentu tvarkymas
Bet vaziuot su nauja masina tai tikrai malonu

Bet vaziuot su nauja masina tai tikrai malonu

QUOTE(kotiki @ 2006 08 09, 22:11)
Oi,malonus rupesciai,a ne
aleksa sveikunu jus jau su nauja masina
Tik nesupratau,kaip masina kur autopliuse buvo Vilniui atsidure Marijampolei?seimininkas spec.siai dienai kad turgus ,nuvare?

juk šeimininkai ieško įvairių būdų, kaip parduoti mašiną
O aš vakar buvau Radviliškyje, turgus nei Kaune šeštadienį, tai kokius tris kartus mažesnis, bet kainos tai irgi mažensės - apie 400-500eurų, o multivenų pasirinkimas netgi didesnis, tik japoniškų - nebuvo nei vieno.
Mes pinigėlių turguje nesinešiojame, tik užstatui, pavyzdžiui vakar pirkėjas buvo iš Plungės ir vistiek į ją reikėtų važiuoti (nelabai supratau kodėl), tai sutarėme susitikti rytojaus dieną, tuomet ir nusiimtume nuo banko. Nes vaikščioti su keliomis dešimtimis tūkstančių, kažkaip man nelabai.
Bet bėda, kad vyras paskutinę minutę apsigalvojo ir nutarė nepirkti
, nors aplink mašiną kokią valandą krapštėmės, bet ta baimė, kad nusipirksi, kokią " lievą" labai jau didelė. Jam pasirodė, kad pardavėjas per daug nuleido (500eurų), tai jis nusprendė, kad turbūt mašina bloga.
Negaliu aš taip, man net vidurius sukti pradeda. Rytoj nuo 6 ryto jau Kaune kiurksosim.
P.S. O dar vieną žiūrėjome,viskas tiko, tik kaip pasivažinėjome ir sustojome , tai po varikliu tepalo dėmė akyse didėti pradėjo. ***** kas sugalvojo, kad variklius reikia nuplauti ir taip kvailinti pirkėją.
Mes pinigėlių turguje nesinešiojame, tik užstatui, pavyzdžiui vakar pirkėjas buvo iš Plungės ir vistiek į ją reikėtų važiuoti (nelabai supratau kodėl), tai sutarėme susitikti rytojaus dieną, tuomet ir nusiimtume nuo banko. Nes vaikščioti su keliomis dešimtimis tūkstančių, kažkaip man nelabai.

Negaliu aš taip, man net vidurius sukti pradeda. Rytoj nuo 6 ryto jau Kaune kiurksosim.
P.S. O dar vieną žiūrėjome,viskas tiko, tik kaip pasivažinėjome ir sustojome , tai po varikliu tepalo dėmė akyse didėti pradėjo. ***** kas sugalvojo, kad variklius reikia nuplauti ir taip kvailinti pirkėją.

QUOTE(kotiki @ 2006 08 11, 13:13)
O kokiu metu jus norit A4 ?
lady cat o jus kokia masina ziurejot kokios markes? Tikiosi kad Kaune jums pavyks nupirkti

QUOTE(lady cat @ 2006 08 11, 10:51)
O aš vakar buvau Radviliškyje, turgus nei Kaune šeštadienį, tai kokius tris kartus mažesnis, bet kainos tai irgi mažensės - apie 400-500eurų, o multivenų pasirinkimas netgi didesnis, tik japoniškų - nebuvo nei vieno.
, nors aplink mašiną kokią valandą krapštėmės, bet ta baimė, kad nusipirksi, kokią " lievą" labai jau didelė. Jam pasirodė, kad pardavėjas per daug nuleido (500eurų), tai jis nusprendė, kad turbūt mašina bloga.

nu ir kvailas mastymas... turgus ir yra tam kad nusideretum, cia ne parduotuve. jei taip nenorejot deretis reikejo pasakyti, pardavejas butu sutikes manau:)))))))))) o del piningu nesiojimosi, tai patikekit rusai ne tokias pinigu sumas nesiojasi... bet aisku cia jau kaip saugiau jautiesi...
Papildyta:
QUOTE(aleksa @ 2006 08 08, 17:24)
A4 nezinau kiek kainuoja bet kaina tikrai turguje padidinta del ciurku nes jie labiausiai vokiskus perka, mes irgi per autopliusa paziurejom ir vaziuosim rytoj ziuret bet tuos masimos yra Marijampolyje taigi vistiek pries tai uzvaziuosim i turgu paziuret gal ka gero surasim 

rusai gal ir megsta vokiskas ir a4, bet ciurkos toli grazu... jiem duok japoniska, ypac toyota, tada bus gerai. o is audi tai nebent a6, nes a4 jiems per maza ir jie tikrai ju neperka.
keista kai zmones taip greit tampa zinovais...

Papildyta:
pasiskaiciau cia ivairiu diskusiju. pasakysiu taip: didzioji dalis pardaveju dirba ant rusu ir tu verbliudu kaip jus vadinate, bet tai naturalu, nes jie daugiau perka ir nevazineja po servisus kaip LT, tai pardavejui yra paranku, nes parduoda daugiau masinu, sutaupo laiko ir nesigadina sau nervu su LT.
Kaune yra ivairiu masinu, bet ne visos yra turguje ir aikstelese. paklauskite savininku kokiu masinu jis turi savo sarase, gal jos gris po savaites ar dvieju. tada galesite uzsisakyti, nes pvz japoniskas ciurkos uzsisake pusei metu i prieki ir jum sansu kaip ir nera...jus ju tiesiog turguj nepamatysite.
autopliuse kainos visada didesnes.
Papildyta:
QUOTE(kotiki @ 2006 08 05, 00:18)
Tikrai gera,aciu,tik idomu koks darbo grafikas aiksteliu Kaune?Jei varysim sekmadieni,ar dyrbs,ar tik turgus?Ar verta sekmadieni varyt kazkur apie 11val.?
turetu dirbti(bent musu tikrai dirbs), o kitos negaliu garantuoti, bet kai sestadieni pagrindinis turgus ir viska nusiaubia tai ko ten sekmadieni ir vaziuoti, nebent kieno nors tralas veluos ir nespes grizti turgaus dienai, o daugiau, tai kas liks...
Papildyta:
QUOTE(kotiki @ 2006 07 24, 20:15)
as rasiau kas senesniu nei 99m. masinu neperkam, o tu kaip suprantu ieskai tikrai senesnes, nes i 8000lt su 99m. tikrai netilpsi.